Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Razer Synapse 2.0: periferie synchronizované přes cloud

Někteří čápi mají těžkou práci :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jo takové blbosti synchronizovat, není to ani možné zneužít, ale co když nefunguje internet a vy si prostě to rpg s osmnácti tlačítkovou nagou budete chtět zahrát a nebudete mít z cloudu svůj profil? :)
A k Vaší otázce kam až synchronizace zajde se mi vybavuje tento o recyklaci: http://www.bugemos.com/?q=node/123 :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám trochu pochyby o tom, že je nějaké offline-RPG, kde bys Nagu využil :-) V případě výpadku internetu si to každý nastaví ručně jako doteď.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nějak nechápu význam cloudu... Snad aby si myši stahovali z cloudu viry? Nebo aby někdo dělal statistiku toho jak to mají lidé nastavené?
- Mám Razer Orochi k notebooku. Myš jsem nastavil přes desktop program a od té doby do jejího nastavení nemusím šahat. Program jsem odinstaloval.
- Makra jsou přímo v myši, takže když mám na tlačítka přiřazené Home, End, Backspace rozumí tomu jakýkoliv komp bez instalace ovladačů-skvělé a bez-mrakové.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No právě tam je to WTF schované, ale jinak se určitě dočkáme doby kdy myš kurzorem nepohne dokud ji cloud nedá zelenou :P

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Když se ti své zařízení poškodí, tak si koupíš náhradu a jen stáhneš nastavení.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jde o to ze normalni clovek nastavuje periferii jednou, ergo by na to stacilo ze si to ulozi do souboru na pocitac a neni zapotrebi nejaka slozita synchronizace.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zkušenost praví, že soubor s nastavením není k nalezení právě tehdy, kdy je nejvíce třeba. :-)

Kromě toho přihlášení ke cloudové službě s kliknutím na něco jako "tlačítko Restore Settings" je zhruba na stejné úrovni složitosti jako načtení souboru z disku.

Taky jsem si kdysi ukládal poštu do mboxu lokálně, ale od doby, co ji mám na IMAP serveru jsem spokojenější a klidnější.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Myslel jsem slozita z hlediska implementace. Jasne ze uzivateli staci zmacknout cudlik, ale cim je neco komplikovanejsi tim vic veci se na tom muze pokazit.

Mam cast posty lokalne, cast na IMAP serveru. Reknu ti ze lokalne se mnohem snaze prohledava ... navic lokalne muzes udelat symbolicky link a pojmenovat tak jeden folder dvema jmeny, jak to udelas na IMAP serveru?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.