Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Qualcomm s AMD uzavřel spolupráci, připraví LTE pro Ryzen Mobile

Este by mohli kupit spat

Predsa len patenty ostali AMD vratame patentu na Magic packet a vobec cele Wake on LAM
https://www.google.com.pg/patents/US6049885

AMD ANNOUNCES AGREEMENT TO SELL ITS COMMUNICATION PRODUCTS
DIVISION TO FRANCISCO PARTNERS

SUNNYVALE, Calif.--May 22, 2000-
http://ir.amd.com/phoenix.zhtml?c=74093&p=irol-secText&TEXT=aHR0cDovL2Fw...

http://ir.amd.com/mobile.view?c=74093&v=202&d=3&id=aHR0cDovL2FwaS50ZW5rd...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Otazka do plena, je uz AMD v novom sidle, alebo este nie?

Sunnyvale, Calif. 8/19/2016

​AMD (NASDAQ: AMD) today announced it has selected a state-of-the-art 220,000 square-foot building as the site of its new corporate headquarters and California research and development site

Employee and equipment moves are expected to begin in Q3 2017 and be completed by the end of 2017.
http://www.amd.com/en-us/press-releases/Pages/amd-announces-new-2016aug1...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A neni to jedno? Pokud ryzen dokoncovali na chodniku v papirovy krabici, mozna je to neco, co potrebovali uz dlouho predtim :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jenom aby měli na ten LTE modem dostatek nožiček :p Takže kde ten modem sedí? Vedle CPU a HBM? V nějakým budoucím CPU přímo? Na desce? ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevím, školy nemám, ale nebylo y lepší rovnou makat na 5 G ?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jaký smysl má do platformy vydané na přelomu let 2017 / 2018 implementovat standard, který se začne prosazovat někdy na přelomu let 2019 / 2020?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo to už vychází teď s tím Ryzenem ? A jaké jsou to typy od kerejch výrobců ? Já osel jsem myslel, že s Ryzenem to bude tak přelom 2018/2019. Jsem to ale bloud. Pak by to bylo opravdu trapné, vydat někdy v půlce 2019 zařízení s LTE a za pár měsíců mít v luftu 5G. Ale tak snad soudruzi ví co dělají.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A už byl schválen finální standard? Zatím probíhají jen experimenty s upraveným LTE hardware a software, ne? Někde se psalo schválení na podzim 2017, ale nevím jestli k tomu došlo, nebo je to stále otevřené.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tak jelikoz uz dlouhodobe probihaji ostre testy po celem svete tak bych rekl ze uz asi vedi jak to bude vypadat ...a jestli to bude fungovat tak jak si predstavuji tak z toho udelaji oficialni standard ...potazmo se to musi naroubovat i na strategicky budouci vyvoj komunikaci v EU aby byl hladky prechod i mezi ostatnimi platformami bezdratovych prenosu .....takze technologii asi uz maji ted uz jen doresit frekvence vysilaci vykony a sirky pasem rozdelit profi/firemni segment od spotrebitelskeho atd :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tuhle chybu v podstatě AMD udělalo u VEGy, když vsadilo na DX12 a Vulkan na úkor staršíp API.
Podobně kdysi Intel u Pentium Pro natolik optimalizoval pro 32 bit, že mu 16 bit moc nešlo. Zkombinováním s Pentium MMX vzniklo Pentium 2.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ako mozete zaradit nieco, co este ani nie ej definovane ?

When will 5G standards be ready?
The first standards will be approved in March 2018!
http://www.etsi.org/technologies-clusters/technologies/5g

Logicky az za 4 mesiace bude znama prva cast definicie, co vlastne 5G je...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

budete taky komentovat kauzu s ubíráním SP v Radeonech 560? Zatím o tom vyšlo info na swh, jinde je ticho a samo AMD se s tím nijak nechlubí. A Sapphire rovnou s krabic vymazalo údaj o počtu SP kterým se jindy rádi chlubí.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

pokud mame namysli oba to same tak primo na AMD strankach jsou rozdilne produkty 560 a 560D obe varianty jsou pro ruzne trhy takze je to oficialni a ze nekteri vyrobci to neuvadeji korektne ve specifikacich neni tak uplne vinou AMD ..

citace z SWH o vyjadreni AMD k dane situaci (na SWH take informuji o tom ze nekteri vyrobci nejsou korektni a nekteri to oznacuji spravne)
"AMD to evidentně vnímá jako problém, takže se chce zasadit o to, aby AIB partneři, a tedy i prodejci mezi oběma verzemi karty jasně rozlišovali a do názvů karet a na jejich obaly se dostala jasná informace o tom, kolik Stream procesorů jejich GPU obsahuje. Zároveň se AMD omlouvá za nedorozumění, které mohla změna specifikací způsobit. "

AMD se tomu postavilo celem nejen ze to na svem webu maji spravne ale vyjadrilo se i k smerem k AiB partnerum ....nevim co si predstavujes pod pojmem "AMD se s tím nijak nechlubí" >> co vic maji udelat ? kazdemu cloveku(budoucimu potencionalnimu zakaznikovi) osobne zavolat nebo poslat email ? ....nebo se jen snazis vyvolat zbytecny flame o nicem ? ver ze na NV by se toho naslo o dost horsich kauzicek ke kterym se ani nepostavili celem a jeste sproste lzou a zatloukaji :D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Takto z hlavy si vzpomínám na jednu generaci GPU pro NTB.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

co si pod tím představuju? Zpočátku bylo jasně dané že jde o plně aktivní čip a nyní do toho ve spolupráci s dvorním výrobcem podstrkávají zmetky, o to jde. A navíc za prakticky plnou cenu, sleva několika desetikorun či stokoruny se nedá brát v potaz.
Je zajímavé jak se fandové zajímají o každý přešlap Nvidie a tady se to přechází mlčením. Udělat tohle konkurence tak už čteme třetí článek jací jsou v Nv lumpové.
P.S: není to jen zjištěním na SWH, já se s tím setkal při koupil v czc a vrátil jsem to jako zmetek. Až pak jsem si všimnul že na webu Sapphire je ještě druhé políčko kde se schovává tahle očesaná verze. A z krabice se samozřejmě nic poznat nedá, můžete otáčet a zkoumat jak chcete, ty informace jsou čím dál víc vágní. Bral jsem to jako soukromou iniciativu Sapphiru kteří zkouší nenápadně prodávat zmetky za maximální cenu. No a za pár dní voalá - mají to posvěceno přímo od AMD....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

hele, Nvidie to dela pres rok.. uvedla gtx 1060 s 1280 cuda a par tejdnu po recenzich pustila do prodeje verzi s 1152 cuda.. kolik clanku o lumpech tu bylo? (: je to blby, ale ve specifikacich na webu to ma amd i nvidie.. tak si nech ten hate od cesty..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je možné prosím uvésti odkaz na verzi 560D na AMD stránkách?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.