Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Samsung vyhlašuje celosvětovou soutěž Samsung Smart App Challenge 2012 určenou pro vývojáře mobilních aplikací

Samsung Smart App Challenge 2012
Samsung Electronics Co., Ltd., přední výrobce na trhu spotřební elektroniky a světová jednička v oblasti informačních technologií, odstartovala celosvětovou soutěž Samsung Smart App Challenge 2012, jejímž cílem je podpořit rozvoj mobilního ekosystému určeného pro uživatele produktů GALAXY Tab a GALAXY Note.

Soutěž je rozdělena do dvou kategorií – "Samsung Apps Super Apps" (nejlepší aplikace pro obchod Samsung Apps) a "Best S Pen Apps" (nejlepší aplikace využívající elektronické pero S Pen). Celkem bude vybráno 80 vítězných aplikací, mezi něž bude vedle celé řady dalších cen rozděleno 4,08 mil USD.

Soutěže se mohou zúčastnit vývojáři mobilních aplikací z celého světa. Vývojáři, kteří mají zájem své aplikace do soutěže přihlásit, se mohou registrovat přímo na stránkách soutěže http://www.smartappchallenge.com.

"Od svého uvedení na trh se GALAXY Tab a GALAXY Note spolu s chytrými telefony Samsung GALAXY staly nepostradatelnou součástí SMART životního stylu. Samsung Smart App Challenge výrazně rozšíří možnosti výběru aplikací pro tyto přístroje, takže si uživatelé budou moci dopřát bohatší zážitek," uvedl Kang-hyun Kwon, viceprezident divize Media Solutions Center společnosti Samsung Electronics. "Soutěž je ideální příležitostí i pro vývojáře z České republiky a Slovenska, neboť uživatelé Samsung Apps patří v těchto zemích k velice aktivním fanouškům této služby," dodává Jan Vaníček, Content Manager společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Účastníci soutěže budou rozděleni do dvou kategorií. V segmentu Samsung Apps Super Apps bude o vítězích rozhodovat veřejnost, přičemž o částku věnovanou na výhry se podělí 30 nejvíce stahovaných her a 30 nejvíce stahovaných neherních aplikací. V segmentu Best S Pen App bude o vítězných produktech, mezi něž se zařadí 20 inovativních aplikací, které zajímavým a praktickým způsobem využívají funkci S Pen, rozhodovat porota.

Vítězové budou odměněni peněžní částkou a dostane se jim nejrůznějších výhod při propagaci prostřednictvím globálních distribučních kanálů společnosti Samsung. Budou mít možnost propagovat své aplikace prostřednictvím celé řady mediálních kanálů určených pro sociální sítě a také prostřednictvím jiných online i offline platforem, jako např., Samsung Apps či Samsung Developers.

Zdroje: 

Diskuse ke článku Samsung vyhlašuje celosvětovou soutěž Samsung Smart App Challenge 2012 určenou pro vývojáře mobilních aplikací

Žádné komentáře.