Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Samsung Galaxy J2 (2018) a jeho parametry unikly na web

"ale na běžné používání, jak jsem si mohl vyzkoušet u konkurenta Xiaomi Redmi 5A je více než dostatečné a prakticky jsem nenašel aplikaci, která by byla vyloženě nepoužitelná." To by ale Samsung nesmel zabiť svojou nadstavbou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

- to se teprve uvidí, jak moc to zpomalí Samsung nástavba. Starší kousek s SD 425 jede i s tou nástavbou slušně rychle. No, můžeme se jen těšit, jak moc "špatné" to bude :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pořád se zde zmiňuje vypalování oled displejů. Chtěl bych se zeptat, zda je to teď nějak horší než to bylo u prvních generací oled. Vlastním (teď už používám jenom jako čtečku ebook) mobil Smsung Omnia2 s amoled. Používal jsem ho mnoho roků velice intenzivně hlavně na čtení e-knih - což by při vypalování mělo být znát protože řádky textu jsou pořád stejné. Ale žádné známky vypálení i po těch zhruba 5 letech aktivního a asi 3 letech občasného používání nepozoruji. Ptám se proto že bych si chtěl zase pořídit mobil s oled, protože na lcd se číst moc nedá (čtu bílé na černém) a u lcd je to všechno takové ušmudlané a nekontrastní a nedá se to dostatečně ztmavit aby to nevypalovalo oči.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vzhledem k tomu, ze OLED (od Samsungu) je uz i v iPhonech, tak bych se toho fakt nebal. Problemy s vypalovanim mely naposledy nektery modely LG, protoze jejich vlastni technologie jeste neni tak vyladena jako ta od Samsungu. Ja osobne sem nevidel jedinej Samsung, kterej by mel nekde neco vypalenyho.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pošlu fotku svého Samsung Galaxy Note - tam mám vypálený stavový bar. Pak se stačí projít po showroomu třeba alzy, kde je vystavená S8 či Note 8 a tam je pro změnu vypálený demo content.
Ano, AMOLED má opravdu super barvy, ale za to vypalování to moc nestojí.
- stačí ten telefon používat víc, než jen na volání a ouha, vypáleno!

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak v showroomu, kde ten telefon bezi 24 hodin denne mozna. Ale moje zena pouziva uz 4 roky S3 nekolik hodin denne a nejevi zadny znamky vypaleni. Ja mel puvodni Note nekolik let a taky zadny znamky vypaleni...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám vypálené waze na S4 mini. Dochází k tomu jen v kombinaci s vysokou teplotou. Takže to udělá jen aplikace, která zatopí telefonu. A když se k tomu přidá slunce za sklem auta (jas se nastaví na max)a současné nabíjení také zatopí. Tak to jde rychle. Řádově to budou dny. Waze stmívá displej, (byla to letos novinka). Takže by to už udělat nemělo. Ale ověřit to nemohu. Čtečka bude jistě v klidu. Když nebude telefon na nabíječce. Tak nemá proč topit. Jak píšeš "dřív to vypálí oči".

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

1,5GB nic moc, dvojka už je standard a trojka víceméně taky. U rozežraných prohlížečů každý MB dobrý.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"Základní cena je nastavena na 150 € (V přepočtu 2800 Kč). " - autor clanku by si mel overit fakt ze 1€ je ke dnesnimu dni na strankach CNB 25,75kc takze matematickym prepoctem to v zadnem pripade nemuze byt 2800kc jak je uvedeno v clanku ale 3862,5kc.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

plus příplatek za novinku, vysokohorská přirážka a jsme na 4500.- a s takovými parametry se můžou jít klouzat. A8 modely míří dokonce k 15ti tisícům.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

4500,- Kc stojí J3.
Předpokládám že J2 bude levnější.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nic ve zlém , ale opravdu "mám rád" podprahovky typu "parametry unikly na web" .Tím pádem nečtu článek který bych si možná i přečetl a vyvolává to ve mě jen averzi ke značkám které se k tomuhle typu marketingu uchylují .Příští článek bude že za deset minut se toho mobilu pradalo x milionů kusů a joudové že stáli hodinové fronty protože bez toho produktu seprostě nedá žít .Snad jsem se nikoho nedotkl a pokud ano , tak se omlouvám .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.