Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Průměrná prodejní cena iPhonů stoupla o 10 %, dosahuje $659

A aj tak sa bude predavat lepsie ako ultimatny super duper samsung..
Ano ano ludia ovce :D

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

nechme zakazniky posoudit, co je lepsi :)

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Oni malokdy zakaznici vyberou (technicky) lepsi variantu ;-) Viz VHS vs Beta Max, Blue-Ray vs HD DVD...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

VHS vs. betamax byl problem v cene pokud se nepletu a blueray je lepsi nez HD DVD

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

„VHS vs. betamax byl problem v cene“
A jsme u toho :-)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Nebyl problém v ceně, byl problém v tom, že na VHS začaly vycházet mraky pornofilmů, zatímco na Betamaxu nikoliv.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vohnouty zdražují?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ale co, stejně se najdou další, kteří si to koupí jen proto, že je to Apple. Osobně to nechápu, iphone je dnes přinejlepším průměrný telefon, srovnatelný s androidem nebo WP koupíte za polovinu. Opravdu bych těžko hledal důvod, proč pořizovat právě iphone 6 a důvod, že je to od Applu pro mě není dostatečný. Z mého pohledu jednoduchý telefon pro jednoduché lidi - chtějte za své peníze víc :)

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

zo srdca nenavidim vyrobky apple ale aj napriek tomu jednu vlastnost zavidim majitelom iPhonov 6 -
ten telefon ma bezkonkurencne najsirsiu podporu LTE frekvencnych pasiem, dosledok je ze funguje v LTE sietach po celom svete a iste si viete prestavit ze dakemu cestovatelovi, businessmanovy sa urcite hodi ze mu bude LTE fungovat od USA cez europu, japonsko, australiu, rusko az po braziliu

na porovnanie iphone 6: LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 13(700), 17(700), 18(800), 19(800), 20(800), 25(1900), 26(850), 28(700), 29(700), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500) - A1586

samsung galaxy S6: LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 17(700), 20(800) - G920A

(skopirovane z GSMarena)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Musis vylezt z toho kontextu ceske kotliny... Tady v UK dostanes iPhone i jakykoliv jiny telefon 'zadarmo' k pausalu a kdyz se o neho dobre staras, tak ho po vyprseni smlouvy, vetsinou dvoulete, jeste prodas za slusne penize. Ja mel zhruba pred dvema lety 2 roky iPhone 4s 32GB za 'upfront cost' £100 liber, protoze to byla novinka a 32GB verze. Pausal £30 mesicne s unlimited mobilnim netem a unlimited tetheringem (ktery porad mimochodem mam), 5000 minut do moji site a 2000 minut do jakekoliv UK site. Po dvou letech, kdyz jsem upgradnul na Note 2, jsem ten iPhone prodal na ebay za £250 liber za 5 minut od publishnuti listingu.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

To ale jen potvrzuje, že ta tvoje cena je vyjimečná. Nejspiš se to operátorovi vyplatí dotovat ;)

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Tady v UK vyjmecna vubec neni... A UK ma 6x vice obyvatel nez CR. Takze lidi na diit porad breci jak jsou vsichni co si kupuji drahe iPhony iOvce a pritom vetsina lidi v Evrope (ne-li na svete) je ma za 'babku' s pausalem a to ani uz nezminuji rozdil mezi prumernym platem v UK (a jinde v nepostkomunisticke Evrope) a CR. Deluzoidni narod se vyklubal z poskomunustickeho Ceska, jakoby tady nikdo nedokazal nahlednout dale nez za hranice Ceska aby mohl posoudit veci trosku objektivneji.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

A kolko platis mesacne za pausal? Aj v SK ho mozem mat na pausal pomerne lacno. Ale nebude to pausal na 5EUR mesacne.
Na firmu to tiez vies poriesit vyhodne. My mame dake iPhone na firme ako sluzobne. Ale najak ma to nepresvecilo. Raz som mal jeden na sluzobke, daco okolo verzie 3-4 a nedalo sa z toho telefonovat. Stale stracal signal a nebol to problem kusu, lebo zhodou okolnosti sme sa tam stretli dvaja s rovnakym telefonom. Stara Nokia, ktoru som vtedy vlastnil problem nemala. Od vtedy som tie telefony nebraval, telefon z ktoreho sa neda volat mi je na dve veci.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

To neřešte, to je takový místní komplex šedých myšek v kleci. Prostě část populace neustále brečí jak je všichni berou na hůl, jak málo vydělávají, že to stojí za starou bačkoru. Přitom si ten mizerný život sami tak nastavili a nemíní ho změnit, gauner je ten co chce mít lepší peníze. Chtěli by větší příjem, ale běda jak má někdo větší zisk, to je gauner. Hmmm, jaké jiné než úspěšné a ziskové firmy mohou platit dobře. Zábavné je, že to řeší lidé na IT serveru, v oboru který má velkou perspektivu a sakra nadstandardní příjmy. Očekával bych, že když člověk v tomto oboru má méně než 30.000 Kč měsíčně, tak ani nekvikne aby neupozornil, že mu to moc nejde. A to se bavím o 1.100 Eurech měsíčně, tzn. cenu za naprosto nekvalifikovanou práci někde jinde.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

stejne jako si lidi koupi i drahy mercedes jen proto ze to je mercedes nebo BMW :) az na to, ze apple je zroven masovka, neco jako prumyslovy standard

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

zaponel jste na drobny detail: totiz ze na rozdil od konkurence funguje. to je ten tajny recept applu :) jeho produkty neumi milion veci, ale zato to co umi, umi skvele

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

"ale zato to co umi, umi skvele" LOL :-D Treba poslani hromadny SMS je primo ukazkovy pripad diletantsvi iPhone. Poslat takovou SMS v metru by nedokazal ani Chuck Norris, protoze ten telefon NEUMI zaradit SMS do fronty a odeslat je az chyti signal!!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Aneb strategie máme málo, nestíháme vyrábět, zafungovala.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

pokud to je tak snadne, zkuste to take, urcite musite uspet!

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Zazobanej debil vždycky musí mít apple ikdyby ho to mělo zruinovat :-D

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Ja sem myslel ze zazobanej znamena bohaty, tak jak ho potom nejaky apple muze zruinovat, nehlede na to, ze bohati lide jsou vetsinou tvrde pracujici... alespon na zapade. Zazobanej debil - tohle moc dohromady nejde... Debil neni vetsinou zazobanej, naopak. Nicmene ten kdo chce apple nemusi byt vubec zazobany, na zapade jsou iPhony k pausalum zadarmo nebo za mensi poplatek viz moje prispevky vyse. Pridej si k tomu treba prumerny plat v UK a i kazdy kdo tady pracuje za minimalni hodinovou mzdu si ho muze dovolit kdyby chtel, bez jakehokoliv zruinovani. Od ted prestavam reagovat na debilni anonymy... Je tu jaksi pravidlem, ze anonymni prispevky jsou ty nejhloupejsi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ikdyby ho to mělo zruinovat bylo spíš obrazně, myslel jsem že ať ten naleštěnej krám bude stát kolik chce tak se vždycky najde trotl co ho prostě musí mít... A tím zazobaným debilem jsem prostě myslel nějakýho snobskýho kreténa a netvrď mi že neexistujou, znám blbečky co si tak tak zvládnou utřít zadek - doma na to asi mají lidi, a ajfoun je pro ně alfa omega, hlavně že maj růžový košilky, smrděj jak buzeranti, maj nagelovaný vlásky a jorkšíra v kabelce :-D

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Jo a ještě jsem zapomněl na značkový botičky, většinou s růžovejma nebo zlatejma proužkama :-D Já teda mám boty skoro za 4 litry, ale to jsou taktický Under Armour, takže nic módního ale ryze praktickýho! :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Máte chybu v nadpise, správně tam patří: "Lžíce na boty opět podražily."

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.