Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Možnosti rozmazání obličejů ve videích na YouTube jsou velmi omezené

Někde psali, že to používá stejný algoritmus jako streetview. Podle mě prostě volají tu samou knihovnu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja se zeptam zela OT, ale kdyz jsme u tech videi...
Od te doby, co mam Firefox verze 14, mi to proste prestalo prehravat videa (pres flash). Takze ja si zadne youtube proste neprohlednu, i kdybych chtel (samozrejme v IE funguje vse ok, ve firefoxu verze neco okolo 3, kterou mam na nejakem starem notebooku take vse ok).
Jinak Os je Win7 64 bit

Ma nekdo nejaky tajny tip, co s tim, a nebo se musim smirit s tim, ze to proste nejde? (coz by me docela nastvalo, protoze pouzivam ruzne prohlizece na ruzne veci, co se tyce nutnosti zabezpeceni, napriklad v IE mam povolenou komplet historii a podobne, ve Firefoxu mam vse zakazane...ehm... :-))

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Co to je nejde? Jak se to projevuje? Neblokuje ti to třeba adblock? :-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

OS stejný, FF14 i 15 videa na YT přehrává bez problému.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

nemam nic jako adblock :-) Mam cerstve nainstalovany Firefox, nasledne ciste nainstaluju flash...na relativne ciste win7 64 bit.

Na youtube mi to zrni, jako kdyby bezela nenaladena TV (evidentne efekt od youtube) a je tam napis An error ocured. Please try again later.
Pokud spustim nejakou jinou stranku, napriklad chat, kde se da divat na sebe pres webkamery, tak to udela to, ze to neudela nic. Kliknu na neci webku a objevi se cerne okno. Kliknu na to pravym a dam "vlastnosti" ci tak neco, a cele se to zasekne v tom stadiu, ze zmizi i nabidka pri dalsim kliknutim pravym...
Pokud pustim napriklad www.freevideo.cz (klasicke porno, koho to pohorsuje, neklikat:-)), tak to napise velmi zajimavou vec : 200, Stream not found, a dale to pokracuje asi 3 radkama...zkusil jsem F5 a pro zmenu to pise 303: Failed to load resource....atd atd...

Vice uz zkouset nehodlam :-))
vse z toho co jsem psal funguje spolehlive z toho sameho Pc z IE, z Chrome, funguje to z notebooku z Firefoxu verze 3

Co jsem koukal po netu zbezne, nejsem sam a evidentne se to vztahuje pouze na 64 bitove verze...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Mám stejný problém a řekl bych že se to začlo projevovat někdy minulý týden po poslední aktualizaci Flashe.

Zajímavý je, že Flash reklamy to přehrává bez problému, ale nespustím si jakýkoliv video (co používá nějaký přehrávač ve Flashi - youtube, video na iDNES, stream.cz). Ale reklamy fungují, to vidím, že když násilně ukončím proces FlashPlayerPlugin, tak na stránce vidím několik míst - modul Flash bohužel spadl - nebo jak to tam píšou.

Zkoušel jsem Flash přeinstalovat několika způsoby, ale zatím nic nezabralo. Ještě asi vyzkouším aktualizovat FF na poslední verzi (doufám, že mi nepřestanou fungovat mé doplňky).

Jinak v IE mi vše funguje bez problému. Na notebooku, kde mám taky poslední Flash a FF 11 žádný problém není. Oboje W7 64bit.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

No tak to prostě chtělo aktualizovat Firefox. Jak je vidět, ten nejnovější Flash 11.3.300 si nerozuměl s mým Firefoxem 5.

Bohužel jak jsem čekal, FF mi zablokoval jeden doplněk, že prý je nekompatibilní (hajzl FF). Takže jsem strávil půl hodiny hledáním, jak povolit údajně nekompatiblní doplněk (toho sem se bál, že to nastane). Po vypnutí kontroly kompatibility a povolení mého doplňku už všechno šlape k mé spokojenosti

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.