Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k První Bluetooth kuchyňský teploměr

"Pravděpodobně se dočkáme doby, kdy si lednička bude sama hlídat čerstvost potravin..." doufám, že se toho nedočkám. Děsí mně představa, že bude za mně rozhodovat nějaké kuchyňské harampádí, co mám jíst.
Jinak ten teploměr- pokud jsem pochopil, musí k tomu být spuštěný nějaký program. Připomíná mi to jednu meteostanici, která vyžadovala stažení předpovědi z internetu pomocí jakési aplikace v počítači.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To nebude kontrolovat nejaky harmapadi, to byt jeste dobry, to bude kontrolovat Velky Brather.Jakmile budes mit v lednicce "prosly" zradlo tak hned prijede mravnostni Policie a zjedna "napravu".Jejich zajmem nebude ale abys nedostal srac.., ale abys nakupoval porad dalsi nesmysly ktery nepotrebuje nikdo, ale pod vlivem vymyvani mozku si mysli ze je potrebuje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nevim proc by za tebe melo rozhodovat harampadi. lednicka ti proste na displeji oznami co dochazi a ty se sam rozhodnes jestli chces zbozi doplnit.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nezobrazi na displeji, posle mail alebo SMS ;-)
Samozrejme vsetko sa prislusne zareportuje tvojej zdravotnej poistovni a oni si dohliadnu na to aby ti prislusne zvysili platby pokial papas nieco nezdrave.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

aby se tvoje paranoia vyplnila, musely by se nejdrive vyrazne zmenit zakony.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Což není při dostatku peněz moc velký problém, jak se ukazuje zrovna v IT oblasti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby ta lednicka radsi sama zajistila prevzeti objednavky ... k cemu je mi dobry kdyz sama objedna a ja abych byl doma a to jidlo do ni nastrkal ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pánové jsem sám kdo zavítal do kuchyně nejen na exkurzi? Nechci tady BT teploměr nějak shazovat, ale taková trouba dá klidně 300C a plotýnka vařiče 250C, tak si říkám zda těch 204C není trochu málo :-)?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A co jsi v té kuchyni dělal? Díval ses na budíky kolik mají maximum? Kdybys vařil, tak takovou teplotu nepotřebuješ. Ano, třeba pizza je nejlepší z pece, která má zhruba 500 stupňů, ale je tam méně než minutu. Vše ostatní je lepší dělat pomalu. Takovou husičku dám včer do trouby na devadesát, ráno vstanu, zvýším na 120 a před polednem odklopím a dám 180 na super kůžičku. Kdo ochutnal, neche jinak. Vysoká teplota je jako rychlý sex. Ale proti gustu ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nj, jenže na to je potřeba vědět kolik je teplota v troubě. jsem to zkusil, že dám půlku husičky do plynové trouby během toho co se s kolegou otočíme na vyjížďce. ta se protáhla o víc jak dvě hodiny a stejně tak cca o dvě hodiny měl pták víc tepla než snesl. byl křupavý skoro v celé hmotě :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

z vlastni zkusenosti bych si dovolit tvrdit, ze 60m pro bluetooth problem neni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Class 1 má dosah 100 m, samozřejmě na volném prostranství. Pro průmysl se dělají s dosahem 300 metrů, je to nakonec jen otázka vysílacího výkonu a citlivosti antén.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?
+1
0
-1
Je komentář přínosný?

já ti dávám plus. Na serveru, jehož primárním cílem je hlavně informovat o věcech "ktery nepotrebuje nikdo" ale nečekej, že ti ho dá ještě někdo jiný

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro todle se mi Apple líbí. Sice od něj nemám nic, ale jedno se musí uznat. Že Apple dotahuje věci k dokonalosti a k tomu patří i hromada příslušenství, včetně kolébky na iPhone, držáku do auta, ale i tohoto BT teploměru.

Co se týče té ledničky, tak já bych se tomu nebránil. Jednou to tak stejně bude. A při představě, že budu mít doma vždy potraviny na vyváženou stravu se na tu dobu i těším. Přiznejme si, kolikrát člověk dorazí dom a protože není doma nic kloudného k snědku tak veme ledničku útokem a pak mu je z toho akorát těžko...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Možná to tak jednou bude, ale pak doufám, že se budou prodávat i ledničky bez takových kravin... a jestli ne, tak si teda koupím obyč. ledničku a hned to z ní vykuchám, protože co je moc, to je moc.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.