Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Americká tajná služba vydala první dokumenty o vyšetřování aktivisty Aarona Swartze

nevim ale poslednich par let me docela USA iritujou

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

nevím, ale posledních pár let mi USA připadá jako největší zlo na zemi:

zavraždili své i naše, české vojáky vědomou, záměrnou lží o zbraních hromadného ničení v Íráku, což byl hlavní důvod napadení země

vraždy jejich synů jim jsou blízké....nevěř jim už nikdy ani slovo

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Proč pouze posledních pár let? Pro zajímavost - v roce 1984 byly USA odsouzeny mezinárodním soudním tribunálem k placení válečnych reparaci za podporu teroristů v Nikaragui. Samozřejmě nic nezaplatili a od té doby neuznávají mezinárodní soudní tribunál.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

z USA se bohuzel stava fasisticka diktatura tajnych muzu kteri se nechali inspirovat orwellem :(

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Třeba to bude tím, že Amerika na konci druhé světové války odvezla do Ameriky, špičkové lidi z Gestapa, armády. Ukradla jaderné výzkumy z Penemunde a jaderné a raketové odborníky. Pak se zaměřili na archívy a ukradli v Rakousku archiv Interpolu a u nás ukradli Štěchovický archiv. Co dalšího ukradli si dohledejte. Takže se nedivte, že Američané umí špičkově mučit a sledovat lidi. Prostě diktatura v nejčistší formě. Stačí když řeknou, že něco dělají v zájmu lidí proti teroristům, které ovšem předtím vytvořili a špičkově vyškolili.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ano, jako vždy oběsili oběť dokonale, takže to vypadá jako sebevražda, ovšem je to stále vražda. Viníci by měli být dopadeni a to až do vlády a zaslouženě potrestáni.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

To asi ako ten co sa strelil do hlavy, dvakrat, odzadu.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

V ziadnom pripade sa nechcem zastavat USA. Nemaju moje sympatie z roznych dovodov. Ale ak sa vam zda ze sa menia na fasisticky stat, ze sa tam vytraca sloboda jednotlivca a ze zahranicna politika je nepriatelska voci niektorym statom nemusi to znamenat ze sa tento stat stava horsim ako ostatne. Mozno by ste si mali uvedomit ze v inych statoch sa podobne "problemy" neprepieraju verejne, ci uz z dovodu cenzury statu, alebo proste preto, ze na taketo konanie u inych statov sme zvyknuty. Nikto denne nepise o masivnom porusovani zakladnych ludskych prav v cine, o detskej praci v indii a o zenskej obriezke v africkych krajinach. Ked je statom napadnuty statut osobnej slobody v rusku, ludia v nasich krajinach s tym vacsinou ticho suhlasia. Ked v moslimskych krajinach ucia malych chlapcov spravat sa k zenam ako k veci, s usmevom hovorime o ich "inej" mentalite. Ignorujeme fakt, ze ekonomicka mafia si u nas prerozdeluje statne financie cez verejne zakazky. Klaniame sa lokalnym vodcom a ignorujeme zvysujucu sa teplotu v hrnci (http://goo.gl/8GDaQV). No vzdy mame plnu hudbu o fasizme ked nam americky colnici prezeraju anal. Ja mam uz vybrane. Radsej budem kritizovat obmedzovanie slobody u nas, alebo v amerike ako v cine ci irane. :-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Problém je, že si pro srovnání vybíráte země, kde svoboda ani nikdy nebyla, pak vám vyjde, že se moc neděje. Ale USA i Evropa jsou zcela jiný problém - je potřeba srovnávat v čase. A je vidět, že moc státu nebo spíš určitých, často nekontrolovaných struktur v něm narůstá.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Když už jste u Iránu. Patrně nevíte, jak to tam funguje, židé jsou tam spokojeni a dokonce zastoupeni v parlamentu jakožto zástupci významné menšiny.
Váš pohled na svět je zcela zkreslený propagandou. Co vám je do islámu a zřízení v zemích, které si to tak zařídily? Asi nic, že? Problém nastane, když se Amík nasere do 90% zemí světa a tam říká, co je správný světonázor.
Má snad Rusko a Čína tolik teroristických základen jako USA?

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.