Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Samsung se omlouvá americkým i evropským zákazníkům za hořící telefony

Samsungu tece do bot, sami neveri, ze si pristi rok nekdo pujde SGS8 koupit, tak si sypou popel na hlavu, ja bych jim to pral, ovsem uvidime, jestli jsou fanousci Samsungu jeste vetsi ovecky nez Applisti, ja si myslim, ze jsou, ale treba se mylim.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Proč by ne, já si SGS8 koupit půjdu, ovšem až přespříští rok, kdy se bude vyprodávat s 50% slevou :-)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Mam SGS5 a dalsi Samsung uz ani zadarmo, az tenhle doslouzi, tak pujdu urcite do neceho jineho, ikdyz teda je to dost zoufale a treba momentalne bych si vybrat nedokazal. :-/

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

SGS3 je jediný mobil za 18 let, co je používám, se kterým jsem hodil o zeď. Takže Samsung už ani klackem.
Poté jsem byl spokojeným uživatelem Nokia Lumia 1520, a teď jsem se vrátil k Androidu s OnePlus3. Vybíral jsem mezi 1+, Hororem 8 a Xiaomi Mi Note - řekl bych, že vybírat je z čeho, i když člověk zcela ignoruje portfolio Zamzungu...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jeden výrobek se nepovedl, za měsíc se zapomene a nové modely telefonu Galaxy zaujmou čelní místo v tabulkách prodejů. Samsung konkurenci utekl a přesně vystihl poptávku. Nemusí se vám to líbit, ale v současné situaci vládne bez vážných konkurentu.

Obávat se musí výrobci jako HTC i přes opravdu povedené modely One 10, kterých se mnoho neprodává.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Jj, presne tak, Samsung konkurenci utekl a presne vystihl poptavku po vybuchujicich smartphonech, doufejme, ze ho konkurence nedozene.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Není co dodat. Na vašem místě bystě měl ihned vybrat úspory a přeměnit je na trvanlivé komodity, protože od roku 2015 se prodávají (globálně) BTO - Bespoke Tranche Opportunity, tedy další várka syntetických CDO, které způsobily poslední globální finanční krizi. Proč o tom píšu? Protože věřím, že Samsung se poučí, ale bankovní sektor s politikou nikoliv a škody budou mnohonásobně vyšší, než se stalo v případě baterií. Včetně životů.

Samsung utekl konkurenci ve výrobních procesech a technologiích. Panely, procesory a paměti jsou vyšší kvality, než nabízí většina konkurence. S modelem Galaxy S3 měl Samsung vážný problém, protože telefon praskal a schválně se podívejte, jak se poučil a jakých úspěchů dosáhl s dalšími modely. Něco se nepovedlo, ok, vzít zpět to nejde, ale poučí se a chyba se nebude opakovat. Přijdou další a další, tak jako u všech výrobců na světě.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Samsung by se mel predevsim poucit, ze podporovat svoji vlajkovou lod pouhych 18 mesicu se nevyplaci.

K cemu je mi telefon za 15.000 Kc, ktery nemuzu pouzivat ve firme, kdyz na nem musi byt sifrovaci aplikace, ktera vyzaduje urcitou verzi Androida?

Treba Galaxy S4 - Android 5.0.1, konci podpora tehle verze Androidu -> telefon na vyhozeni, protoze Samsung aktualizaci neudelal.

Rootnout nejde, protoze to ma obratem za nasledek smazani telefonu i karty bez moznosti vratit zmenu zpet, takze je telefon taktez na nic, protoze ho lze pouzit uz jen na telefonovani.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Proč nabývám pocitu, že se jedná o pokus další z mnoha pokusů očernit Android?

Aby nebyl problém v rukách a nešťastném výběru. Jako každé normální firmě se u nás telefony i tablety šifrují, dodržují se standardy pro centrální správu a běžně se najdou zařízení s Android 4.x. Většina používaných tabletů disponuje min. garantovanou podporou v délce 3 let (např.: Panasonic Toughpad FZ-B2 - nic modernějšího asi nemáme), telefonů Samsung Galaxy S3 se používá ještě několik desítek (vyřazovat se prý budou 02/2017 - netuším, používám HTC One 10) a rozhodně nepatří k nejmodernějším. Přesto zašifrované, s plnou podporou všech používaných aplikací, zejména IBM Verse, zabezpečení Symantec a Cisco.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jednoduché řešení. Vyměňte ajtáka. Pak to najednou všechno pujde.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ja bych rekl, ze uz si nepujdou koupit ani pracku. Taky vybuchuji. Hrozi svolavacka 2,8 milionu kusu.
Nevim jak vy ale muj pristi telefon asi vyrobi cinani, kdyz zavedene znacky jdou pod jejich uroven.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

To uz fakt neni no-Xi o cem psat? Ze ti tech par kliku za to stoji...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Vcera jsem nainstaloval na Note4 nabizeny OTA update. A od te doby me to hlasi "Unfortunately, Contacts has stopped". Achjo.. podelany samsung. Neni tam nekde skryty rollback na predchozi verzi?? Se nedivim lidem, ze nechteji updaty..

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

zásadní pravidlo, které se vyplatí dodržovat: nikdy nestahovat "day 1" updaty. Vždycky je lepší počkat pár dnů než se vychytají všechny chyby.

Stejný princip platí vlastně i u her. Nikdy nekupovat hru hned v den vydání. Raději počkat, až (jestli) vyjdou updaty na chyby.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ale to nepoznam jestli to je day 1 nebo ne. Kdyz je to roky stary telefon a vyjde update - tak to proste nainstalujete, kdyz to slibuje opravy zabezpeceni a tak. Blby je ze neni moznost se vratit.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jsem fakt zvědav, co bylo špatně a kdo za to může. Myslím, že hlavy budou u Samsungu padat určitě. Tohle nemají akcionáři rádi. ☺

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Kdo by za to asi mohl? Snaha ušetřit, kde se dá. Tuhle snahu se každá firma snaží udržovat z principu, takže tady se nedá moc co změnit.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Co je spatne - baterie je spatne, neda se bezpecne nabijet. Ale je placata.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Možná Samsungu dojde, že inovovat ano, ale vocamcáď pocamcáď. Začínají mít těch malérů ve všech oblastech nějak moc.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.