Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Přijde i Google s tablet PC?

Mno, celkem bych si to rád vyzkoušel. Vzhledem k tomu, že nepíšu všema deseti (takže se dívám na klávesnici), by to možná bylo celkem zajímavé. Ale dokud si to člověk nevyzkouší, tak těžko říct.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No ja teda pochybujem, ci je ergonomia prace na dotykovom displeji zrovna to prave orechove...
A okrem toho, kde by som si pri praci s tym tabletpc asi tak dal pracovne papiere, ked som si uz zvykol ich mat pred klavesnicou medzi rukami a pracujem pohodlne zasunuty pod stolom?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To je prosté, zvyknul by sis zase na stole udržovat pořádek. Třeba pod schématu Bronsona a Lefebra.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ne ne, ja mam rad organizovany bordel... :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Je pravdou, že od dob aplikace dotykové obrazovky se řeší tahle ergonomie. A to ještě LCD nebyly :-D Ale nic nejde házet do jedný škatulky. Aut by taky vlastně stačilo na 5 druhů (malý, větší, kombi, dodávka, náklaďák) a šmytec. Takže pokud to někomu přijde neergonomický, tak pracuje s PC prostě jinak, než ten, komu to přijde bezva a pohodlné...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No prosim, pokial niekomu pripada ergonomicke smatrat rukami pred sebou pri vertikalnej polohe dotykoveho displeja, tak skutocne "pracuje s PC proste jinak"... :D

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Při vertikální poloze... proč? Je to povinnost pracovat na židli u pracovního stolu? Nebo je to součást licenčních podmínek OS? Já rád pracuji v křesle, ale NTB je v týhle poloze nepohodlný... :-D
Holt je práce a práce... A v létě je super kabriolet...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Podle mě je iPad sice na pohled hezká věcička, ale technologicky je to FAIL. Nemá usb a neumí flash - kdyby Apple uvažoval hlavou a tyhle dvě věci to umělo, pak by to byla fakt bomba. Takhle jim nezbývá než to uměle protlačovat marketingem, protože zas až tak dobrá věc to není, aby se prodávala sama.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Faktem ale je, že tohle Apple prostě umí. A pak s velkou slávou vydá druhou verzi, kde bude i to USB a integrovaná čtečka karet (nyní se musí čtečka připojovat).
Pro mě je Apple beztak jen "overpriced fruit toymaker." Dělá to hezký, ale hrubě nekompatibilní s mými cenovými představami.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

No v USA je cena někde jinde - to, že je přepočet Apple takový, že jeden dolar je jedno euro je už věc druhá ... je holt smutné, že koncové ceny v USA jsou nižší, než ceny velkoobchodní v ČR a ještě k tomu bez marží. Můžeme jen doufat v lepší časy ;) Jinak souhlas - iPhone a iPad jsou "hračky", ale musím uznat, že povedené, i když trošku drahé.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nezlobte se, ale já "Eyepet" vidím prostě takhle: :D
http://blog.blog.zive.cz/2010/02/ipad-zabavne-srovnani-a-spekulace/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.