Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Samsung chystá roztažitelný displej

První opravdu 3D displej?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Udelej si z telefonu tablet dle potreby? :-D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

no mě by hlavně zajímalo, kam se poděl ten displej do kterýho někdo (panasonic?) mlátil dvě minuty videa kladivem, a on pořád jel. Protože současný amoledy od samsungu jsou strašně super přesně do chvíle prvního pádu - pak máte z displeje pavouka a na krku výměnu za deset tisíc. (ta cenová politika je taky moc pěkná, fuj. Full hd ips lcd pro číňany stojí nový šest stovek na ebay).

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

no jestli si někdo vybírá telefony jen podle toho jak moc tvrdý pád displej vydrží, tak by se měl zamyslet nad svými motorickými vlastnostmi za sebe:
Samsung i9000 - 7 let - sklíčko foťáku už není
Samsung i9505 - 4 roky - potřeboval by novou baterku
Samsung G910F - 15 měsíců - nic
iPhone 6S - 20 měsíců - nic
Jak to teda děláte, že si to pořád rozbíjíte? Volšový ručičky tipuju

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Telefon mi spadl jednou. Cca z metru, na linoleum, byl v obalu. Nebylo na něm nic vidět, ale do čtrnácti dní byl displej ko, pomalá smrt šířící se z rohu. Na rozbití stačí mít smůlu jednou.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Taky se mi telefon nikdy nerozbil padem, spadl jednou, nastesti se nic nestalo. Ale stat se muze, nikdy nevis, radeji to nepokousej. Kazdopadne pocet rozbitych displeju padem jasne hovori o tom, ze by se zvysena odolnost diky pruznym mechanickym vlastnostem vetsine lidi hodila.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Idea je, aby ses nemusel k telefonu chovat jako ke kreslenému vajíčku. A je jedno jak šikovný jsi - stačí jedna nepozornost a trochu smůly.
Já mám už 7 let iphone 4. Prvních pár let jsem se ho pomalu bál položit rychleji na stůl. Dnes naopak beru, že když se rozbije, tak mám jen dobrý důvod si koupit nový mobil. A podle toho se k němu i chovám - nemyslím stále na to kde je a co se s ním děje. Například mi vypadl, když jsem dobíhal tramvaj (krásný oblouček, který jsem sledoval jak ve zpomaleném filmu) a bohužel se nerozbil.
Celkem se ale obávám, až si koupím třeba S8, budu zpátky v módu "kraslice".

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Displeje praskaji zejmena proto, protoze se vyrabeji stale za pouziti skla, at je safirove nebo jinak tvrzene, je to porad sklo. zmineny "nerozbitny" neobsahuje sklo, ale plast a to dost tvarny, spis neco jako tlustej igelit. Jenze sklo se pouziva hlavne proto, protoze je to perfektni kurvitko a zakaznik hned jako spravny konzument vali koupit novej mobil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hlavni vyhodou roztazitelneho displaye je, ze oproti tomu skladacimu displayi pujde skladat snaze, protoze mu nebude vadit kdyz se pri tom ohybani nekde trochu natahne.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.