Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Samsung Galaxy S8 vypadá dobře, podívejte se [video]

Ja tomu neverim, ze se telefony jako SGS8 prosadi.

1. Porad si musime uvedomovat, ze je to jen obycejnej lagdroid. Ano, ocekavam nasup minusu a je mi to suma fuk. Mam SGS5 a tim jsem s lagdroidem definitivne skoncil. Novej foun koupim az Microsoft zapracuje do mobilu pripravovane Windows 10 x86 for ARM nebo az Canonical konecne dodela Ubuntu Touch, driv ne.

2. Vystup na sluchatka je pro bezneho konzumenta krucialni zalezitost, ja proste neverim, ze vyjma hightech fandu to nekdo jiny zkousne.

3. Ano souhlasim s odstranenim ramecku respektive jejich minimalizaci, ale bocni ramecky to je jen polovina, odstraneni horniho a dolniho ramecku je stejne zadouci. Tlacitka a senzory lze umistit na boky pristroje. Ano telefon pak bude sirsi, coz by bylo jen a jen pozitivni.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Ad 2: S tím 3,5" jackem je to podle mě naopak. Mase bude úplně ukradené že zmizí, pořídí si low cost BT špunty a bude, menšina co na něm trvá, protože si tam chce píchnou svá pečlivě vybraná a opečovávaná sluchátka, nebo chce posluchat v letadle, ostrouhá. Mě osobně chybět bude, ale řada teenagerů brzo nebude vědět co to je za divnou dírku. :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Podle me to nebude chtit nikdo ani masa ani hifisti. Jedinni priznivci "bezjacku" co znam, jsou hightech fanousci, respektive lidi co vitaji jakoukoli novinku.
Ptal jsem se na to beznejch uzivatelu v praci, jestli by svuj telefon vymenili za lepsi ale bez vystupu na sluchatka a koukali na me, ze jsem se asi zblaznil, na co by jim byl mobil, do ktereho by nepripojili sva sluchatka.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

No jo, ale je třeba nepřehlížet skupinu lidí, které je to úplně jedno. Nejsou ani příznivci ani odpůrci, hudbu si z telefonu nepouští, alespoň ne systematicky. Nejsou ani technicky zaměření, aby domysleli o co se vlastně připraví, případně jim prodavač vysvětlí co je "in". Ti pak při výběru telefénu budou (ne)nabídku jacka zcela ignorovat.

Koneckonců uvidíme jak dopadnou prodeje zkušebního králíka iPhone 7. Maniaci do novinek už mají nakoupíno, Apple má v nabidce paralelně i jackovaté modely, tak další kvartály ukláží jak moc to vadí či nevadí. :-) Osobně bych prognostikoval, že se to nijak zásadně neprojeví, což mě osobně bude mrzet.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

> že se to nijak zásadně neprojeví

Jako se jejich experimentovani neprojevilo na prodejich Macbooku ? rekl bych ze ani oveckovost ovecek neni nekonecna..

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ovšem macbook je zprasený mnohem více, u něj bych osobně čekal propad prodejů.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zajimave ze ja sem v zivote nevidel lagujici/zasekavaci se Android, ale ono to bude tím ze clovek nema v tom operacnim systemu nahodeno tisice prasáren, antiviru(ktere sem ja osobne nikdy v telefonu nepotreboval) a neprobiha mu k tomu neustala synchronizace na cloudove sluzby a socialni site.

Zrovna Windows 10 bych si do telefonu netahal, vysoce zpraseny system, navic silne spehujuci a ty pitome dlazdice, no musim blejt velebnosti, vzdyt ani obycejne kontakty nejdou jednoduse naimportovat/archivovat v takovemto zarizeni, vsechno se to sere na OneDrive.

Ja jsem za telefon s poradnym kovovym telem.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Nevim co je na Windows 10 zpraseneho. Obvykle z lidi co na Win10 nadavaji nakonec dostanu priznani, ze to videli nekde z dalky a nikdy s tim nepracovali, vubec bych se nedivil, kdybys byl stejny pripad.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Tak já například dělám s Windows 10 a 7 (i s Linuxem) a přijde mi lepší Win 7 než 10.

Ale pozitivní na Win 10 je, že se na to dá zvyknout a není to taková hrůza jako Win 8. Čili konfrontován s tím, že při instalaci Win 7 stejně bude nutné dřív nebo později na Win 10 přejít, bych pro novou instalaci volil asi Win 10.

Asi největší šílenost u Win 10 jsou automatické aktualizace včetně automatických restartů počítače, ale to se při troše snahy taky dá řešit.

Jo, a přestaly se po upgrade na Win 10 připojovat některé síťové disky, zatím vyřešeno tak, že se na ně přistupuje přes počítač s Win 7.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ano souhlasim s tim, ze Windows 7 jsou skvely system, ale budou nove hry a herni fanousci proste potrebuji DirectX12 a proto je jedinou volbou Windows 10. A ikdyz treba maji sve chyby, tak to proste neni tak hrozny, jak tu nekteri, co je videli leda z rychliku, delaji. Strasit uzivatele pred Win10 je zcela nesmyslne.

S linuxem mam hodne zkusenosti, momentalne jsem totalne vytekl z Manjaro linuxu. Ano, prave zde na DIIT v diskuzi jsem byl opakovane varovan a musim dat tem diskuterum za pravdu. Rolling update mi skoro pokazde totalne pokurvi OS a uz toho mam dost a o vikendu me ceka reinstal na Linux Mint 18.1.

To co predvadi Microsoft na Windows 10, to jsou v podstate take rolling update a nutno podotknout, ze se s tim oproti linuxovym distrum vyporadal velmi dobre, ikdyz samozrejme ani tady to uplne bez problemu neni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Redmarx nemas pravdu! hraci muzou pokojne zustat na kvalitních Windows 7, pro api Vulkan 1.0 se jiz vyviji dost znamych hernich titulu a co vic, pod Vulkanem je i vykon(FPS) vyssi.

Ja zadne pitome omezeni ala Windows 10 ala DirectX 12 jako hrac nebudu jednoduse tolerovat, ukazkove to ukazal novy Doom, bud se zvoli DirectX nebo Vulkan, a pod tim Vulkanem to jede sebe lip.

Nejen špeh, ale i pitome aktualizace a aktualizace ovladacu zarizeni, bez meho svoleni a vedomi!, dale problem s pridelovanim adres skrz-e DHCP, nefunkcni webkamery, na prikaz nereagujici MetroStartPanel(zamrzlí), odpojene naswapovane sitove disky, posahana komunikace VPN, tak takhle rozhodne nevypada dodelany operační system ale je to obycejna, sprosta, nedodelana prasárna pro idioty, kdyz to chvalis patris jasne k nem!, to jednoduse nemuze sveprávny clovek chválit Windows 10, ja je zkousel, jak pri vydani, tak po Threshold updatech, nasledne i po s prominutim pokurvenem Anniversary Update a je to jednoduse totalní píčovina, jenom neco co se hraje na OS. Ja chapu lidi, ze se nektery ukajeji nad dlazdicemi, jejich volba...

Microsoftí zmrd dobre vedel proc dal nutící akci "zdarma" na 10, jenze lidi za ne za-plati tu cenu nejvyssi, a to svym soukromím.

Odstavení prodeje nejenom Windows 7 SP1 ale tez rovne i 8.1 beru jako jasne nuceni do nepovedenych, šaškárnych 10, co mi prijde novy notebook s 10, okamzite je mazu a davam na to 7, od te doby jiz zakaznika nevidim.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Zapomen, ze vsechny hry budou podporovat Vulkan. DirectX12 jednoduse bude potreba nebo si nektere hry nezahrajes!

pridelovanim adres skrze DHCP funguje normalne.

nefunkcni webkamery, nepouzivam, nemohu slouzit.

MetroStartPanel nepouzivam, nahradil jsem ClassicShellem.

sitove disky nepouzivam, nemohu slouzit.

VPN nepouzivam, nemohu slouzit.

pitome aktualizace a aktualizace ovladacu zarizeni, bez meho svoleni - ovladace se daji zakazat aktualizace, klasicky aktualizace automaticky mi vyhovuji, je to plus.

lidi za ne za-plati tu cenu nejvyssi, a to svym soukromím - coze???

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

> Rolling update mi skoro pokazde totalne pokurvi OS

Zvlastni, ja mam presne opacnou zkusenost. Zrovna minuly tyden jsem koukal do /var/log/pacman.log a prvni datum tam je 2009-neco :) jinak dlouhou dobu jsem mel release-distra na pracovnich masinach, a oni sice funguji.... obvykle do chvile nez dojde na novy release. Kdyz jsem to zkousel updatnout na ten novejsi release, zhruba se 100% pravidelnosti se mi neco rozsypalo. A na cisty reinstal kazdych 6/9 mesicu s nastavovanim od piky fakt nemam naladu..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ale kecáš. Zrovna o víkendu jsem manželce přetahoval kontakty z Nokie 63xx do WP. Takže z 'hloupého' telefonu starého jak Metuzalém a žádný problém jsem nezaznamenal. Téměř by se mi chtělo říci, že jsi WP nikdy pořádně nedržel v ruce a jen trolíš.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Omlouvám se za OT, vím, že to sem ne zcela patří, ale... Zrovna dneska jsem dostal dalšího odmítače Desítek :D Ne, ne, ne , nikdy v životě, to ho raději hodím ze skály, nesmí mi přes práh domu, oni říkali a oni říkají - he he. Dostalo ho rozšíření RAMky. Jelikož střihá video, dokoupil si k 16GB dalších osm a chtěl, aby mu je Sedmičky Home obsloužily... Znalci již vědí. Pro ostatní doplním, že 7Home umí max. 16GB, zatímco 10Home 128GB RAM.

A abych to dopověděl: Nakonec byl rád jak tam má DX12 a jak ty hry tedy, když už začínaj bude moc spouštět. A ono vlastně už je to stabilní a neblbne to a naučit se kde co leží je otázka dvou tří dnů pro obyč. uživatele.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Ono je to podobny jako s Vistama, ja je mam dodnes na notasu a nemam problem. Jenze je pravda, ze kdyz Visty prisly, tak to byl pruser a ikdyz to pozdeji Microsoft dal do kupy, tak uz se spatna reputace nepovedla napravit. S WIndows 10 je to podobne, ja uz je mam rok a pul a ten prvni pul rok, to byl boj, padalo to, hruza. Ted uz jsou Windows 10 v pohode, ale proste uz to ma spatnou reputaci a spousta uzivatelu uz to kritizuje, aniz to momentalne pouziva a mluvi porad o dobe rok zpatky.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak s Vistami (64bit) jsem taky strávil docela dlouhou dobu. Byly s nima tři trably. 1) V té době to chtělo novej výkonnej hw, hlavně velkou RAM, takže upgrade z XP byl často kontraproduktivní 2) Výrobcům, nikoli MS, dost dlouho trvalo, než našli cestu ke slušným ovladačům 3) Kompatibilita se starým sw
Já si tehdy postavil nový písíčko s 4GB RAM, a až na občasný problémy s video ovladači problémy neměl.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ne to není. Největší problém bylo nepochopení Longhorn, který byl vyvíjen ve spěchu, ale drtivá většina problémů ležela na bedrech programátorů, kteří ještě dlouho po vydání přešlapovali na místě a očekávali, že se vrátí Windows XP a vše bude znovu dovoleno. Proto se nadávalo a ukazovalo prstem, ale ten systém byl prostě zásadní a nezbytný pokrok v bezpečnosti, kterých na XP nebylo možné dosáhnout. Otravování uživatelů byl jen následek žalostné situace software, který si dělal naprosto co chtěl.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty si dobry vul srovnavat nasilne omezeni Windows 7 edice Home na 16GB s jiz nepovedenymi 10.

Ono ten zakaznik se ti za kratkou dobu vrati ze mu nejde to nebo tamto a potom to res inteligente.

Radsi si mu mel sehnat klic na 7 Professional a mel by vystarano na dalsi leta v pohode(...2020), upgrade verze se da jednoduse udelat z jiz zavedeneho systemu, bez reinstallu, bez ztraty dat a programu.

Nevim o tom ze by nove hry nesli spoustet na 7, si dobry hnup, uz kdyz si jenom predstavim cos mu nabulikal do hlavy, chudak clovek, takovyto inteligent ho musel doslova zmasakrovat a jeste si to dal zaplatit, zaplatit za to ze udelal upgrade na 10, normalne se musim smat :-D.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Já jsem vůl ? Měl jsem zákošovi z kapsi vytáhnout X tis. za PRO ? Ne. Desítky jsou pro něj naprosto v pohodě, pc mu servisuju já, a má je po upgrade zadarmo. Navíc si znovu přečti co píšu o DX12. Co by dělal se střepem Win 7 ?!
Je mi naprosto, ale úplně ukradený, že 7Home má cokoliv uměle omezené. Tím větší mínus pro Sedmičky. Pro verze si běžně na doma lidi nekupovali.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

To je prave zle, ze umele obmedzenia MS su ti ukradnute. Takto ta MS bude umelo obmedzovat/okradat aj nadalej.
To umele obmedzovanie a licence hell bol najvecsi dovod preco som prestal pouzivat produkty MS.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jo je mi to ukradené. Prostě ber nebo nech být. Já do demonstrace proti MS prostě nezapadnu. Spousta firem svoje softy omezuje, aby mohli pro domácí použití dát lepší cenu. Tak kde je problém ? To mám ekupovat firemní řešení za firemní ceny ?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Kyo, vetsinou jste docela rozumny, ale tady teda nejste ;) Pokud vam prijde v dnesni dobe 3000+ Kc jako "dobra" cena pro domaci pouziti, tak to teda sorry..

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A tak to víš, že bych si uměl představit lepší cenovou politiku. Třeba mi chybí domácí multilicence. Za těch 3000,- pro tři počítače, přenositelně. Ale tak srovnej verzi Pro a Home. Buďme rádi, že jsme rádi.
V době kdy obyč procák (4core) s dobrým výkonem stojí kolem sedmičky se nic dělat nedá.
Ještě jinak - je-li cena dobrá nezáleží na její výši, nýbrž na tom, co za ni získáš. Prodat se dá cokoliv za (téměř) jakoukoli cenu.

Já lidem nebudu cpát obsoletní Sedmičky a říkat, že jsou víc super. Nejsou. KabyLake to plně nepodporuje a bude následovat další HW časem. Zkz nezajímá to, že něco si holt nespustí (DX12), oni chtějí spouštět všechno, kór novej soft. Desítky NEJSOU ideální, ale nic lepšího v mainstreamu, včetně Sedmiček, není.

Navíc si pamtuju, že takhle je to vždycky: Nechci 95, DOS je super. Nechci XP, 98 jsou super. Nechci Sedmičky, XP jsou super. Nechci Desítky... říkejte si co chcete, sejdeme se u Desítek ;)
To co umožní převládnout Desítkám stejně nebudou upgrade, ale nový strojky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Pro verze si běžně na doma lidi nekupovali." Pár poznámok. Písali ste, že známemu spravujete počítač. Mne to pripadá, že to je počítač vo firme. Ono nie je problém mať licencie Home aj vo firme. Pro sa dávali vyslovene kvôli doméne. Ale fakt ste vôl, lebo to vyzerá, že ten počítač od začiatku máte pod palcom a vôbec by som sa nečudoval, keby ste mu tak blbo poradili, zvlášť ak ste vedeli, že na tom strihá video a hneď tých 16 GB je pre neho konečná. To je vaša chyba. Mal hneď na začiatku kúpiť Pro verziu aj keby to bol počítač doma. Tipujem, že samotný počítač stál výrazne viacej a ak tak vo veľkom strihá video, tak by na tie Pro mal zarobiť. Ale nie, vy tu budete obkecávať svoju tuposť.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já žasnu, pane, jakej jste odborník a jak, aniž byste se pokusil zjistit víc, hned generalizujete. Kroutím hlavou.

PC si kupoval na czc, kde mu odborníci poradili. Nějaký čas si s ním hrál a byl spokojenej. Pak začal střihat, pro youtube, kde má kanál a pak mě vyhledal. A k***a ne kvuli tomu, aby mi dal x tisíc za novej OS ! On si i ty RAMky na tom podělaným kšeftě koupil sám. Než přešel na novej OS, řekl jsem mu jak se věci mají a rozhodnutí bylo opět na něm. Co jsi za člověka, že hned soudíš ??

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

> 7Home umí max. 16GB, zatímco 10Home 128GB RAM.

Hmm takze vymenil jeden OS s trapnym limitem vycucanym z prstu, za novsi verzi toho OS s timtez trapnym limitem vycucanym z prstu ? jop mate na co byt hrdej :D :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nejsem na to hrdej. Ale teď to vypadá, že jsem jim to nakukal já :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Akorat to neni o WIn7 home edici, ale o tom, ze to Mrkvosoft umele omezil, aby si lidi potrebovali koupit vyssi edici. Pro edice Win 7 ma 192GB. Problem urcite neni ve Win7 ale "marketingove" politice Mrkve, ktera to takhle umele skatuluje. Ale jinak dobry postreh, samotneho by mne nenapadlo, ze Mrkvosoft je schopny takovych triku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No tak je to uměle omezený. Ani já, ani ty ani muj zakazník s tím nic neuděláme. Musíme se tedy na to vyprdnout nebo přizpůsobit. (Láká mě zde použít známý citát od Cimrmanů).

Chceš-li, můžeme říci, nikoli na obranu MS, že dřívávějc domácnostem 16GB běžně stačilo. Já sám mám dneska 16GB a necítím se být omezen.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro mne 16GB taky dost, ale je fakt, ze nejaka RAM cache se vzdycky sejde ;)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak ten samsung, ktery trpis to oznaceni lagdroid vysvetluje. Nastesti je spousta jinych vyrobcu u kterych je svet jeste v poradku. Bohuzel dokud ma samsung pocetnou zakladnu ovecek, tak se ty po sw strance smejdy budou stale prodavat ve velkym :(

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Mam zkusenosti i s Huawei a LG, to same nebo jeste horsi. Radeji pak nebudu zminovat Lenovo, to je uplnej odpad.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Lenovo je potreba zminovat. Lidi se musi dozvedet, ze je to v mobilech podprumerna cina a maji se tomu vyhnout. S hujahej nesouhlasim. Po tezkem vyberu sem skoncil u honor 8 a nemuzu si stezovat. Je to prvni android u ktereho by sem koupil stejnou znacku znovu. Ale stejne pro me je co se tyce zprasenosti top ten samsung. Kdyz to vemu do ruky, tak to je uplne jiny system nez jinde. A to mnozstvi predinstalovanyho bordelu je nesnesitelny. LG to je taky kapitola sama pro sebe.. a to sem ho kdysi mel a tehdy to nebylo tak spatny, ale taky to byl jeste skoro cisty android. Jinak teda.. mas pomerne smulu na spatny vyber :o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jasny, souhlas, ze momentalne je z Androidu nejlepsi Huawei, naprosto jednoznacne. Nicmene zkus si od nekoho pujcit iPhone, uplne jinej level. Jako pro me je iPhone prilis drahej, absolutne nejsem ochotnej ty prachy dat a navic mne proste filosofie Applu vadi celkove, nehlede na to, ze u nas jsou jejich sluzby do znacny miry omezeny, takze iPhone nikdy. Ale proste i ten Huawei je to videt na prvni pohled, za to proste nemuzou vyrobci hardwaru, ale proste debilni Android, sorac, ale je to tak.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

„je to jen obycejnej lagdroid“

Legrační je, že snad pod každým článkem na téma mobilů jsou plky o tom, jak je Android nepoužitelný systém, přesto stále získává tržní podíl a v některých statistikách už podíl Androidu na mobilech překonává podíl Windows na klasických počítačích.

A na opačné straně si nejlépe vede Apple, který „jen“ zvolna ztrácí podíl na trhu, zatímco zbytek už žádný relevantní podíl na trhu nemá.
Nový MS telefon měl přijít koncem roku 2016, pak v první půlce 2017, pak ve druhé půlce 2017, aktuální odhady jsou konec 2017 nebo začátek 2018. Tak uvidíme.

Myšlenkou na x86 telefon nevím že by se někdo reálně zabýval, hlavně když Intel odpískal telefonní x86 procesory.
To je větší šance z opačné strany, tj. že Windows nějak dokáží spouštět x86 aplikace na ARMu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Daj si tam najnovsi cyanogen mod ty lama a uvidis tu rychlost.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ak sa nemylim, Cyanogen ukoncil podporu CyanogenModu, momentalne tym byvalych developerov pracuje na Lineage OS. Mam OnePlus one a na CyanogenMod som spokojne pouzival doteraz - rozmyslam, co dalej - mobil ma po skoro 3 rokoch na trhu stale ok specifikaciu + posledny update som dostal koncom roku 2016. Ak v ramci Androidu chcete mat svizny system, odporucam kombinaciu nasledovych apps: All-in-One Toolbox Pro a Eset Mobile Security. K tomu mozno neinstalovat kazdu trendy free app a ako tu uz bolo povedane, obmedzit synchronizaciu prostrednictvom cloud sluzbieb (mne osobne staci synchronizovany gmail)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

CO Vam na S5 vadi? Sam ji pouzivam jako firemni mobil 1,5 roku a nejakeho vyrazneho lagovani jsem si nevsiml. Dokonce po update na 6.x verzi docela zesviznel a opravdu si nemohu stezovat.
Jedine co mne napda, tak jsou ty jeji 2GB pameti..tady Samsung celkove zbytecne setri uz nejakou dobu. ALe stejne, jede to v pohode.
Jinak co se tyce sluchatkoveho vystupu, tak treba pro mne je to pruser a takovy telefon si muzou nehat. Ale verim, ze po applich oveckach, se najde dostatek jinych, kteri naskoci na "vlnku" bezdratu i tady..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ztratu JACK konektoru by resila krabicka ve stylu iPad nano - s baterii, RF, dekoderem a prevodnikem! Samozrejme musite nabijet oboji.. ale na druhou stranu muzete do toho pichnout sve stara sluchatka a ziskate tim to, ze z kapsy kde mate telefon nevede zadny drat :) Zvlast v zime by bylo prakticky mit ten receiver schovany pod bundou

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Napriklad Jabra Street2

Pouzivam uz 3 roky, prijimac schovany pod bundou, mobil v ruce a pohoda. Stejne me ale bude absence jacka mrzet, protoze kdyz v tom nahodou dosla baterka, tak se z toho jednoduse ten jack od sluchatek vytahl a pichnul rovnou do mobilu a jelo se dal....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"někomu změna vyhovuje, někdo ji nechápe - ale ať už je to hodnocené jakkoli, jde o trend, který nelze zastavit a postupně se prosadí" - mate pravdu prosadi se ale jenom na ukor samotneho zisku a svobody/otevrenosti pro uzivatele, jiz peknym prikladem sou zarizeni Samsung Galaxy S6 a Note 7, ten prvni vyhodil podporu microSD karet a pak ji 7 verze zavedla zpet, proste byla pitomost vyhodit podporu lacinych a rychlych pameti z telefonu a co sa tyka Note 7, tak kdyby tenhle model mel vymenitelnou baterii, nemusel Samsung resit miliardove straty a jak jeho vyroba tak prodej mohli bezet pekne dal a zisky by se vytvareli, jenze kdyz je nekdo hňup a chce stuj co stuj omezit zakaznika/uzivatele zarizeni, je to prosty ukazkovy idiot, vymenitelne kryty telefonu nejenze umoznuji telefon v-ocistit, zkontrolovat baterii ale tez umoznuji vyrobu zadnych krytu v ruznych designech, cili Samsung by vydelal 2x, jak prodejem Note 7 tak samotnym prislusenstvim k nemu, a co se tyka odstraneni 3.5mm jacku, je to cira hloupost, sluchatka jdou taktez dobre na odbyt, radsi mel Samsung koupit nejakou divizi ktera temto produktum primo rozumi a prodavat to jako neco extra, znova by vydelal, jenze hlupaci dnes ridi velke spolecnosti.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

to se pletes, cira hloupost a zpatecnicke mysleni je drzet tu jack vecne, je to pouze problemovej konektor kterej brani v poradne vodotesnosti, ubira misto pro jine komponenty a navic clovek sebou musi tahat kabel, sakra nejsme na slovensku do dnesni doby kabel proste nepatri

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Bohuzel hudba ve stylu:

110101110001110110101111000101011100110000111010111
011101110110100010011100011010111000111011010

je naprosto neposlouchatelna, vubec me to kulturne neobohacuje.

Ja tam ten digital/analog prevodnik potrebuju naprosto nutne. Pritom digital/analog prevodnik muze bejt umisten v telefonu, coz je umisten dnes (analog konektor JACK) nebo muze byt umisten na sluchatkach. Jenze studiova sluchatka to prodrazuje, nebot potrebuji kvalitni prevodnik a naopak do spuntu se to vubec nehodi, protoze kvalitni prevodnik vyznamne navysi jejich hmotnost a to je u spuntu velmi neprakticke. Takze se prevodniky integrovane do spuntu minimalizuji a minimalizuje se i jejich kvalita a i teda kvalita zvuku, ktery ze sluchatek vychazi. Nekomu treba staci poslouchat nejake bzuceni, ale osobne radeji mobil uplne zrusim nez abych na podobnou prasarnu pristoupil.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To s tím kabelem je hloupost. Kabel sebou samozřejmě tahat nemusíte, BT slucháta si spárujete i na telefonu s jackem, že, pokud vám ten kábl tak moc vadí. Takže to je volba. Někdo zase preferuje kvalitní zvuk, kompatibilitu a značnou životnost produktu a to "drátová sluchátka" umí.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

V com je jack problemovy konektor? Kolko percent zakaznikov trapi vodotesnost? Koho trapi, nech si kupi model na to urceny. Ja nepotrebujem priplacat za nieco, co nepotrebujem. Pre ake ine komponenty ubiera miesto? Drviva vecsina ludi je schopna a vyuziva uz dnes len cast funkci a komponentov zabudovanych v telefone.
Nemusis tahat so sebou kabel ale musis so sebou tahat bateriu, niekde musis mat nabijacku na tu bateriu a nemsies zabudnut ju nabit. Skonci ti zivotnost baterii v tych sluchatkach a musis riesit novu alebo nove sluchatka(podla toho ako inteligentne to vyrobca urobil).
Co je stare nemusi byt zle. S jack konektorom som nikdy nemal problem.

Vyrobcovia riesia nepodstatne veci a potom to aj tak vyzera s ponukou telefonov. Vsetko na jedno kopyto.

Nesuhlasim s redaktorom, ze trend sa neda zastavit. Da sa a velmi jednoducho. Toto este nieje trend, este nic taketo na trhu nieje. Je to v podstate len zaciatok a vyrobcovia zacinaju skusat ako na to zareaguje zakaznik.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Já taky nepotřebuji připlácet za něco, co nepotřebuji. Sluchátka k telefonu nepřipojuji vůbec. Pokud ušetřené místo a hmotnost zabere baterka budu jedině rád. Vodotěsnost je zajímavá pro všechny, co občas potřebují vytáhnout telefon venku v dešti, což jsou skoro všichni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V budove, kde jsem pracoval, mela nejaka firma openspace a byl tam prisny zakaz pouzivani bezdratovych sluchatek pac stacili 2 a lidem prestaly fungovat bezdratove klavesnice a mysi. Bylo to docela vtipne. Ono se to nezda ale BT kanalu je pomerne omezeny pocet a navic se kryji s pasmem pro Wi-Fi.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

No to je fakt, až všichni zahodí kabely a budou mít ty modrý zuby, tak v místech s vysokou koncentrací poslouchajících to bude asi docela problém. Třeba v metru.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"sakra nejsme na slovensku do dnesni doby kabel proste nepatri" ...

Nezda sa Vam, ze ste trochu zaspali dobu? Skuste zajst na Slovensko, mozno pochopite sam. A nerobte Vasej krajine hanbu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Od človeka zo samsungu mám info že konektor na sluchadla ostane =) A bude iba jeden mobil iba edge ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.