Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k RECENZE – Stojan Marvo HZ-04 s USB hubem potěší milovníky RGB za pár kaček

Jo, RGB je úplně přesně to, co od USB hubu nebo stojanu požaduju.

PS: Bývalo dobrým zvykem reklamní články jako reklamní označovat.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

osobně spíš nestíhám všechny blikátka přelepovat nebo rovnou uštípávat.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Poznám. Všetko to začalo keď si niekto zmyslel, že najlepšou možnou indikáciou, že je niečo zapnuté, je to, že použije vysoko-svietivú modrú LED, ktorá s prehľadom "ambientne" osvetlí celú miestnosť. Táto myšlienka si zaslúži Nobelovú cenu za rozvoj štúdii o nespavosti a slepote, prinajmenšom.
Ocitol som sa bezdrôtovou nabíjačkou, ktorá má v reklame, že je vhodná pre nabíjanie cez noc (PRC marketing) ale čo z toho, keď mi v noci presvecuje viečka z nočného stolíka pri hlave? A počas nabíjania svetlo dokonca pulzuje. Výborne.
Televízor taktiež trpí touto vlastnosťou (ak by som si nevšimol, že svieti celá obrazovka, tak pridajú aj svetielko). V noci tiež super príjemné pri sledovaní filmu.
Tieto moje "problémy" hravo vyriešila čierna "izolačka", ale nechápem, prečo to vôbec musí existovať a kto to reálne... chce/vyžaduje. Ale keďže dnes je trh preplnený všetkými možnými RGB blikátkami tak asi o to záujem je. No a ďalší nonsens je už spomenutá "pulzácia" svetla keď niečo... niečo robí - keď som sa s tým dávno stretol prvýkrát, vážne som si myslel, že mám zlomený USB kábel (jasné, prišiel som na to po chvíli, ale zaskočilo ma to).

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

pokial vezmes RGB ako formu osvetlenia pre pracovny stol, kde netreba dalsiu lampu na osvetlenie, je to fajn, len problem je casto pri takychto veciach nemoznost ovladania intenzity. Samozrejme je to dost nevhodne osvetlenie, nakolo nesvieti ako je zvycajne z hora, ale z dola...

ako minus by som skor dal aj absencia samostatneho napajania, ked to moze sposobit mozne odpajanie pri pripojeni viacerych zariadeni, ktore mozu byt viac hladne po napajani :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"...chytré funkce (RGB, USB hub)..."
Ach jo, to už teď budeme každé barevné blikátko nazývat chytrým?

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Já napřed myslel, že to je stojan na krýgl. :o))

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

i s ohřevem :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Minule dost okatě maskovaný "PR článek" jako recenze reproduktoru, dnes toto :-/

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

"Zapadnutí do různého interiéru řeší RGB zabarvením"

Tak to je to největší moudro co jsem kdy ohledně interiérového designu slyšel...
Proč se vlastně všechno nevyrábí černé se světýlky? Že na to ještě nepřišli!

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Náhodou, umístěné na WC vedle záchodu by to svítilo do hněda a u mušlí do žluta, takže je to teoreticky geniální myšlenka kdyby se někdo ztratil a nevěděl co a jak. Potom nějakou barvičku do špajzu, to by v tom byl čert aby to lidi nekupovali :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já bych chtěl test barevných hudeb :D

https://youtu.be/wUuRo8LGc_g

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

PR článek jak vyšitý na hroznou kravinu (jo, reproduktor Lamax posledně byl taky vtipný, PR to neoznačili, ale raději vypnuli diskuzi) - "chytrý stojan na sluchátka" :-D Nevěděl jsem, že běžný USB hub a možnost přepnout mezi šesti barvičkami definuje "chytré" zařízení. Já v tom vidím teda kolotočářskou nevkusnou blbinu.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.