Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Pořiďte si web snadno, rychle a levně

superstránka
Potřebujete web pro vaši firmu nebo máte zajímavého koníčka, kterým se chcete pochlubit na internetu? Zařiďte si webhosting a doménu od společnosti Active 24. Svým klientům nabízí širokou škálu bonusů, se kterými zvládnete web hravě a za pár kaček.

Proč doménu od Active 24?

Ke každé doméně získáte zdarma Superstránku, kde si můžete sami a snadno vytvořit funkční internetovou prezentaci. Vkládání textů, obrázků nebo odkazů zvládne i laik.

Dále můžete získat jako bonus zdarma fotogalerii na 200 fotografií. Se svými návštěvníky se tak podělíte například o fotografie z cest, koníčků nebo firemních produktů.

fotogalerie-zdarma

Doménu si navíc můžete zabezpečit pomocí služby DNSSEC. Díky této službě máte větší jistotu, že se návštěvníkům zobrazí skutečně obsah vašich stránek. Zamezíte tak možnému zneužití jinou osobou.

Výhody webhostingu

Společnost nabízí vysoce kvalitní a zároveň levný web hosting. Základ pořídíte cca za 20 Kč a kategorii business cca za 300 Kč měsíčně. Pokud se chcete přesvědčit o kvalitě, můžete si službu nezávazně vyzkoušet. Do 14 dnů máte nárok na vrácení peněz.

garance-vraceni-penez-14-dni

Ti, kdo přecházejí k Active 24 od konkurence, dostanou 100 % objednaného období navíc zdarma. Předplatíte-li si webhosting například na 1 rok, za další rok nezaplatíte ani korunu.

K webhostingu se váže celá řada bonusů. Určitě oceníte možnost publikování webových aplikací jako blog, e-shop, redakční systém apod. pomocí MS WebMatrix, do kterého si snadno stáhnete širokou škálu již vytvořených webových aplikací přímo z webu Microsoftu.

Active 24 se snaží vyjít svým zákazníkům vstříc, aby byly jejich prezentace nejenom efektivní, ale zároveň šetřily čas a peníze.

Diskuse ke článku Pořiďte si web snadno, rychle a levně

Žádné komentáře.