Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Poskytovatelé internetu jsou čistí

"Nezbývá, než doufat, že si z toho jiné země vezmou ponaučení."

Asi vcelku naivni ;) Spis bych to videl tak, ze co se nepodarilo tam, podari se jinde a Kanada to nakonec prevezme taky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

J: jojo, sem veskrze optimista, ale toto vidim podobne pesimisticky jako ty :-( vydavatelstvi a celej tenhle prumysl ma opravdu neskutecnou (financni) silu a lobbovat bude kde to pujde, sice ten jejich starej model prodeje uz tak nejak umira, ale kopat kolem sebe budou v krecich silneji a silneji, jako skonavajici zvire ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud by se to nakonec "povedlo" a ISP by meli zodpovidat za chovani svych zakazniku, pak si nedokazu predstavit ten chaos. Potom jsou vinni z napomahani k zabiti nebo vrazde i vyrobci zbrani, nozu, sroubovaku, seker, motorovych pil, automobilu, jedu na krysy, tlustych telefonnich seznamu a dalsich statisicu "vhodnych" predmetu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No pokud by mel zvitezit zdravy rozum tak by organizace zdimajici poplatky za pouziti autorskych del vubec nemohly existovat.. Autori by meli byt placeni za odvedenou praci jako kazdy jiny clovek a ne zdimat z lidi az do patyho kolena /tot muj nazor/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je divné, že ty poplatky nechtěli už dříve ždímat z elektrorozvodných závodů. Vždyť bez elektřiny bych si asi nahrávku ani nepustil, natož zkopíroval.   ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mno aspon projednou, jak uzblo receno zviotezil ten rozum, mno ale bude tomu tak i v ostat nich pripadech, napr. v CR kde se zachvili bude platit i za vzduch???

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

LOL -  Sdružení skladatelů, autorů a hudebních vydavatelů v Kanadě (SOCAN) --- LOL LOL :)) To je zkratka jaxviň !!!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.