Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k RECENZE – Xiaomi Mi Mix 2S je extrémně výkonná elegance zabalená do keramiky

Další pádlo, normální velikosti 5-5,5" bohužel mizí....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zase s takým rámečkom sa to do bežného 5,5" tela vojde.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

K čemu mi je 5,5" s malým rámečkem, což je 5" s větším rámečkem, když to je pořád zbytečně velké... Chci něco, co mi nebude rovnat prdel, když si ten telefon dám do zadní kapsy a co budu muset 30x přechytávat, když potřebuju otevřít novej tab v chromu... Jenže sféra 4-4,5" mobilů asi smrdí...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ve skutečnosti ten Mi Mix 2S je úplně stejně velký jako 5.5 palcový Galaxy Note II, Redmi Note 3 a jiné. Tím, že jsou zredukovány rámečky okolo se jim povedlo to takhle elegantně zmenšit.

Brzy ale příjde Redmi 6 a ten s 5.45 palce obrazovkou bude velký jako býval pětipalec, stačí jen počkat. Nebo namísto Xiaomi jít cestou Sony Xperia Compact. Je sice dražší ale opravdu kompaktní!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

v porovnani s mojim samcung s8+ kupovany ako uplna novinka takze uz vyse roka ma za sebou .... u xiaomi trocha zamrzi ne-odolnost voci vode , inak len +
so samcungom uz rok riesim problemy z miznucimy files z pamatovky -nepomolo zmenit niekolko kariet,ani najnovsie updaty androidu.. stale to robi psie kusy pocas nahravania z PC ,odpojuje sa to same od seba" alebo pokazi nahravanie vacsieho poctu suborov ci vacsich suborov ktore su potom necitatelne.. ale pri nahravani do pamate telefonu vsetko ide a funguje na 100%.. niekedy uz nestiha ram 4 gb,(cistiace programy zo store nepouzivam len vstavany soft. su plne adware a vycerpavaju baterku skrytym zarabanim cez adds aj platene,,) inak vsetko v poriadku ,samozrejme bez poriadneho obalu nepouzitelne lebo vyklzava z ruky/vrecka ako kazdy placaty fon, a vymena displaya stoji skoro co novy fon..myslim tym vymenu displaya zo zarukou! nie nejaky co to meni na kolene v tesku-kiosku ))) taky mi menil baterku na iphone S5 a po nej a musi byt stale na nabijacke,,inak max den ,,cena ako za origo ,,no natiahol ma)) fakt lepsie kupit cely novy iphone z origo baterkou
buduci fon bude mat zakladne poziadavky - 8 gb ram, aspon 128 gb interne ulozisko,,cena max 600eu ale to asi snivam)) vsetky ostatne parametre az potom, vykon.. xiaomi vlakova lod by bola fajna ale uz nechcem dat tolko za fon..z principu..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kup si NASko a nevymyslaj so 128GB (inak tolko mam ajja) zbytocnostami. Kopirovat mozes rovno cez sambu a nemusis pripajat fen do usb. Alebo kopirovat nikde nic nemusis, ked mas vsade net. A ked ti tie subory miznu z viac kariet, tak daj reklamovat fen, je vadny.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ten vtip z naskom uz nieje moc aktualny ..ako janka hospodarova tlaci v kancli ))))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

no neviem ako janka, ale ja som dal dsl.sk ban, takze tam uz nepachnem ;) Co sa tyka miznutia suborov, je to nestandardne chovanie tvojho telefonu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tento telefon chci, ale nevím, zda to bude možné. O2 ho stále nemá v nabídce. A kdyby ho měl, tak těžko říci, zda by ho měl i ve firemní sekci, kterou O2 silně zanedbává. Resp. něco má skladem veřejně pro všechny, ale pro firmy ne.
A dávat takový many z vlastního se mi nechce :-/.
Zdar Max

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

uniesli ti 1 alebo 2 deti ako poistku, ze telefony budes kupovat vzdy u O2? Aj nejake odrezane prsty ti uz poslali aby si si nekupil telefon od alzy/oblubeneho eshopu?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tvůj komentář se může zdát zpočátku vtipný, ale je spíš hloupý, resp. dílem neznalosti.
Když má firma nějakou smlouvu s nějakým operátorem, tak od toho operátora dostane i budget na telefony. Osobně nevím, jaký budget má naše firma, možná to je 100kkč, možná více. Pokud tedy chci od firmy telefon, musím vybírat z firemní nabídky O2. Pak to totiž firmu nic nestojí. Tak to má každý operátor.
Jen nějací šéfíci si mohou říci, že chtějí přesně tento model a když není u O2, tak putuje z nějakého eshopu a firma to cálne. To ale není případ pro běžné smrtelníky/poddané.
Zdar Max

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"firmu nic nestoji" uuurcite :) pekne to mas zaratane v cene, nieze nic nestoji. Davat zamestnancom firemne telefony je idividualne, ja by som telefon odmietol, kedze mam dualsim, takze mi zamestnavatel dal simkartu a telefon ho naozaj nic nestal ;) kedze som si ho kupil ja a to nezavisle na tom, ci mam firemnu sim.
btw. keby si napisal, ze to mas firemny telefon, tak by som nereagoval, ale ako sukromna osoba je nerozumne kupovat feny u operatora. Zaplatis viac.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Že to nic nestojí jsem myslel jako vícenáklad oproti současnému stavu.
O firmě jsem v tom komentáři psal celou dobu, firemní nabídka o2, nechci platit ze svého atd. Ale samozřejmě jsem to mohl napsat jasněji.
Zdar Max

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A v com je tento telefon teda lepsi, nato ze prichadza pol roka po Mate 10 Pro, ked ma prakticky stejnu cenovku? Vykon to nie je, plnohodnotne dual LTE SIM taky ne, presnost GPS a rychlost ci citlivost signalu taky ne, Ai taky ne, usporny AMOLED to taky nema, fotak to ma horsi, vydrz to ma horsiu, nabijanie to nema tak kvalitne, vodeodolne to nie je... Fakt za 13k? Neupsali sa tak o 4 litry?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Huawei má IP67, to je dost slušný + AMOLED.
Xiaomi má BT5 a MIUI, které je dál, jak EMUI + má bezdrátové dobíjení. Ale upřímně výhody toho Mate to nepřekoná, jsou to jen drobnosti.
Každopádně pokud je mi známo, tak Xiaomi má stále lepší sw support. A to je pro mně třeba docela důležité. Mně většinou telefon vydrží v klidu 4r.
Zdar Max

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Stačí přečíst info o chybějícím Jackovi a vím že stokrát výkonnější placka rázem nedává smysl . Prostě je tu zásadní důvod proč Xiaomi říct díky , jdu ke konkurenci ....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

niesi ty robo z globtelu ?? co po diskusiach strasi uz 20 rokov ... ako ja))) zlata akcia PF 1998 !! 40 tisic zakaznikov na jeden sup ... v takej malej krajine ako sloveslnko na pocet obyvatelov nieco neskutocne ale pamatam si to , vsetci kolegovia mali nejaky orange po novom roku ked sme sedeli prve dni na pauze LOL... poznam ludi co si drzial orange cislo od vtedy aj ked krvacali za tie roky potom .. pri tych prijmoch a cenach to bol vlastne zaciatok mobilizacie na slovensku a zaslizilo by si to nestranny clanok ako nas vyuzili tak ako dnes v afrike ..potom si to ale orange krvavo vybral 1000nasobne.. darmo ked vtacka lakaju zobat mu daju .. potom uz nic nedali i ked par bitiev este mali potom ale nemuseli vela investovat ..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

https://zive.azet.sk/clanok/7103/globtel-po-styroch-rokoch/ proste vyuzili chudakov ludi na politicky rast.a vmanipulovanie krajinyu do eu zloduchov ,.na plese bol aj kamarat zo hu/at slachtou a nie s tymi "americkymi agentmi" Aj on z nich si uz vtedy robil zarty .. a vidis kde to doslo ) CIna a spol vedie a nikto ich uz neda dole ,lebo maju rozum co nam chybal po 89

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.