Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Procesory Ryzen PRO potvrzeny

No pokud chce AMD opravdu konkurovat Intelu, tak logicky by PRO procesory mely umet podobny veci jako Intel vPro.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Spíš ty tam mohli přidat tak tucet PCIe 3.0 linek a pořádně vyřešil problém FMA3 instrukcí aby se tu zase neopakoval problém z let minulých. vPRO je částečně dobrá věcička, ale v takovém případě bych si práci netahal domu :D

PS: případné mínusy chápu, děkuji

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Leda že by příslušné špehátory byly řešeny na úrovni základní desky. Tedy pokud si Intel sám už ujasnil, co že má to jeho vPro vlastně umět (kromě očividné marketingové funkce). Skoro to vypadá, že to každý rok je něco úplně jiného.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

To ti můžu potvrdit....je to Intel vPro pro Intel, jen on to může skutečně potřebovat tyhle vymoženosti ve své marketingové sféře, zbytek lidí (99% "podnikatelů")neužije ani McAffe a ani anti-theft, kterej se i platí podle typu zařízení.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Nevidim v tom vasem navrhu nic logickeho. vPro je marketingova znacka Intelu, PRO je marketingova znacka AMD. Tohle neni SSE, ze mate jasne definovano co to ma delat, a prestanou vam veci fungovat kdyz to neco udela jinak. Tohle je ciste marketing. Logiku bych v marketingu nehledal.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Tak vPro je vicemene synonymum pro AMT, u cehoz je dost jasny co dela...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jakože procesory bez vPro neumí špehovat při vypnutém počítači? To by byl sice pěkný bonus, ale moc tomu teda nevěřím...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/vpro/...

Tak Intel uvádí AMT jen v jenom ze tří bodů (hyperthreading a šifrování už AMD podporuje ;)), a navíc popis toho, co to dělá, taky nevzbuzuje dojem, že by podpora ze strany procesoru byla nějak zcela nezbytně zapotřebí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je pravda, ze AMT by klidne mohlo byt reseno ciste chipsetem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

no pri CPU je mi predlzena zaruka a vymena po 5 rokoch nanic, ruku na srdce ludia, kolko pokazenych CPU ste videli za svoj zivot? Ja asi 2. Platforma musi/mala by priniest vymenu dosiek! Mam v sufliku zopar i5/i3 nehalem, sandy a ivy bridge a pomaly sa uz nebudu dat kupit ani dosky na haswell. Hanba intelu..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.