Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Samsung Exynos 9810 představen - 10nm, nové GPU a až 1,2Gb/s LTE

Zadam redakci aby odstranila tu homosexualni bilou nahonenou reklamu ve stylu metroidu Windows 10 a prestala onanovat na techto vecech, vic jak pul roku vam trvalo(az na me osobni upozorneni!) zpravit jak nezasekavani stranek tak diskuzi a ted to znova vsechno poserete tou debilni asocialni bilou grafikou ktera vypaluje oci a kuli ktere se neda normalne cist nejen clanek ale i diskuze a do ni nasledne prispivat protoze clanek/diskuze zobrazena predtim na cele obrazovce se zmrskla ze stran v souctu o 5,5cm! pri rozliseni 1280x1024 v pomeru stran 4:3, samozrejme to udela pri pomeru stran 16:9/16:10 jeste vetsi hodnoty a v te bubline ve ktere mel byt clanek sedi ten idiotsky reklamni balast.

Uz ted mi AdBlock plus blokuje 20 prvku! vasi asocialni reklamy + vyjizdi ta postranna bila debilina, to vam fakt stoji zato odehnat si posledni poctive ctenare? zajimave ze na pctuning.cz to jede leta normalne a da se vsechno cist.

Pouzivejte rozum, zlata eru webu cdr.cz, system jednoduchosti na ktery byste se meli skutecne vratit.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To buď rád že táto reklama je aspoň tématická. To čo v poslednom čase na niektorých stránkach vyskočí je už neskutočné. A to sa rozmáha na stránkach mining.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Súhlas s cookies, ponuka na zobrazovanie desktop notifikácií, info o aktívnom adblocku, ponuka na newsletter, ponuka na pridanie do FB skupiny :) Prípadne šťastné kolo na získanie 2€ pri nákupe nad 500€ :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo, už pěknou dobu přemýšlím, že nějak omezím reklamy, pac používám chrome na androidu a tam adblock není pokud vím, narozdil od Firefoxu. Musí se nějak upravovat v systému něco.
Spíš by mne zajímalo, ta náhodná verze mobilního vzhledu, kterou jsem viděl před pár dny, samu od sebe a najednou tu není... Kam zmizela?
Když jsem před lety nadával, že zrušili mobilní verzi webu, tak odpověď byla, že je hrozně náročná na údržbu a ze se musí vést 2 verze článků a grafik atp. Jo a ze si mam stáhnout aplikaci (omfg), ve které samozřejmě nefungovaly ani diskuze atp. Přece dneska už není problém mít web s nějakou automatickou detekci mobilních zařízení a automatického zobrazení optimalizovaneho pro ně. Viděl jsem to na spoustě webů už.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

+1 Clanky se mi zobrazujou citelne, diskuze ne, ale me to nezajima, nazory oponentu nectu. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Podle spekulací by měl být Exynos dodáván v chytrých telefonech pro evropský trh a Snapdragon 845 pak pro USA."

To snad ani nejsou spekulace, proste to tak bude uz standardne. Snapdragon pro USA a Exynos pro EU/Asie.

Osobne preferuju Snapdragon, ale tohle me uz nestve. Prvne vim, ze uz si v zivote neporidim Samsung a druhak me strasne leze krkem Android, takze vubec nevim co budu delat az odejde SGS5.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jasně, spekulace to skoro není, ale dokud to není veřejně potvrzené, tak se nechci pouštět do těžkých tvrzení... ono to tak skutečně bude, ale co kdyby náhodou ne že? :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.