Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Stačí Radeonu HD 7850 1 GB paměti?

Myslím že tu zapomínáte na jednu věc, Radeon si budou kupovat hlavně zákazníci s procesory APU a já osobně čekám na A8-5500 a pak to spřáhnu asi s touto kartou a výkon bude úplně jinde když se spojí karta a grafika v APU. Nevím proč to české servery netestují a musím se o tom dočíst na zahraničních že by nějaký lobbing intelu?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mluvíte o režimu Dual Graphics, který je ale podporovaný jen u low-endových grafických karet. U stávajících Radeonů sedmičkové řady to tuším není podporované vůbec, protože to nemá smysl - rozdíl mezi jejich výkonem a výkonem APU je tak výrazný, že by je grafika v APU (zjednodušeně řečeno) brzdila.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

teoreticky by tohle nemuselo platit v případě řešení přes Lucid Virtu MVP (některé FM2 boardy tím budou osazené). Sice si sám úplně jistý, jestli nejde o marketingový podvod, ale brácha používá Ati4670 spřaženou s iHD2000 a subjektivně musím říct, že když do toho zasáhne VirtuMVP, tak je hraní plynulejší. Objektivně - testovali jsme jen 3Dmark06 a tam se to samozřejmě projeví.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

HD 7750 je skoro 3× rychlejší než HD 4670, takže rozdíl oproti integrované grafice je jinde. Zastávám ten názor, že pokud nejde o podobně výkonná řešení (tzn. dedikovaná grafika je maximálně 2× rychlejší), tak je lepší běžet čistě na dedikované.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

tak samozřejmě, pokud mi Virtu(či jiný systém dualgraphics) přidá k 35fps dalších 5, tak je to použitelná technologie i když jsou s tím určité starosti. Pokud mi to přidá těch samých 5fps ke grafice, která sama o sobě produkuje víc jak 100fps, tak je to o ničem.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Zdravím, psal jsem že se chystám na A8-5500 a tam je v APU grafika AMD Radeon HD 7560D takže to úplné ořezávátko nebude a ještě přikládám link s testem na staré APU: http://www.youtube.com/watch?v=nJqNByn2wjc kde to vůbec nevypadá špatně.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

ono se vse bude odvijet od vyvoje ovladacu+HW, urcite to casem bude jinak / predpokladam /

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.