Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k 2013 - prohnuté, 2015 - ohýbatelné, 2016 - skládací

"Galaxy Round je zajímavý, svým způsobem inovativní".
Cim, ze je zajimavy a cim inovativni? Ja to beru jen jako ubohy pokus vytriskat posledni penize z ovci ...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Také mne ta věta hned praštila :-))) Asi bych z ní nechal jen "zajímavý", lépe řečeno "zvláštní". Inovativní není v ničem, protože přínos pro uživatele je 0 až záporný. Ledaže by byl inovativní skutečně doslova "SVÝM způsobem", tj. nesmyslným, vycházejícím vniveč.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Inovativni, ani zajimavy urcite neni .... prohnuty displej mel uz muj prvni digitalni budik nekde z polska za tri kila, dvacet let nazpatek, takze to fakt ne:)))
Mi ta inovace prijde podobna, jako kdyz po 50ti letech vyvoje odstranili antireflexni vrstvu a udelali monitory lesklymi:o) Prodavali to draz jako novinku a nakonec (protoze jejich vyroba byla levnejsi) zamorili cely trh a prakticky kvalitni monitory pohrbili do snobskych cenovych kategorii. Jestli s tim taky neprisel samsung:o) Doufam, ze tohle se nebude opakovat ......
Dost se bojim tech srackoidnich armu, intel ma technologicky jasne navrch, mozna je dokonce i levnejsi, ale chyta rozjety vlak plny sracek .... no, snad to nejak utnou (ikdyz jsem na pochybach, kdyz jim treba trva vydat slusny tablet v dobe, kdy je dana platforma zastarala), nerad bych, aby za par let, az si budu chtit koupit normalni vykonny pocitac, to bylo za exoticke ceny jak normalni monitory v dobe crystalbrightu a podobnych kryptofasistickych zverstev:)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

...tak šup, šup ...kdepak je "vizionář" BTJ se svými "vizemi":-) ...jednu tu nedávno zhmotnil ve větě, jenž komentovala ohnuté displaye:
"Uz jsou technologicky uplne na konci, kdyz jsou schopni do sveta pustit neco takoveho
....."

...hluboké ...hluboké nepochopení budoucnosti elektroniky/it/rozhraní ...to je jako tvrdit, že stolní PC ještě budou za 10 let existovat (=budou mít více než 1% trhu, firemní nevyjímaje).

B.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Proč by proboha neměly PC existovat? Pro určité lidi a určité účely mají pořád své místo...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

...psal jsem "stolní PC"

ASI budou existovat, ale jak jsem psal, zastoupení na trhu bude minimální (spíše v promilích než procentech). Jak se dívám na všechny výsledky za poslední roky, tak možná zaniknou úplně a mnohem, mnohem rychleji.

Ta éra již začala.

Nedivím se např. uváhám (intel), že by se procesory na desky už rovnou pájeli (nebyly výměnné), je to naprosto logický krok. Ale tento krok je jen předzvěstí konce prodeje desek jako takových (chvíli vydrží jako luxusní zboží). Když klesne produkce pod určitou hranici, začnou být stolní PC neskutečně drahé, což odradí další zákazníky, produkce zase klesne a v tomhlo kolečku do deseti let žádné stolní PC už nebude existovat (=nebudou se prodávat).

Snad ke konci přežijí speciality typu Apple "Popelník" MacPro (supr mašina, ale holý stroj začíná někde na 70 000,- Kč).

B.

p.s. ...a nepochybuji, že stejný trend v delším horizontu postihne i klasické notebooky/ultrabooky:-)

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Dokud se servery a stolni PC vyrabeji zhruba stejne, tak se nemame ceho bat, serveru diky cloudum naopak pribyva. Samozrejme v serverech se CPU tak casto nemeni, takze mozna ze budou integrovana na desku, ale ty desky se nadale budou prodavat. Je mozne, ze na novych stolnich PC bude vic videt podobnost s levnejsimi radami serveru, ale osobne nevidim zadny "nebezpecny" rozdil, levny server se od PC lisi jen hlucnosti (a sroubeckama pro zamontovani do racku) a vetrani na desce integrovane nebude nikdy :-)

(Duvod, proc jsou servery hlucnejsi, je, ze pouzivaji mensi a tedy hlasitejsi vetracky aby se vesli do placatejsi krabice.)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

...rack ...U1 ...U2

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

...aaa než jsem to napsal, už se projevil:-)))))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty ses proste debil .....

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Snažím se tě brát s rezevou, ale jestli používáš takový slovník, tak ti musím napsat, že ty jsi to neslušné slovo největší na světě.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

...
2018 - nafukovací
2020 - levitující

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

2025 - týdenvydržícíbeznabíječky

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Ve kterem roce se dockam telefonu ktery bude do toho displaye zabaleny?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.