Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Potvrzeno: Samsung Series 9 Premium přináší konečně FullHD obrazovku

To už si ten 900X3C (HD+) za 42K nikdo nekoupí :D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

a bude k tomu aj lupa? windows a full hd na 15 palcoch som videl a je to take mrnave ze az..treba zvacsovat dpi...niektore appky s tym maju aj zobrazovaci problem...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Můžeš říct víc o tom zobrazovacím problému? Nevěřím ti totiž.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ikonky v taskbare su strasne pixelite skarede.. niekde aj fonty vyzerali divne atd.

apple to ma mozno osetrene ale na win 7 nic moc, win 8 to ma mozno lepsie..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Při změně DPI jsou rastrové objekty vždy "deformovány" přesamplováním, ale na fonty nebo layout programů by to nemělo mít vliv.
Nicméně 15" FHD, pokud nejsi slepý, je naprosto vpohodě, pokud tedy od notebooku nesedíš metr.. Pokud na něm něco nepřečteš při standartním DPI, zvaš návštěvu oftalmologa.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nehovorim ze neprecitam ale uz by som urcite pouzival zoom aspon 120 perc v browseri, nemam rad male pismena.

sam mam netbook 11,6 palcovy co ma 1366x768 a ked to porovnam s tym full hd na 15,6, to full hd je este jemnejsie, a ten book 11,6 je uz na hrane:) niektore webove stranky maju strasne mrnavy font ze clovek musi byt nalepeny fakt blizko pri booku alebo pouzivat zoom..

ja sam som na vistach pouzival vacsie dpi ked som mal 1680x1050 na 20 palcovom monitory, ale na sedmickach sa mi to zda "lepsie" tam uz to mam default.

dokonca su ludia ale to uz je extrem co aj pri normalnom rozliseni napr monitoru 1600 (resp nove 1920) x1200 pri 24 palcoch pozaduju zvacsenie DPI lebo im to prijde malinke.. :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Lol, tak pokud ma aplikace jen 32x32 ikonu, tak asi nenadelas nic:o) A pixelate fonty? Verim, ze vetsina je TTF navic vyhlazene cleartypem, takze ........

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Mám zenbook 13.3 s full hd, čtyřicítku za sebou a žádné DPI jsem zvětšovat nemusel, ovšem jestli jsi poloslepý, tak si to rozhodně nekupuj.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pěkné, ale hlavně se nikde nepíše o technologii toho LCD. Jestli to bude opět to prašivé TN na úrovni zobrazení ostatních notebooků, tak to bude možná i krok zpět. Dobrý IPS panel by byla jiná káva.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Zapomneli zduraznit, ze tam dali windows 8 .... a az za pul roku stahnou tento "VELMI LACINY" model z trhu, tak to budou prave windows 8, ktere muzou za mizerne prodeje:o) Ne, absolutne premrstena cena a bezdotykovy displej (ktery by mel byt dnes jiz samozrejmosti).

Nejsem fanda applu, ale jako sorry http://store.apple.com/cz/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro
Za stejne prachy mit macbook pro s retina displejem, kde mi ty W8 pobezi naprosto skvele nebo nejaky plastovy tamtung?:o) To je fakt nobrainer, nevim, co tim tamtung sleduje, mozna do vedeni tamtungu prosakuje styl mysleni z KLDR, jinak si to nedovedu vysvetlit:o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.