Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k RECENZE: Gigabyte GeForce GTX 1660 GAMING OC 6G - tři ventilátory a OC

Asi zkazím vtip, ale "Jistá sada software nemusí fungovat díky nové verzi CUDA" je tedy o čem?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Například Blender a jakýkoliv další software, který nepodporuje Turing. Nicméně minimálně ten Blender má být s Turingem funkční někdy tento rok, zatím to jde jen experimentálně n Linuxu.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pozoruju, ze se Gigabyte nejak zlepsuje. Vubec bych se nedivil, kdybych si zase po case poridil kartu od Gigabyte, ted mam Asus a Gainward. MSI je uplne mimo.

"V této sekci se podíváme zatím na tři hry, které testuji novou a lepší testovací metodikou, která lépe reflektuje reálné herní zatížení, testy tímto stylem budou časem přibývat."

Tak ne ze bych ti do toho chtel kecat, ale stejne ti to reknu: Nebylo by dobre, kdyz uz tvoris novou metodiku, zacit testovat na 2560x1440 a 3840x2160. Ono ted se jeste najdou lidi, co jsou na fullHD, ale minimalne maji treba vyssi rozliseni v planu s novym monitorem a vysledek ve fullHD si kdyztak odvodi z testu na vyssim rozliseni. Proste si myslim, ze by bylo dobre tvorit novou metodiku adekvatni roku 2019.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo ty tříventilátorové Gigabyte karty mi přijdou fakt dobré, co se týče té 1660ky, určitě bych šel do téhle, než do té levnější dual fan verze.

Ad metodika, tyhle karty mi přišly vhodnější pro FHD a ano plánuju přifouknout rozlišení, jen musím sehnat lepší monitor do test labu, doma mám sice 4K panel, ale není zrovna pohodlné tahat hromadu hardware mezi dvěma místy :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jasne, nerikam, ze ne, ale nekdy se uzivatel radeji smiri docasne s mene FPS, nez aby menil po dvou letech zase monitor a myslim, ze kdo porizuje ted, tak uz asi casto jde do toho 2,5K a vic.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přijde mi, že celkem frčí 144Hz FullHD panely, ale statistiky k ruce nemám, QHD je pro tyhle karty trošku náročnější, byť spoustu věcí zvládnou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.