Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Řada Nvidia GeForce 4xx pro OEM partnery doplněna o GT 440

joj, tolik karet s čipy GF106 a GF108 a všechny na h.... Udělali by lépe, kdyby si drahocennou výrobní kapacitu rezervovali jen pro GF104 čipy

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Chybí mi zde terorista. Zajímavé je, že se objevuje pouze v diskuzích AMD/Radeon, ale když se objeví nové produkty jeho kalifornské lásky, tak ticho po pěšině. Ale na druhou stranu se ani moc nedivím - takovéhle grafické mrdky se těžko obhajují před konkurencí :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jediné "použitie" by som možno videl ako dedikovaná grafika na PhysX. V idle by mala žrať do 10W, čo pri hernej mašine sa viac-menej stráca.

Otázne je, že či sa na tých +/- 8 titulov to vôbec oplatí. Keby tieto grafiky (440/450) dávali tak za 50€, tak by som do toho možno aj išiel.

Dúfam, že s príchodom nových Radeon 68xx/69xx to zlacnia aspoň na tých 50€, ideálne nižšie ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nvidia stále ještě netuší, ze do jedné řeky nevstoupí dvakrát, recyklace chipů se už moc nenosí, ale to Jen Jsem Lhal nepochopí. Taky mi tu chybí zanícení obhájci zelelných, už v starověkém Římě se nechávali obveselovat zrůdami :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nvidia je zřejmě zastáncem Parmenidovského neměnného jsoucna :-). Ukulele: Taky doufám že se zde "zastaví" ještě terrorist a bude se rozplývat nad SLI těhle dvou "mr..k"

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vlastně by to nebyla tak špatná karta, nebýt té paměťové konfigurace. 768MB GDDR5 by jí slušelo líp. A nejspíš by to vyšlo levněji než 3 GB GDDR3. Pak by stačil drobný overclock (z těch 600 MHz by mohla mít solidní rezervu) a mohla by slušně zatápět 450ce s užší sběrnicí (btw. v tabulce je IMHO ohledně šířky sběrnice a velikosti paměti u 450 chyba). V žádném případě se jí nechci zastávat, jen tak teoretizuji.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.