Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k První výsledky Turingu v Ashes of the Singularity ukazují výkon Titanu V

Myslite, ze by RTX2080 mohla mit vykon Titanu V? Hmmmm. By RTX2080Ti pozdeji mohla mit naprosto neskutecnej vykon. A naopak by mi stacila i RTX2070, kde by pak mohl byt vykon nad GTX1080.

Jo a myslis teda, ze v pristim roce vyjde zase nova rada, asi RTX3000, coz by uz byla 7nm Ampera? Ta by asi hlavne posunula energetickou ucinnost, neskutecne, co NVidia dokaze.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Hlavně nevěř Součkovi, že to jádro bude menší, o co se zmenší plocha vykreslovacích jednotek, o to se zvýší počet/plocha RT jednotek.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Huang je ale perfekcionalista, mohl dokazat udelat nejake famozni usporne opatreni, ktere bez ztraty kyticky dokazaly jadro zmensit.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

MASAKR, VegaKiller! Otázka pro AMDčkaře: "Kolik Veg v crossfire zapojení je potřeba aby se alespoň vyrovnala TitanuV ? A jaký bude celkový příkon těchto karet?

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

my amdeckari len dufame, ze si tu novu kartu kupis, a uzijes si s nou stastne hodiny a hodiny hrania. mozes nam aj linkovat benchmarky, ktore urobis, aby sme ti zavideli a hryzli si nechty, lebo my na nove turingy nemame. :)

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Prikon Turingu taky nebude zadny pokrok oproti Pascalu, to se da cekat az u te 7nm Ampery, bude-li se to tak skutecne jmenovat. Samozrejme srovnani s Vegou nema smysl, to je jako pokus o srovavani Ferrari a Trabanta, to taky nikdo delat nebude.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

no, nie trabant, skor oktavka

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

https://www.wideopenroads.com/germanys-trabant-better-ferrari-laferrari/ není zač. Internetové Pravidlo 34 testovat nebudu.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Jedna zásadná vec tam chýba v porovnaní. Vždy je väčšia zábava jazdiť na pomalom aute rýchlo ako na rýchlom aute pomaly.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

To muzu potvrdit..s malym autakem a slabsim motorem na nemecky dalnici cloveka bavi prejdizdet ty bavory a spol..akorat, ze kdyz prijde kopec tak je po srande :))

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pocit nejvyšší rychlosti jsem měl ve své Hondě Civic z roku někde '72, když jsem ji z kopce rozjel na nějakých 160. Ne že bych nikdy nejel rychleji, ale když má člověk zadek asi 15cm od asfaltu, který jde dírami v podlaze i vidět, a prakticky pár centimetrů u pravé nohy - oddělena od kabiny pouze plechem tloušťky silnějšího papíru - mu řve přetočená honďácká jedna pětka, tak je to úplně něco jiného, než jezdit ve 330D po německé dálnici ve 250ti.

Zážitek číslo dva - když jsme ve Wartburgu po troše ladění opřeli ručičku tachometru o zarážku v nule z opačné strany. To byly časy...

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Rychlost se ma zkouset na zavodnim okruhu a ne v provozu na silnici. Na dalnici dejme tomu kdyz neni spicka, ale jinde na silnici by clovek nemel prekracovat predpisy, je to sproste vuci ostatnim.
Ano, kdyz kdysi tata zkousel kolik vytahne ze Skodovky 120L na dalnici Brno-Praha a auto se cele klepalo, tak to byl nezapomenutelny zazitek.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ja mám auto ktoré má v papieroch konštrukčnú maximálnu rýchlosť 140km/h takže až tak drastické porušovanie by sa nejednalo v mojom prípade. :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

U toho Wartburgu to moc přes vyhlášku nebylo, to mohlo být (na dálnici) nějakých 150. On ten tachometr hodně přeměřuje. Civic byl na německé dálnici, takže OK.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

no .. v tom case ked to skusal, tak mozno ani nemal moznost prekorcit MPR - bolo iste obdobie, ked sme mali na cestach neobmedzenu rychlost .. tiez sme vtedy testovali S105L ~140km/h ..na ceste prvej triedy .. ale netusim kolko premeriaval tachometer

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Vždy je väčšia zábava jazdiť na pomalom aute rýchlo ako na rýchlom aute pomaly."
Převedu to zpět do IT: Takže je větší zábava ladit slabou grafickou kartu a mít radost z každého takto získaného jednoho FPS než mít silnou grafickou kartu a hrát s ní piškvorky.
Jasně, když máš 15 fps a vydojíš z toho 23,9FPS tak je to úspěch hodný génia, vždyť už to máš skoro plynule než nevědět, že v piškvorkách máš 140 nebo 240FPS, protože to stejně nepoznáš.
Začínám Vás AMĎáky trošičku chápat i politoval bych Vás jak je k vám svět nespravedlnej. A ještě máte moje uznání, když večer pozapínáte ty vaše přímotopy, tak pomáháte energetice vyrovnávat rozdíly v proudech mezi dnem a nocí. A za to Vám patří palec hore! Jen tak dál hoši!

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Jardo, tahle otázka má asi takový smysl jako vykrmovat prase perlama, neznám nikoho kdo by vlastnil TitanV ani VEGU 64. Mezi dělnickou třídou asi moc odpovědí nedostaneš, napsal bych do redakce linustechtips, nezapomeň na to, že mluví a píšou anglicky, takže jim nepiš česky a ještě jedna rada, přibal svojí fotku, aby ti poslali placku a kšiltovnu mongoloid foundation.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pan Obermaier má/měl Titana

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.