Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Potřebujete multihosting? Konečně můžete mít neomezený počet domén s vlastní konfigurací

svezhostingu
Nic nenaštve tolik, jako nemožnost spravovat si jednotlivé domény svobodně. To většina dnešních poskytovatelů multihostingu neumožňovala. Na SvetHostingu.cz se to ale konečně rozhodli změnit – vytvořili novou službu, která umožňuje všechna možná nastavení provádět samostatně pro každou doménu. Hostovat můžete neomezený počet domén, provozovat současně několik verzí PHP, mít globální FTP přístup a mnoho dalšího, vše navíc přehledně a i s přístupem přes android aplikaci.

Multihosting se vším všudy

Když běžný webhosting nestačí, může jej zastoupit multihosting. Dnes se na trhu objevuje řada služeb, které rozšiřují běžný sdílený webhosting o možnost provozovat vetší počet domén pod jedním účtem. Multihostingové řešení od SvetHostingu.cz jde mnohem dále. Možnost hostování neomezeného počtu domén je samozřejmostí. Každý multihostingový účet má k dispozici vyhrazené prostředky, které může pro svůj provoz využívat. U každého účtu je garantováno místo na disku a operační paměť RAM. Pokročilá administrace služeb umožňuje sledovat vytížení celého multihostingového účtu. Multihosting není jen neomezený počet domén, ale mnohem více! Každou doménu je možné provozovat zcela separátně. Jednotlivé domény mohou mít vlastní databáze, FTP účty nebo e-mail schránky. Služby lze aktivovat a nastavovat v přehledné administraci služeb.

adm_1adm_2adm_3

Několik různých verzí PHP a jejich libovolná konfigurace. Neomezujte se, když není potřeba!

logo_phpV současné době je běžné, že jedna verze PHP nestačí. Starší aplikace vyžadují provoz na nižších verzích PHP, naopak aktuální verze nejrozšířenějších OpenSource produktů se bez nových verzí PHP neobejdou. Naše multihostingové řešení umožňuje provoz různých verzí PHP. Šli jsme dokonce tak daleko, že nám nestačí možnost volby verze PHP pro konkrétní multihosting nebo doménu. Různé verze PHP je možné nastavovat pro subdomény nebo dokonce podadresy. Tímto přístupem je možné v rámci jedné domény provozovat současně několik různých verzí PHP. Může být použito např. následující nastavení www.vasedomena.cz – PHP verze 5.3, www.vasedomena.cz/dalsi-data/ - PHP verze 5.4, www.vasedomena.cz/jina-data/ - PHP verze 5.5, apod. Jednotlivé verze PHP je možné provozovat na výchozí konfiguraci nebo je možné provést libovolnou změnu jednotlivých voleb.

 

Separátní přístup pomocí jednotlivých FTP účtu i globální FTP přístup

logo_ftpPlnohodnotný multihosting si bez řízení přístupu k datům uloženým na FTP nelze představit. Pro každou doménu je možné mít několik separátních FTP účtů, u kterých je možné nastavit přístup k celému obsahu domény nebo pouze do konkrétní složky. Pro každý FTP účet je možné nastavit datum jeho expirace. Samozřejmostí je možnost zamykání FTP účtu nebo omezení přístupu z konkrétních IP adres. V případě správy více domén je v řadě situací výhodné používat jeden globální FTP přístup, který umožňuje přistupovat ke všem datům uloženým na multihostingu. K dispozici je i zabezpečená varianta FTPs a na vyžádání i sFTP přes SSH.

 

SSL certifikáty se stávají běžnou součástí www stránek

logo_sslUž je dávno pryč doba, kdy přístup pomocí HTTPs byl používán jen u bank nebo významnějších firem. Používání HTTPs se stává běžnou součástí i na eShopech a firemních webech. V rámci multihostingových služeb je možné používat vlastní SSL certifikáty pro jednotlivé domény nebo subdomény. Provoz SSL certifikátu je v ceně multihostingu bez dalších příplatků. Zákazník si může dodat zdarma vlastní certifikát nebo požádat o vystavení SSL certifikátu od uznávané certifikační autority za poplatek dle ceníku.

 

Android klient pro přístup k administraci služeb

logo_android

 

Už se Vám stala situace, že jste na cestě mimo PC a potřebujete ověřit dostupnost domény nebo doménu rovnou zaregistrovat? Přesně pro tyto situace je navržena naše mobilní aplikace pro OS Android, která umožňuje přístup k administraci služeb z mobilních zařízení. Ověřování dostupnosti domény, registraci nebo aktivaci služeb můžete provést odkudkoliv!

 

andr

Nekupujte zajíce v pytli!

Po dobu dvou měsíců si můžete multihostingové řešení otestovat zdarma a zcela nezávazně. Zdarma si můžete otestovat multihostingový program "Multi 100". V druhém testovacím měsíci Vám bude automaticky vygenerována výzva k platbě. V případě, že o služby budete mít zájem, provedete úhradu platby. Neprovedete-li úhradu platby, bude testovací účet po uplynutí dvou měsíců automaticky zrušen.

Více informací o MULTIHOSTINGU od SvetHostingu.cz se dozvíte na http://www.svethostingu.cz/