Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k RECENZE: Xiaomi Mi 9T - lacinější a přece lepší

Ja som si nedavno kupil Mi 9 SE, vyhovuje mi mensia velkost. Nema bohuzial sluchatkovy konektor, ale zit sa s tym da (mam sluchatka Samsung Galaxy Buds).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ve světle nového 8 Pro už to taková hitparáda není, jen ten AMOLED displej je něco navíc...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Už pár mesiacov vyberám nejaký vhodný typ pre moje potreby. Momentálne mi je sympatický Asus Zenfone 6 ZS630KL, ale tento pre zmenu je problém vôbec ho zohnať.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ja som mame - starsia pani pred dochodkom kupil Moto G7 power, 5000ka bateria, zajtra bude 2 tyzdne co sa nabijal, aktualne 44%. Jedine co nema je NFC. Paradny telefon!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak se koukám že samsung s7 z loňských výprodejů mně vyšel i před rokem a půl levněji a furt jsem na tom líp (a nějakou dobu mi vydrží).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ještě je k sehnání, ale ta baterka má své stáří a degraduje i když jen leží. Je s podivem že z vlajkových aparátů má S7 Edge nejsilnější baterií, novější mají pořád slabší.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Otřesná úroveň recenze. Kjutl by se měl věnovat věcem jako vaření nebo vyšívání. Telefonům opravdu nerozumí

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Tak pokud bych to srovnal s wiftem, tak proti němu by to bylo slabší. Na druhou stranu, i on se to musel nějak naučit a nějaký postup tam vidět je (upřímně, buď jsem dlouho nic od tohoto pána nečetl, nebo jsem na to neměl čas, ale každopádně proti tomu co si pamatuju posledně, je zde docela velký posun).

Jestli si tento komentář pan Kjutl přečte, jednoznačně ho musím pochválit, že tam není tolik duplikací, byť natáhlé to je. Trochu ubrat "okrášlovadel" v textu a neměl bych v podstatě moc co vytknout, kromě strohosti, ale je to logické, když telefon nemůžeme rozdělat/rozpitvat a podobně. A nějakou zásadnější chybu v textu jsem viděl jen jednu jedinnou, což je pořád nádhera (u každého jsem tu a tam jednu i více chyb našel).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A nevadí ti třeba že si sám autor v textu odporuje

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Spadá do katerogie "Trochu ubrat "okrášlovadel" v textu a neměl bych v podstatě moc co vytknout,", tedy méně je někdy více. Naseká tam pak méně chyb, lépe se pak hledá smysl/souvislost. Jak se začne něco opravovat, tak to občas i bystrému oku uteče a každej pak vidí, kde se opravovalo a jakým směrem.

Taky jsem tu a tam něco sesmolil a i přes několikanásobnou kontrolu mi myslím něco prošlo. A pokud to srovnám s pisálky na české scéně, co jsou za to placeni lépe, tak je tohle pořád luxusní veledílo (vzpoměl jsem si na opakovaný "jet leg" na jednom velmi odborném webu) :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevypadá to zle, až budu mít konečně volné prostředky pro spotřebák typu telefon, tak je jasné, z čeho budu vybírat. Moje notně zastaralá Lumia 640XL, kde brzo nebudu moci doinstalovat ani aplikace, je žhavým kandidátem na obměnu. Smutné je, že ten telefon pořád dobře slouží a baterie je v perfektní kondici (a to mám ještě jednu náhradní). Tohle je věc, která mne prostě rozčiluje, řeší se podělané brčka, ale co ta hromada elektroniky, která se likviduje jen kvůli tomu, že morálně zestárne, nebo tomu prostě jen skončí záruka/support. O tomhle nikdo moc nemluví, ani ty zelený palice v čele s krevetou. A hovadiny jako RoHS řešením není, to asi napadne každého, kdo má nějakou tu šedou buňku (a není to rakovina).

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

"Mimo fakt křehkosti ale není viditelná žádná vůle a telefon je spojen (slepen) velice statečně." ... tykrááááááááávo :-O :-O :-O
"s procesorem Snapdragon 730 se nemusí uživatel bát ani nedostatku výkonu" ... "Použitý procesor není z těch nejlepších" ... tak teda jak pane????
"Vysoké detaily, které bych jinak zvolil u verze Mi 9 mi nedovolují si plně vychutnat hru a jsou vidět znatelné záseky." ... aúúúúúůůůůůů!!!
+ fascinuje mě, jak u malé krabičky, kde od sebe reproduktory nejsou dál než nějakých 15-20cm, někdo řeší stereo.
Písemný projev autora zkrátka opět stojí za starou bačkoru. Nemluvě o jeho (ne)schopnosti skládat smysluplně myšlenky.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Huš! Neruš. Kjutla mám rád, člověk se občas potřebuje zasmát a neuvažovat přitom, jestli je autor vybírající PC na 10+ let stále při smyslech, že? ;))

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tiež ma to fascinuje. Asi preto LG aj u svojej top G rady používa jeden reproduktor. Aspoň tak to bolo u G2 a G6 na ktorej som sa zasekol, napriek tomu, že procesor nie je z tých najlepších, nebojím sa o nedostatok výkonu. Ale to by Ježek nesmel ostať blb, aby pochopil tie dve vety. (Kúpim Ryzen R5, nie je z najlepších, ale má dostatok výkonu. On predsa nepovedal, na čo má dostatok výkonu. Takže pravda to je, nech si Ježek píše čo chce). Ale však kľudne nech si kúpi nejaký bazarový mobil. Predám mu plne funkčný, s nepoškrábaným displejom prvý Samsung Galaxy S. Mimochodom, nemá najnovsí procesor, ale má stále dostatok výkonu na telefonovanie (batéria je nová a vydrží v pohotovosti s prehľadom vyše týždňa).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Diky Davide za vyber z toho nejhorsiho.
Ja kdyz vidim nebo od Kjutla opravdu zvazuju odebrani diit ze zalozek, nebo si napisu nejaky jednoduchy UnKjutl - bloker jeho clanku :D
Skoda, ze dela temata ktera by me zrovna zajimala, kdyby je delal kdokoli jiny.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.