Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Razer uvedl svůj první smartphone. Vybavil ho 120Hz panelem a zaměřil na hráče

> místo 60Hz je panel schopen pracovat na frekvenci 120Hz – díky tomu je celý systém plynulý bez náznaku záseku

rekl bych, ze plynulost zavisi na jinych vecech... kazdopadne tahle firma neni zrovna znama kvalitou svych vyrobku, takze koupit od nich neco za $600 je slusna ruska ruleta s penizky :D

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Při pohledu na HW telefonu a RAM je jasné, že pokud to do budoucna nezabije android zalagováním, jedná se o powerhouse. 60hz a 120hz je opravdu poznat - vše vypadá věrněji. Stačí mrknout na hands-on video od Marquese, ten to popisuje velmi barvitě.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Už dlhšu dobu pokukujem po novom mobile lebo môj starý sa mi už zunuje ale pri pohľade na tieto špecifikácie vyzerá moc dobre aj keď firmu Razer v láske nemám.
Nájsť kombináciu 835 s viac ako 4GB ram a veľkou batériou je nemožné. Škoda, že sa tie telefony nedajú vyskladávať podľa želania ako počítače. Oželal by som aj predný fotoaparát, SDcard slot a hlavne takýto display ale prijal by som zase jack. No nič budem musieť ešte vyčkať či niekto nevyrobí smartfón pre ktorý by sa mi oplatilo vyhadzovať peniaze. :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Fuj, to je ale ošklivě napsaný "dvojčočkový", správně by mělo být dvojitý s popisem obou fotoaparátů, viz i vaše zdroje (Dual 12 MP, f/1.8 + 13 MP, f/2.6, 2x optical zoom, phase detection autofocus, dual-LED (dual tone) flash). A neopisoval bych ze stránek jiných informačních webů, ale rovnou ze zdroje (https://www.razerzone.com/mobile/razer-phone), kde píšou i něco trochu jinak (12MP AF f1.75 Wide, 13MP AF f2.6 Zoom, Dual PDAF, Dual tone, dual LED flash)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To 12-ti psal taky hotentot. Baví mě, jak zdejší redakce hledá autory, kteří umí psát, ale ti stávající by si měli doplnit základní znalosti češtiny :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

a) Zkuste se sám přihlásit, že budete redaktorem ;-)
b) Zkuste se podívat, kolik toho autor tohoto článku na diit.cz už napsal. Třeba vám něco docvakne.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

hm, na tom by snad mohlo slušně chodit tohle:
https://www.shadowgunlegends.com/pre-register

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.