Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Předvánočním prodejům konzolí vévodí Xbox One

Osobně se mi spíše líbí PS4 a vychytávky, které můžeme zpozorovat v playzone. Proč si ale nekupuji konzoli je zpětná kompatibilita her.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Nemuze to byt tim, ze PS4 uz je nejakou dobu venku a trh se castecne 'nazral'?

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

"Problém" je, že oni dávají přednost i Xbox 360 před Playstation 3, kde by se tenhle efekt neměl projevit. Ještě je tu jedno možné vysvětlení: Kinect.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Taky bych to tak videl. Ja osobne se o konzole vubec nezajimam, ale i z kusych informaci vim, ze xbox je taky multimedialni centrum misto hloupe a povetsinou nepouzitelne "smart TV" ..... PS4 vidim jenom jako herni konzolu. Predpokladam, ze timhle smerem se ubirala i medialni masaz, takze je to celkem jasne a neni se cemu divit. Navic v ocich mnoha lidi se sony shodila tim kopirovanim microsoftu, kdy kazdy krok delala den po MS ..... teda krom doby vydani konzoly, coz byl mozna taky na jednu stranu chytry tah, lidi otaleli a cekali, jaky bude xbox a pak uz ho proste koupili:)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Určitě to tak bude. Já žádný konzolista nejsem, nikdy jsem žádnou nevlastnil, ale Xbox One si asi pořídím právě kvůli Kinectu.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

No a navíc osobní zkušenost - soused a známý si koupili Xbox. Pochopitelně 360. A když jsem se ptal, proč ne PS, tak odpověděli otázkou: On už PS má taky to ovládání her rukama? (ehm tím mysleli kinect :-)

Takže, ano koupili konzolu na HRY. Ale uchvátilo je nintendo se svým Wii ovládáním. A protože Nintendo je down, sáhli logicky po "nástupci".

Pokud má PS taky kinect, tak se omlouvám, že já, můj soused a můj známý jsou jediní tři v ČR, kteří toto v mediální masáži nepostřehli ;-)

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

spousta známých co drive měli PS3 a to hlavne kvůli serii GT, se ted zničehonic rozhodlo prejit na Xone, a priznam se ze ja asi taky :)) nove GT me sice zajimaji hooodne moc, ale pokud nedoda Sony ještě nejakou další pecku tak asi takz skoncim na Xone, kupříkladu s poslednim MetalGear me zklamali a jen kvůli nemu us bych si PSko nekoupil

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.