Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Projektor BenQ – SH910 nejen do konferenčních místností

diit.cz logo na CD-R serveru 1. dubna 2009
Nový Full HD projektor SH910 je určen především pro korporátní zasedací místnosti, školicí centra, auditoria nebo jiná místa určená pro shromáždění většího počtu osob, osloví však také širokou veřejnost. Působivý divácký zážitek zajistí Full HD 1080p obrazová kvalita, a také vysoký jas 4000 ANSI lumenů…
Projektor BenQ SH910

Projektor BenQ SH910 je vybaven rozsáhlou HDMI konektivitou a dvěma zabudovanými reproduktory s SRS certifikací a výkonem 10 Wattů, aby dokázal plnohodnotně interpretovat audiovizuální multimediální obsah z Blu-ray, DVD disků nebo HDTV. Nabídne rovněž možnost zobrazení přímo z USB zařízení, což je funkce využitelná například pro prezentace bez nutnosti připojení počítače. Produkt BenQ SH910 je připraven i na blízkou budoucnost, neboť nabízí podporu pro stále častěji používanou správu a ovládání prostřednictvím sítě – podporuje řešení Crestron a PJ-Link, a to jak na bázi kabelu LAN, tak i adaptéru pro bezdrátové připojení.

Projektor BenQ SH910 - konektory

Velmi vysoký jas 4 000 ANSI lumenů

Projekční lampa s jasem 4 000 ANSI lumenů zajišťuje vynikající kvalitu obrazu při promítání v přirozeně osvětleném prostředí nebo větších prostorech. SH910 přináší jasný a čistý obraz přispívající k dokonalosti vašich prezentací.

Výborný kontrast 3 000:1

SH910 se může pochlubit vysokým kontrastním poměrem 3 000:1, který zajišťuje projekci ostrých detailů a přesnou reprodukci jemných barevných rozdílů. Výsledkem je ostřejší, čistší a čitelnější text.

BenQ (projekce)

Centralizovaná správa projektoru přes síť LAN

Ovládání přes síť LAN umožňuje IT správcům efektně a efektivně provádět každodenní údržbu projektoru a případné servisní úkony. Díky úplnému přístupu a kontrole nad každým projektorem přímo ze svého stanoviště ušetří IT správci energii, čas i peníze.

Kompatibilita s oblíbenými systémy ovládání přes síť LAN

Projektor BenQ SH910 nabízí plnou podporu různých systémů pro ovládání projektoru přes síť LAN – ať už se jedná o Crestron, PJ-Link nebo SNMP. A jediné, co k tomu všemu potřebujete, je kabel LAN.

Široké možnosti zobrazení pro obchodní i výukové účely

Projektory jsou výkonným nástrojem pro vytváření úspěšných prezentací. Pro zajištění plynulého průběhu prezentace z vaší strany je projektor BenQ SH910 vybaven různými zobrazovacími funkcemi, které budou vyhovovat všem vašim potřebám.

Funkce USB Display nabízí pohodlné USB připojení formou připojit a přehřát - s automatickou detekcí rozlišení pro nejlepší prezentaci obrazu a rozšířenou podporu pro simultánní multi-projekční displej.

Funkce LAN Display nabízí nákladově výhodné řešení správy projektoru využívající pro ovládání a zobrazení jeden LAN kabel. Tato funkce nabízí také současné zobrazení 1-8, 4-1 nebo možnost částečného zobrazení pro lepší správu obsahu během diskuse, prezentace, školení a výuky ve třídě.

Funkce Wireless Display odstraňuje kabely a vodiče pomocí adaptéru BenQ Wireless Display (volitelné příslušenství). Poskytuje velké zobrazení pro všechny vaše prezentace a provádí zjednodušené centralizované řízení sítě prostřednictvím konektivity WLAN přes rozhraní USB 2.0.

Nenáročný na instalaci, snadný na používání

Velký 1,5x zoom pro vyšší flexibilitu při instalaci

Vychutnejte si pohodlí a flexibilitu velkého 1,5x zoomu! Tato funkce otevírá prostor působivě širokým rozsahem projekčních vzdáleností – umožňuje nainstalovat projektor, aniž byste museli počítat s dalšími výdaji za rekonstrukci místnosti.

BenQ (zoom)

Vynikající zvukový výkon

Vestavěné reproduktory vysokým s výkonem 20 W

Projektor SH910 je vybaven dvěma vestavěnými reproduktory s jednotlivým výkonem 10 W, které pomohou vaši obrazově dokonalou prezentaci obohatit kvalitním zvukem. Tyto reproduktory jsou uzavřeny a zajištěny v krytu projektoru s designem BenQ pro eliminaci chvění, aby byla zajištěna stabilita projekce za všech podmínek.

Certifikace SRS pro kvalitní zvukový výkon

Vestavěné reproduktory 10 W splňují certifikaci SRS přinášející vynikající kvalitu zvuku, která umožňuje projektoru SH910 být ideální volbou pro přehrávání videozáznamů jako součást vaší prezentace.

BenQ (SRS)

Prvotřídní Full HD rozlišení 1 080p

Projektor SH910 poskytuje nejlepší možný vizuální zážitek – Full HD rozlišení 1 080p. Podporuje různé video formáty včetně 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1 080i a 1 080p přinášející 5x více detailů než tradiční 480p projektory. S Full HD rozlišením bude každá projekce mnohem poutavější.

BenQ (FullHD)

Označení ecoFACTS

Označení ecoFACTS dokazuje, jak jsou produkty BenQ ekologické!

Společnost BenQ nechce jen pasivně plnit normy pro ekologické produkty, ale chce rovněž aktivně vyvíjet produkty šetrné k životnímu prostředí!

ecoFACTS prohlašuje, že BenQ vyvíjí maximální úsilí v oblastech náhrady nebezpečných látek, volby materiálu, designu obalů, energeticky úsporného designu a jiných aspektů svých produktů.

Specifikace
Technologie čipu DLP® by Texas Instruments®
Přirozené rozlišení 1080p (1920 × 1080)
Podporovaná rozlišení VGA (640 × 480) to WUXGA (1920 × 1200)
Jas 4,000 ANSI lumens
Kontrastní poměr 3,000:1 (Full on / Full off)
Velikost obrazu 30” to 300”
Poměr projekční vzdálenosti 1.4 to 2.1 (65” @ 2 meter)
Poměr zoomu Manual Zoom, 1.50:1
Korekce keystone 1D, manual vertical ± 20 degrees
Objektiv F = 2.41 - 2.91, f = 20.72 - 31 mm
Promítací poloha 167% (±5%)
Světelný zdroj 280W, 2000 / 3000 hours (Normal / Economic mode)
Lamp Warranty 12 months or 2,000 cumulative hours whichever comes first
Hlučnost 31 / 28 dB (Normal / Economic mode)
Počet zobrazitelných barev Full 1.07 billion color palette
Poměr stran Native 16:9 (5 aspect ratio selectable)
Horizontální kmitočet 31 ~ 90 kHz
Svislý snímkový kmitočet 48 ~ 85 Hz
Projektor BenQ SH910 - dálkový ovladač

Cena projektoru SH910 činí 49.990 Kč bez DPH. Fotografie ke stažení naleznete zde: http://benq.cz/products/Projector/index.cfm/page/gallery/product/1269.

Pro více informací prosím navštivte internetové stránky www.BenQ.cz nebo www.facebook.com/BenQCeskaRepublika

Tagy: 

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Projektor BenQ – SH910 nejen do konferenčních místností

Žádné komentáře.