Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Playstation VR vyjde dráž než $399, kamera se prodává samostatně

Autor článku to zbytočne nafukuje. Keď už je niekto ochotný zaplatiť $750, nejakých $60 za kameru ho už nezabije.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Tady si dovolím nesouhlasit. Většina potenconálních zákazníků VRsetu už asi kameru dávno má. Je to totiž zrovna ta skupina lidí co musí mít všechno cool. Ti co si dodnes nekopili ani kameru, si pravděpodobně nekoupí ani VR set.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Jsem zvědavý, jak dlouhé bude mít bublina jménem VR trvání. Cca 4 roky zpátky bylo in 3D a dnes po něm neštěkne pes. Není obsah a nikoho nebaví sedět před TV nebo monitorem v 3D brejlích.

VR je oproti tomu drahé jako prase, vyžaduje výkonný (=drahý) HW a i když obsah nejspíš bude (hry), tak si myslím, že lidí, ochotných mít na hlavě dvoukilovou helmu a být kompletně izolovaný od okolí, bude dost málo. Je to totiž ještě nepohodlnější než ty 3D brejle.

Navíc VR (stejně jako 3D) tu už bylo několikrát, takže nevidím důvod, proč by nemělo opět umřít. Že je HW na úžasné úrovni si lidé (hlavně v marketingu) mysleli vždy.

Kdo ví, třeba z toho za 2-3 roky budou také jen drahá těžítka bez užitku, ale třeba se pletu a bude to bomba. Ale v tomto jsem spíš pesimista.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Neni obsah = kazdy druhy dokument je natocen ve 3D, o spouste hranych filmu nemluve. .

Tomu ze bude bezne TV vysilani ve 3D snad neveril nikdo.

Pokud nikoho nebavi sedet pred TV nebo monitorech v brylich, tak co maji delat ti kteri pouzivaji dioptricke bryle? Pasivni 3D bryle jsou uplne stejne a existuji i dioptricke.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

VR je budoucnost jen se musi najit kompromis mezi VR co dela vetsina firem a necim jako google glass, proste jedna vec ktera bude multifunkcni

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Hlavně, že Sony už ohlásilo, že pro ty, co kameru nemají, bude launch bundle PSVR + Kamera :)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

To je ta kamerka za 1300? No to bude ten pohyb snímat opravdu výborně...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.