Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Parametry duální R9 295 X2 jsou vyšší než se čekalo

chapete nekdo ten obrazek s tim vnitrkem bloku na chip? To cerpadlo je v nem? Takze jsou tam dve cerpadla celkem?

Kua a nemohli by to prodavat bez chladice, aby si to magori jako ja mohli napojit na svuj okruh?

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Čerpadlo by mělo být opravdu uvnitř bloku, ale ze snímků není jednoznačné, zda je v obou blocích nebo jen v jednom.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Fungje ta karta v CrossfireX konfiguracii

Takych 4x 500W je viac nez vacsina rychlovarnych kanvic.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

CrossFire umí, ale na 99 % budou jako u předchozích generací podporovány max. dvě karty (tzn. čtyři čipy) zároveň. I to je ale podle mě spíš záležitost pro overclockery a lamače rekordů, latence čtyř GPU v AFR nejsou nic, po čem by většina hráčů toužila. Tzn. maximum bude 2× 500 = 1000 W.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Mal som na mysli openCL s HSA profilom
http://www.extremetech.com/computing/174632-amd-kaveri-a10-7850k-and-a8-...

medzi GPU-ckami

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Mam 3 dotazy k tehle karte a to: 1. jak je to s tym crossfire? vyuziva se jenom externi propojeni karet můstkem nebo aby karty limitovane daty medzi sebou nebyli pouzije soucasne i s XDMA? 2. tech 500W mi nesedi, kdyz spocitam 2xPCI ex8(2x150W) + 75W(zakladni deska) vychazi mi to na 375W, nebo mam ratat ze tech dodatecnych 125W spotrebuje vodni chlazeni napajene externe ze zdroje? 3. Je pritomno nativni HDMI 2.0 formou redukci z DVI nebo DP? dekuji.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

proste jen nedodrzi onen standard PCI a bude potreba si pri vyberu zdroje k tehle karte overit ze to zvladne, on neni problem prez 6/8pin dodat i dvojnasobek stavy, jen to holt neni v souladu se specifikacema PCI

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Presne tak. Svoje ASIC minery tiez napajam ATX zdrojmi, na kazdy blade o spotrebe 180W staci 6pin PCI-E napajac a to je tam este rezerva pre OC. 250W cez 6pin teda nepredstavuje ziaden problem. Aspon u kvalitnych zdrojoch. ;)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Můžu odpovědět jen na základě toho, co dosud prosáklo ven. Co se napájení týká, je možné jít přes specifikace, což se ostatně už u několika generací duálních (ale vlastně i jednočipových) karet dělo. Pro současnou generaci kvalitních zdrojů to není problém. V tomhle případě půjde o něco přes 200 W na jeden osmipin.

Co mi skleróza dovoluje, si nemůžu vzpomenout na žádnou konkrétní zmínku ohledně podpory HDMI 2.0 v souvislosti s GPU Hawaii. Oficiálně jeho podporu AMD neuvedla, jen před vydáním zmínila, že GPU podporuje i rychlejší rozhraní a více se bude řešit až po uvedení příslušných monitorů na trh. Pravděpodobně byl Hawaii dokončen dříve než specifikace HDMI 2.0, takže AMD nechtěla slibovat kompatibilitu, dokud si v tomto ohledu nebude jistá.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

pokud si správně pamatuju, už jsem u nějaké duální karty viděl 3 PCIE napájecí konektory, takže proč ne 3x150+75 z desky? ;-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

hlavne jsem zvedav jak si s tim poradi to asetek chlazeni, ja s temahle instatnima vodnikama nemam dobre zkusenosti ani na CPU kde bylo odpadni teplo do 150W, natoz pak u neceho kde toho odpadniho tepla bude treba 350-400W, ten 120mm fan se z toho pak zblazni :)

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Тěmto parametrům se nedá vůbec věřit! A budete se divit jak odlišné budou od reality a předpokládaný výkon taky! Titanium Z bude proti tomu hračka na hraní a za reálnou cenu! Příští týden padne embargo na tuhle grafiku a teprvé poté zjistíte opravdové parametry a ne tyto či co kolují na internetu, které si někdo vymyslel!!! Kdo se semnou vsadí o bečku??? :D

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Že by nás poctil samotný objektivní digitální doomág? ;) Prostě to dopadne jako obvykle. Na jednom blogu bude svátek a po pár týdnech po tom neštěkne ani pes. Což se již nějakou dobu týká všech duálních karet, jedno jestli nVidia nebo AMD.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.