Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Přehled chystaných jižních můstků AMD SB7xx

A kdy ze to teda konecne maji vyjit?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

proč neudělají dva modely - jeden ořezanej a druhej dobrej... takhle je to hrozný, to aby pak člověk při koupi desky studoval tuny materiálů...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Otas: nezapominej, ze SB7xx pujdou i do serveru, proto musi existovat vic modelu. Verim tomu, ze nejlevnejsi kategorie serveru privita raid5 s nadsenim. ja bych si rozhodne poridil je samozrejme otazka jak vykonej a spolehlivej bude ten jejich raid, ale to se casem ukaze a nebo odladi :).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co sa toho raid5 tyka, nie som prilis optimisticky. Zrejme nebude mat vlastnu cache, takze bude chodit cez hlavnu RAMku, cize mi z toho vychadza softwarovy raid5 s 'kvazi' hardverovou podporou, ostatne tak je tomu aj u dnesnych raid0-1 na standardnych zakl. doskach.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

xox : podle mne to bude RAID 5 na naprosto stejne urovni jako je v intelackem ICH9R neboli jak se vznesene nazyva "software assisted"

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 Otas: vždy když pořizuji něco dražšího, cca od 1000 kč výš tak se snažím mít o kupované věci co nejvíce informací, prostě jen proto, abych nekupoval zajíce v pytli. Nedávno jsem upgradoval, taky jsem si musel pročít "tuny" web stránek, ale nelituji toho, navíc jsem zase o něco chytřejší.
Pořídil jsem starší, ale osvědčený RS600 v podání Gigabyte GA-69M-SH3 či jak se to píše... hrozný značení

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to je priprva na Torrenza, kde bude na koprocesoroch alias chipsete zalezat viac ako na CPU

http://www.zive.cz/uploadedfiles/7732.gif
http://www.zive.cz/uploadedfiles/7733.gif

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.