Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Prodávali vzorky procesorů Intel na eBay, teď půjdou asi sedět

No chudák zlOBR, teď se už nebude mít čím novým chlubit :D
No dost legrace - že firma neuhlídala chybějící stovky CPU je trochu zarážející..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tak pokial to uz boli vzorky otestovane, dalej nepotrebne a urcene na recyklaciu/zosrotovanie, tak sa neni comu divit...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je jednoduché. Řekneš Frantovi: "Franto, hoď je do sběrného dvora!" (V lepším případě, v tom horším: "Franto, běž je někam vyhodit!")
A Franta je nevyhodí, ale dá manželce/bráchovi/kámošovi, ať je začne sázet na eBay. Samozřejmě řekne, že je vyhodil. Případně se šábne s provozovatelem sběrného dvora, který mu za pár drobných dá potvrzení o převzetí a ekologické likvidaci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Intel by si je musel vždy vyžádat zpět, ale na to nejspíš nemá kanály...do teď.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Oni to tak aj robia. Hlavne si strazia vzorky CPU, ktore vysli pri prechode na novy vyrobny proces. Davaju k tomu slusne varovania:

The Samples are based on Intel 22 nanometer technology. Intel 22 nanometer technology and the semiconductor manufacturing techniques used to manufacture and design the Samples are among Intel’s most valuable trade secrets. Acceptance of the Samples represents your acknowledgement that the Samples will be handled in accordance with your current IPLA. YOU MAY NOT DISCARD THE SAMPLES OR ALLOW THEM TO BE TRANSFERRED OR DISTRIBUTED OUTSIDE OF YOUR COMPANY AND MAY NOT SHOW THE SAMPLES TO ANY THIRD PARTY COMPANIES OR INDIVIDUALS EXCEPT TO YOUR OWN EMPLOYEES WHO ARE UNDER OBLIGATIONS OF CONFIDENTIALITY NO LESS RESTRICTIVE THAN THE IPLA WITHOUT THE PRIOR WRITTEN PERMISSION OF INTEL. You must be prepared to account for all of the Sample units at any time. The Samples are subject to recall and/or audit, and must ultimately be returned to Intel. Intel will be monitoring strict compliance with your IPLA, and plans to request return of the Samples undamaged but for reasonable wear and tear in accordance with your IPLA.

Takze neni sa comu divit...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Možná právě proto na tento "gang" narazili až s novými procesory (do tý doby je to tak nepálilo)...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

I v právním systému TW je zde jediná možnost pro kterou by mohla TW police stíhat někoho na popud Intelu a to ta možnost, že jsou procesory stále majetkem Intelu a ten oznámil jejich krádež. Ve všech ostatních případech by mohlo jít max. o občansko právní spor vyplývající z porušení nějaké smlouvy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.