Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k AMD potvrdila Radeon R9 295 X2 dvojitými čipsy a vulkanickou vodou

Prescott Survival Kit je v celku vtipný nápad (stejně jako třeba Thermi). Ještě, že PR AMD upustili od trabností jako byl Fixer.

Ovšem udělat něco takového nVidia a namířit to proti AMD, to by tu rudí vřískali a nadávali na štvavý marketing.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Neřekl bych. Spíš je v diskuzích víc těch nvidiotskejch blbečků, kteří by AMD kritizovali i kdyby vyrábělo prášek na praní a zároveň nejsou schopni uznat jakou hovadinou je shield. Hrát cokoliv na pěti palcích ve 1280x720 a zaplatit 6000Kč je fail, který se nedá okecat. Vyrábět tohle AMD, tak uvěřím té teorii o sabotérských manažerech v AMD nasazených Intelem...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Kdyz tu shazujes Shield,jaky rozliseni bylo na PSP ? Co ma Nintendo DS nebo 3DS?A jaky to jsou hity co?Nehlede na tu hnusnou grafiku.Shield je sice asi drazsi HW oproti mobilu s gamepadem,ale cena her nema konkurenci.A to nepocitam moznost streamovani her.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Možnost streamování PC her na horší LCD než má kdejakej smartphone nebo tablet? Díky nechci, stejně jako většina. PSP a DS je skladnější a levnější - proto ten úspěch, který shield nepotkal. Shield si vytvořil svoji mrtvou kategorii. Napiš konkrétní životní situaci, kdy je shield lepší než PC-notebook-TV konzole-tablet-smartphone. Shield se prodává blbě a vždycky bude, protože těch životních situací kdy si zákazník vybere mnou uvedenou lepší alternativu shieldu je mnohem více. Ceny her konkurence jsou srovnatelné případně vzhledem ke kvalitě i lepší a ceny kvalitních PC her jsou po letech až směšné a hraní na shieldu se tomu nemůže vůbec rovnat.
Shield (Shit) - nepraktický, technicky zaostalý a funkčně úchylný krám. Tak to vidí Mirda a trh.

PS: Teď jsem si našel ceny xboxu 360/nintenda wii a musím konstatovat, že shield si může koupit jen zaměstnanec nvidie. Zkus forzu motorsport za 500Kč na levném xboxu a žádné hry na shieldu už hrát nebudeš. TV nebo monitor má každý a i když to bude ten největší šmejd na trhu, tak to hraní bude kvalitnější než na shield parody-lcd.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nechci jmenovat, ale někteří se tu chovají jako AMD fanatici.

Jak sakra souvisí Shield s původním tématem? Už se to zvrhává k úrovni novinky.cz, kdy vymaštěnci zleva i zprava dokážou zamotat politiku i k článku o počasí.
Tady to začíná být podobné. K článku o marketingové prezentaci duální AMD karty na čipech Hawaii sem přitáhneš s hatem na Shield, který jsi pravděpodobně ani nedržel v ruce.
Za každou cenu musíš uvést nějaký hate na adresu nVidie a zopakovat ty profláknuté fráze jako "předražený krám", "mrtvý produkt", "propadák", "uměle vytvořená platforma"... V podstatě papouškuješ Stacha z DDWorldu, který tyto haterské fráze vymýšlí, protože má nějaký osobní problém s nVidií a nebo je psychycky nemocný.

Shield není produkt pro mě a asi si ho nikdy nekoupím, protože bych pro něj neměl využití. Ale v rukách jsem Shield neměl, takže ho nehodnotím. A tobě radím to samé. Hlavně se zdržet emocí a chovat se slušně. Konec konců jsou to jen věci a o nic nejde. Tím spíš je to nepochopitelné, jak se fanoušci nějaké firmy dokážou hádat o produktech, které si nikdy nekoupí a bojují za firmu, se kterou nemají nic společného.

Je to vidět hlavně u grafik. Největší emoce budí high-end. Nejvíc se o něm mluví, ale jen minimu lidí si koupí high-end kartu. A největší hate dělají ti, co na to nemají a přitom jim to může být úplně jedno. Oni by si tu kartu nekoupili ani kdyby stála polovinu.

Tak hlavně klid.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Hlavně klid říká ten co se nejdřív naštval a ze zakládání flamu obviňuje ten kdo ho založil. Jo a ještě oblíbené fráze zaškatulkující kohokoliv kdo se jen zastane AMD nebo kritizuje nvidii jako bráchu Stacha. Naprosto perfektní.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Naopak, já ocenil vtipnost a nápaditost PR oddělení AMD, jenom se mi nelíbila reklama The Fixer, to byla trapnost nad trapnost. A pak jsem si rýpnul do militantních fanoušků.

Takže žádný flame. To ty jsi začal se zcela nesouvisejícím tématem a o tom, jak je Shield mrtvý. Co s tím má Shield sakra společného? To je snad nějaké univerzální zaklínadlo. Se divím, že jsi ještě nepřidal, že na nVidiích nejede DX 11.1.

Jako promiň, ale zastat se AMD neznamená shodit konkurenční produkty. Nehledě na to, že AMD se nebylo potřeba zakázat, protože na AMD tu žádný hate nebyl.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.