Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Po neúspěchu Note 7 odkládá Samsung ohebný smartphone

Osobne teda nechapu, proc by ten telefon nemel mit displej na vnejsi strane? Uprimne me ani nenapadlo, ze by mel byt na vnitrni, vzdyt to nedava smysl. Tablet je jiste dobry napad ... jen aby to zas nebyla detska hracka bez CPU a OS, jak byvalo do nedavna u samsungu zvykem.

A teda veta "S uvedením ohebného smartphonu již Apple předstihnout nelze" me pobavila. Ikdyz ktery dnesni telefon nejde ohnout ze?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"je otázka, zda firma, která zrovna v tomto odvětví na marketingu nestaví takovou měrou, jako někteří konkurenti" => co to je za kravinu? Samsung tlačí do všech existujících možností a forem reklamy takové hrachy, o kterých se ostatním firmám ani nezdá. Jenom v Pze a Brně jsem potkal cca 30 velkoformátových nasvícených billboardů na Note 7 - telefon stvořený pro velké věci, které tam visely ještě dlouho poté co kauza vřela ve všech mainstreamových mediích.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vzdyt je to pravdiva reklama, ne?

Vubuchujici telefon je velka vec. Otazka je, jestli zrovna takovou vlastnost je vhodne lidem pripominat, i kdyz to autor myslel uplne jinak.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.