Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k První benchmarky chystané GeForce GTX 465

Pořád si myslím, že nVidia nemá už poměrně dlouho co nabídnout. Buď přejmenovává stále stejné karty, nebo aktuálně vyrábí spíš drahý topení, než grafiky. Ale třeba se to zase obrátí...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

možná za rok, dva (tolik trvá vývoj nové architektury). Pokud tedy přežije... On už GT200 byl celkem průšvih, nynější karty jsou pak katastrofa. IMHO nvidii čeká osud Matroxu, svá nejlepší léta má už za sebou a nyní ji čeká hledání tržních nik. Ale třeba se mýlím.. :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Toho bych se nebál, oni to zase vytahnou... ale je pěkný, jak jejich původní přístup "Nvidia doesn't comment on unreleased products" najednou neplatí... GTX480 měla pre-launch asi 3x a denně o ní vypouštěli úžasné informace jako že umí přehrávat WMV a má chladič s heatpipes... a teď s GTX465 dělají totéž :-) Ale není divu, proslýchá se, že čip GF104 bude mít mnohem lepší poměr cena/výkon, takže teď potřebují prodat co nejvíc GTX465, protože po vydání GF104 bude z GTX465 neprodejný ležák...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

GF104 možná bude mit lepsi poměr cena/výkon, ale kdy?V září?To už tu ATi bude mit dalši generaci, takže nV nemusi nikoho hodně dlouho zajímat.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

GF104 by měla stihnout snad ještě první půlku léta, pokud nebudou problémy. Kdyby měla vyjít až na podzim, nedělala by nVidia všechno proto, aby GTX465 (což je v podstatě i GTX480M) vyprodala co nejdřív :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.