Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Příští Google Pixel nebude mít 3,5mm jack

Google Pixel nikoho nezajima, trapny telefon na trapnem lagdroidu, to uz snad radeji iPhone, pokud teda nemam zajem o poslech hudby nebo jakehokoli audia pres sluchatka.

Jinak mimo tyto uzce orientovane skupiny tu s nami bude jack konektor jeste pristich 30 let, neni moc cim jinym ho nahradit.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

ak nic ine... google pixel je momentalne ale najlepsi fotomobil na trhu, v Dx0mark ma najviac bodov ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mi se takoveto rozhodnuti celkem libi, byt sem jinak proti odstranovani jacku. Jsem presvedceny, ze mnozi mene znami vyrobci na tom muzou jen vyrust a ta konkurencni bitva porad dale poroste :)

Osobne bych o pristroji bez jacku neuvazoval, ani kdyby mi jinak dokazal nabidnout vice.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Aka konkurencna bitka? Ziadnu som si nevsimol. Je to len nudne vydavanie novych modelov rok, co rok. Prida sa RAM, nova generacia toho isteho CPU a zvysok zhruba po starom. Telefony su umelo rozdelene do troch tried. Hi-end ma to, to , to a to. Strednej triede chyba oproti hi-endu to, to , to a to. Low-endu zase chyba to, to a to. To nepovazujem za konkurencny boj.
Do hi-endu sa pridavaju uz len nezmyselne veci, do strednej triedy nikto neda uzitocne/zaujimave veci z hi-endu a to iste plati pre low-end. Tak casto musis kupovat o triedu vyssi(drahsi) telefon kvoli jednej,dvom funkciam, ktore vyrobcovia umyselne nedavaju do nizsej triedy. Mne to skor pripomina kartel ako konkurencny boj.
V smartfonoch prave chyba konkurencia.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Podle teto logiky chybi konkurence skoro vsude....
Priklad - low end lednicky nemaji cidlo, ktere hlasi, ze dvere jsou uz minutu otevrene... jaka je cena tohoto cidla?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

high end v mobilech, to je k cemu dobre? Ano mezi temi nejdrazsimi pristroji ta konkurence neni takova, tam by se taky podstatne hure uzivila. V racionalnejsi kategorii pristroju v cene rekneme 5-10K Kc to je ale o necem jinem. V Cine pomalu kazdy tyden zkousi prorazit dalsi nova firma a nektere ty nabidky jsou mnohem lepsi a preciznejsi, nez zabehli velkovyrobci (kteri se casto uz tolik nesnazi).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ja se divim ze jeste nejakej pixel bude, zprasily co mohly, od designu prez fotak az po naprosto odpornej nazev

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tady přece vůbec nejde o Apple, iPhone není první telefon bez jacku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

no vpodstate je protoze ostatni telefony bez jacku sou bud extreme stare nebo meli tak male prodeje ze se proste nedaj pocitat

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

TIL ze "prvni" == "mel dostatecne vysoke prodeje".... takze kolo asi vynalezl Henry Ford, ti prednim meli tak male prodeje ze se proste nedaj pocitat... :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Apple tym nevyhral nic a nic tym nevyhra ani Google. Kvalita hudby sa nezvysila, casto prave naopak. Na druhej strane, udajne to je v pripade bluetooth sluchadiel nejak inak s autorskymi pravami a niektori varuju, ze Apple skor ci neskor moze zaviest s vyhovorkou autorskych prav monopol iTunes, kde inak hudbu do telefonu nedostanete. Zeby sa Google inspiroval a chcel zarobit na Hudbe Play? Ktovie.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Velmi neověřená zpráva z pofiderního zdroje.
Podobné blekoty jsme slyšeli měsíce u nového Samsungu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Myslím si že všichni výrobci mají v živé paměti totální SW úlet Microsoftu, kdy v phone 7 zrušili dle vzoru Apple kopírováni textu atd. a třeba i multitasking aplikací.
Pak čuměli jak puci když s tím Apple zpátky přišel, tak honem v 7.5 to taky vrátli, bohužel je to stálo "život" a tím MS definitivně skončil na platformě mobilních zařízení, přitom tam měl naprostou a drtivou převahu v Windows mobile 6 a 6.5 :(

Proto asi i hodně výrobců se dívá opatrně na počínání Apple, protože odstanit 3.5 jack není žádná sranda a v dnešní peklené konkurenci může i taková blbost znamenat smrt výrobce.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ono hlavne ostatni vyrobci nejsou Apl..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Trapný vtípek. Realita - Apple přišel s copy/paste s Phone OS 3.0 (v té době se to ještě ani nejmenovalo iOS) a to 17.6.2009. První verze WP (7.0) Microsoft vydal více než o rok později 21.10.2010. Ne, opravdu nešlo o inspiraci, ale o technologický gap. Cut/Copy/Paste byla implementována do verze WP7.5 (Mango), která vylezla do světa 27.9.2011.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jen tak mimochodem bulvarizace nadpisů už tu začíná dosahovat úrovně živě. Prosil bych pana Ježka o trošku serióznosti.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Nokia 3310 ho mít bude. Proč neušetřit:).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vzdyd je to naprosta do nebe řvoucí pico..ina každý dynamický měnič potřebuje analog kterej leze v tomhle případě už z jacku a uvnitř je d/a převodník a pak se dá udělat i analýza koncového měniče jako impedance reaktance odpor atd. A podle tohonastavit nejlepší možnou kvalitu výstupu jediný co i.osel udělal že d/a převodník vystačil mimo telefon aby oslove museli kupovat jenom jeho sluchátka a analýza jiných nebyla možná tudíž horší reprodukce.... mimochodem já takovéto oklestovani u i.oslu celkem podporuji protože ho kámoš vlastní a já bych se pak neměl komu smát... :-D :-D :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.