Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Radeon X2900 XTX konečně pořádně

takto mám nafotenú moju škodu 120, chcem ju streliť za 200 litrov, akože to je oktávka...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Docela vtipné fotografie to může být cokoliv :-) Jestli tohe chtě opravdu někdo prezentovat jako kartu určitě by mohl lépe odstranit čísla tohle je docela blbej fór. Není náhodou první máj?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevím, proč by to měl být fór. Je to vzorek určený pro TUL (PowerColor) a nápisy nejsou moc dobře odstraněný, takže (ručně psané) nápisy "TUL" lze na mnoha místech ještě velice dobře rozpoznat, což je pro TUL docela prů...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

me uz to prijde trosku divne, porad uzkaovat obrazky a delat, jaka je to senzace, ze se podarilo vyfotit aspon kousek...vzdyt je to zase jen dalsi obycejna karta, takova jako tehle uz driv bylo...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

..taky nevím, proč se s tím tak "tutlají", když z fotky jim kopii 1:1 nikdo neudělá a že by na tom byl vidět něaká "super vychytávka", kterou by mohl někdo okopírovat, to se mi jeví jako absurdní :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

NO můžou jít do piče aji s R600 pořád jen tajnosti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je to Škoda Favofit

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tomcato: pokud myslíš ty fotky částí karty, co dávali na VR-Zone, tak to bylo z toho důvodu, že jejich "R600" není kompletní kdyby ukázali celou fotku, bylo by to na první pohled poznat :-) Té kartě totiž chyběla část chladiče (turbína a žebrování) a zřejmě i samotný grafický čip :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Takhle se preci dela hype, cim vic cavyku s tim nadelate, tim vic se o tom vsude pise a tim vic lidi na to pak skoci a vyrobek si koupi..;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

je to pěknej podvrh, všimněte si na druhém snímku vpravo nahoře ten ořez kolem větráku, je to zřejmě jiná karta....
už mi serete, nemáte prostě nic, s čím byste se mohli vytáhnout.
jenom pitomá reklama, jako na kosmodisk

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

udu: prosím tě, nepiš nesmysly... tys snad R600 viděl, že můžeš něco takového tvrdit? Kdyby někdo chtěl udělat podvrh, tak není problém úpravy provést ve photoshopu tak, aby nikdo nic nepoznal a ne aby v paintbrushi začernil roh obrázku, ve kterém zřejmě bylo vidět něco, co být vidět nemělo.

Fascinuje mě, kolik lidí vidí podvrh v prvním skutečném obrázku, zatímco předchozí evidentní fake-zprávy brali (a stále berou) jako nepochybná fakta...

Jediné, co ohledně těchto obrázků není jisté jsou použité paměti. Jinak je to vzorek ATi R600 pro TUL, obrázky se objevily 22.3., tedy přesně v den, kdy ATi poprvé partnerům prezentovala retail verzi R600. V tom by našel souvislost i průměrně inteligentní šimpanz... :-|

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

no-X: tak mi prosim tě řekni, proč to tam začernili? asi se za něco stydí? proč jsou ty fotky tak umělě rozmazaný? když chci kur.a něco prezentovat, tak se tomu budu věnovat trochu lépe a nebudu se schovávat za oponou!!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

udu: Ale to nikdo nechce prezentovat. To jsou nelegálně získané fotky! Tak ještě jednou a polopaticky... Všichni obchodní partneři ATi, kteří chtěli mít co k dočinění s R600, museli podepsat NDA, tedy dohodu o tom, že žádné informace o R600 jakéhokoli charakteru nepředají dál až do oficiálního vydání karty či odvolání ze strany ATi... 22. března po podepsání NDA ATi předala svým partnerům první vzorky karet a každý označila takovým způsobem, aby v případě, že se někde na internetu objeví fotka karty, bylo možné podle popisků na kartě dopátrat, který z výrobců NDA porušil a úmluvu nedodržel. Všechny karty jsou tedy popsány skoro na každém volném centimetru názvem společnosti, pro kterou byly určeny. konkrétně tato karta je popsána názvem společnosti "TUL" (pod něj spadá např. známý PowerColor). Tak... Někdo z TULu ale NDA nedodržel, poskytl karty k nafocení a aby nebylo poznat, odkud karta pochází, tak nápisy TUL dodatečně v editoru rozmazal a začernil. Jenže ne dostatečně, některé zůstaly čitelné, takže z toho budou mít v TULu pořádný prů*er. Doufám, že je to takhle pochopitelné :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

no-X >> preco piser "prů*er"? Vsak to nie je skarede slovo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Neviem, komu tu už viac hrabe, ale pripadá mi to, akoby niekto identifikoval zloženie zvratkov nejakej celebrity a potom na nete prezentoval, že ON jediný zistil, že 10.2.2007 dotyčná celebrita jedla hrachovú kašu. Koho to zaujíma? Prihláste sa aspoň jeden pls, kto kupoval VGA kartu výlučne podľa vzhľadu a jej parametre, príp. výbavu dával až na druhú miesto. Prosím aspoň jeden...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2Stewie: Jestli pocitas pasivni chlazeni mezi vzhled a parametry, tak se hlasim.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

NOX: jedník z důvodů autozenzury je fakt, že na leckerých severech / forech jsou automaticky některá slova nahrazena hvězdičkami (cenzura) a není v mých silách pamatovat si, jaká a kde budou zaměněna, takže to řeším tímhle způsobem - slova  a význam zůstanou - jedno písmenko si každý snadno domyslí a nemusím si pamatovat, který server udělá z mého příspěvku sled mezer a hvězdiček a který ne :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.