Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

RGB reproduktor Lanchiya s elektronkovým zesilovačem zvedá hudbu na novou úroveň

Elektronkové zesilovače jsou s hudebním světem spjaty odjakživa, doposud je ovšem využívali výhradně studia a hudebníci ve svých kytarách, zesilovačích a elektrických kombech. Nádherný, čistý zvuk s širokým dynamickým rozsahem a napumpovanými basy ovšem můžete mít u sebe doma, s Bluetooth připojením a RGB osvícením.

Na hudebních koncertech míváme jedinečnou příležitost okusit své oblíbené písničky v té nejvyšší kvalitě. Sály jsou ze všech stran prošpikované zesilovači, které poskytují tu nejvěrohodnější interpretaci a naše ubohé pecky v uších se s nimi nemohou rovnat.

V domácích podmínkách jsou hudebníci skromnější, ale stále se spoléhají na svá elektrická komba, tedy zařízení s elektronkovým zesilovačem. Reproduktor Lanchiya vměstnal stejnou technologii a stejný zážitek z poslechu hudby do rozměrů, které se vejdou do každého šuplíku. 

Lanchiya MK30 navíc následuje moderní trendy, a nabízí tak párování přes 3.5mm AUX kabel či přes Bluetooth připojení ve verzi 4.2, abyste mohli do zařízení pustit vždy ten nejkvalitnější hudební záznam s vysokým datovým tokem a nehledali kompromisy. Poslouchejte hudbu už jen tak jak ji básník zamýšlel.

Lanchiya MK30 zapůsobí rovněž elegantním designem, který se hodí do každého druhu interiéru. K perfektnímu splynutí s okolím a k navození ještě příjemnější atmosféry pomáhá i RGB osvícení, které je možné nastavit buďto v pulzujících barvách v 256barevném spektru či na statickou bílou v několika stupních intenzity.

Uprostřed této hudební lodi se pak přiznaně vyjímá nejdůležitější prvek tohoto zařízení, samotný elektronkový zesilovač. Všímavější se jistě zamyslí nad životnostní elektronek, načež má Lanchiya odpověď 50 tisíc hodin. I kdybyste tedy poslouchali hudbu 8 hodin denně, pak vám reproduktor zpříjemní až následujících 17 let.

Zařízeních s Bluetooth párováním jsme se v posledních letech překrmili a zlenivěli jsme neustále sahat do nastavení. Od toho Lanchiya MK30 následuje i moderní technologii NFS, se kterou se stačí reproduktoru pouze dotknout mobilním telefonem. Tuto funkci uvítáte zejména na party, kdy každý touží rozvášnit atmosféru vlastním výběrem písničky. Každý rádoby DJ pouze ťukne telefonem o bedničky.

+ Elektronkový zesilovač, tedy impozantní hudební přednes+ Určený pro fajnšmekry, čemuž odpovídá i cena
+ Výkon 40W+– Výkon 40W pochopitelně vyžaduje napájení
+ Kompaktní rozměry, kvalitní zpracování a elegantní vzhled 
+ Jednoduché ovládání 
+ 360° ozvučení, lze využít i jako soundbar 
+ Párování přes NFS 
+ RGB podsvícení pomáhá atmosféře 
+ Životnost 50 000 hodin 
Zdroje: 

Daklos | Zdroj obrázků: Oficiální

 

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi