Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Apple byl zažalován, s iPhonem se totiž dá telefonovat

Trosku bulvarnejsie by to s tym titulkom neslo? :D

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

neřekl bych bulvární, spíš absurdní - adekvátně tématu ;-)

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Osobně si taky myslím, že už je to bulvární.

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Skoda ze firma Corydoras Technologies LLC patrne nema tak silny pravni zastoupeni a nemuze se tak srovnavat s zalovanou stranou, ale pral bych si jeji vitezstvi uz jen proto ze podobny zhovadilosti jako zaobleny rohy jablko pouzilo pri absurdnim sporu. Jako dobra ukazka pokrivenosti patentovych uradu patentovat kdejakou pitomost.

+1
+39
-1
Je komentář přínosný?

Je to škoda? Seš troll jako oni. Chápeš že v případě výhry by se ta firma soudila se všema v usa?

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Uniká mi tento zákeřno-škodolibý princip myšlení. Nemám je rád, ať se na nich někdo povozí, i když je to šmejd nejhoršího kalibru.

Apple si sice patentuje kraviny typu zaoblené rohy a nám v neamerickém systému patentů se to jeví absurdní, ale Apple alespoň sem tam vyrobí nějaký telefon nebo tablet se zaoblenýmy rohy. Corydoras není nic než neproduktivní kancl s právníky, takže těm opravdu nepřeji nic. A to se netýká jen Apple, týká se to všech.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

co na to říct?

U-S-A , U-S-A , USA - the greatest country on the world!

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

Telefon Bell puvodne zamyslel jako pomucku pro postizeny hluchotou, takze telefonovaní u jedincu se zdravym sluchem je v podstate deviace.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Takže vlastně všichni porušujeme patent - nejsme hluchý. Tak mě napadá, že takto to dopadá, když se dá patentovat nejen jak to vyrobit nebo udělat, ale také jak produkt použít.
Už vidím jak si někdo patentuje že jakákoliv palice dosahující od ruky na zem se dá použít jako hůl. Já bych takového zmetka tou holí zmlátil - patentovat násilné použití není možné, takže bych .nemohl být žalován za porušení jeho patentu ;-D .

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.