Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k První fotka odeslaná z mobilu slaví 20 let

NO, nevim tedy jestli to chápu dobře, ale on pořídil digitálem fotku, kterou stáhnul do notesu a odsud pomocí "modemu" v telefonu poslal někam dál ? To podle mě není nic divnýho ani na tehdejší dobu ... podle mě.

edit: tak mi to nedalo a nastudoval jsem si přímo u zdroje ... zmíněné wiki. Pán se jmenuje správně Kahn a jednalo se o počin, který v "reálném čase" odeslal pořízenou fotografii bez dalšího nutného zásahu kamsi na "sociální sítě" ...

Bohužel z článku jsem toto nepochopil ....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tím pádem vlastně udělal něco, co vlastně dnešní mobily nedělají. Ty si totiž fotku většinou uloží a pak teprve synchronizují někam. (Až na výjimky.)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kde je ted Kahnovi konec? Na svoji dobu to byl borec, mam ho spojeneho s Borlandem, pochopitelne; ne s "mobilni" fotkou. Jak se tak divam na Wiki, tak vlastne co vymyslel a zalozil, to dokazal maximalne zuzitkovat a hlavne prodat ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Asi jsem technologický anti revolucionář, ale do dnešního dne jsem z mobilu nikdy žádnou fotku nikam neposlal.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak vydržet a třeba to pak nějaký dobrák na tu Wiki taky dá - "Muž, který nikdy nikomu nikam neposlal z mobilu fotku" :)))))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Co dělá jejich nyní 20letá dcera, těžko říci :-)."
:))))))

Ano, tak to je jistě populární téma, jehož rozhřešení se dočkáme na jiném typu webů, zadáním klíčových slov "dvacetiletá dcera" Obvykle vypadne spousta videí ilustrujících, čím si ty dvacetileté dcérky krátí čas :))))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.