Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Samsung ukázal test skládání Galaxy Fold, žádná rýha na displeji vidět není

A tak možné to je, pokud se jim opravdu povedlo onu škarpu eliminovat, tak jsou i šikovní. Nicméně není to asi něco, co bych nějak vyžadoval (minimálně né v tomto provedení). Však ono se to na trh dostane a pak se uvidí. "Techno nerdi" co hltají jakoukoliv ptákovinu nad tím budou slintat, střízlivější techno nerdi budou pravděpodobně stále chtít menší/větší celistvé placky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja razím cestu 2. generácie a tak sa tešim na Galaxy fold2..

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ja razím cestu 2. generácie a tak sa tešim na Galaxy fold2..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nechci ani padlo ani rozkladaci padlo, chci telefon velikosti Samsung Galaxy S4. Znam ale lidi, kteri by radi telefon jeste mensi. Je to ale jedno, protoze ani ja ani ti ostatni, kteri by radi maly telefon, nemame co koupit.
Misto toho je nam podsouvana nejaka rozkladaci placka, kterou nikdo nechceme.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ak výkonnejší, tak dnes bohužiaľ jedine S10e, aj keď je od S4 a iPSE mierne väčší...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jj, malé founy už se nedělají, též je po mě několik lidí chtělo.. Doporučuji zavčasu nakoupit na ali pár kousků Sony Xperia Z3 Compact za 1600kč, jsou sice repas, ale jak fúglovky, máme doma 3 :-) Výborný rychlý telefon s několikadenní výdrží.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Paráda. Pětkovej android žravej procák 2800mah baterka, nic moc foťák 2 gb ram, no to se fakt vyplatí. Několikadení výdrž LOL novej byl rád že dal den. Ale procák byl ve své době parádní.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

nevím jak z3c ale já mám z5c a při skromném použití (jako telefon,nějaký net,sync zapnutý stále a bluetooth bo mám náramek) vydrží od pondělí do pátku,ale foťák má asi stejně trapný jako z3

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Redmarxi. Asi se budeš smířit s tím že ty desítky zařízení které by sis zrovna ty kopuil nikdo nevyrábí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dle mne slepá ulička, ale on je tím Samsung u svých prémiovek pověstný. Je to hezké, je to kua drahé a je to praktické asi jako okraje u Edge.
Praktická by byla rozbalovací fólie nebo telefon s ovládáním hlasem ve velikosti handsfree.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Fólie? To je něco, co se nedá použít bez rovné odkládací plochy. Naprosto nepraktické pro mobilní použití.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ale třeba by se do toho dalo smrkat, nebo dokonce i vytřít... no, víme co. Takže by to mělo i několik možností využití :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tohle není výrobek pro lidi. To je prezentace technologické vyspělosti Samsungu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Smouhu nie je vidno pretoze Samsung velmi figliarsky nastavil Wallpaper tak, aby v strede bol cierny pas.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ten wallpaper s černým středem rozhodně nepomáhá, ale u produkční série ten fyzický hrbol opravdu být nemusí. Jen kdyby všechny uklidnili fotkou a videem, kde je nějaký referenční obraz přes střed (že by... taková technologie... už existovala? Nápověda: v televizích už od 40. let). Situaci by nejlépe uklidnili, kdyby rozdali recenzentům (i těm kritickým) produkční vzorky, a to bez NDA nebo podobných blbostí.

[conspiration alert!]
Pořád je ale možné, že markeťáci využívají negativní mediální pozornosti ve svůj prospěch. Případ sleduje spousta lidí, je to vlastně takový negativní virální hype. Kauza roste, viditelnost v googlu a na YT taky a algoritmy se učí, že hledání "Samsungu Fold" je populární. Pak stačí konečně dokázat rovnost displeje kvalitní fotkou nebo důvěruhodnou recenzí, a gigantická kampaň za hubičku je na světě.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Náš výrobek je tak perfektní že vám ho ukážeme při testu v laboratorních podmínkách v zcela aseptickém a bezprašném prostředí a pro zichr stejně v místě ohnutí vložíme černý pruh, ale jinak je to zcela super stejně jako bude cena.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

sandis a Sheldoniq: aa, dalsi experti co ani necetli clanek, na kterej reagujou.. ((: haters gonna hate..

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Miluji inteligenty bez rozhledu a znalostí, kteří mají neustálou potřebu vyjadřovat se k věcným příspěvkům jiných a dělat to celé s nulovou informační hodnotou.
Speciálně pro vás, já ten článek četl, můj příspěvek obsahuje dvě informace
1. Tím hlavním co bude ničit displej tohoto zařízení a to nejen v místě ohybu, i když tam více, bude prach, čili nějaký týdenní test v bezprašných podmínkách je o ničem
2.Tmavý pruh v místě ohybu, tedy to na co tak neodborně reagujete a co vám přijde v rozporu s tvrzením anonymního zdroje.
Z toho vyplývá jediné odborníci na PR v Samsungu tomu rozumí více než vy. Oko má své omezení a vlastnosti, když se díváte do aktivního zdroje světla tedy na displej s ohybem vidíte to jinak než když se díváte na fotku displeje s ohybem. Proto se na fotce displeje s ohybem vyplatí v místě ohybu mít černý pruh a Samsung ho tam zcela záměrně dal. Proto v reálu při pohledu do zdroje světla vnímáte ohyb méně tam kde je více světla ze zdroje světla za ohybem. Tu samou scénu byste vnímal jinak pokud byste se díval na její fotku. A o tom to je.
Pokud jste to nezvládl pobrat doporučuji extrémní test. počkejte až bude velmi jasno , pak si udělejte fotku oblohy a zkuste na ní koukat no a pak se podívejte do slunce přímo, garantuji vám, že v druhém případě pak přehlédnete nejen ohyb ale i dvoumetrový příkop , přičemž jak ohyb tak příkop budou reálně existovat i když je v daných světelných podmínkách vy nevnímáte.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak zase vymysleli nejakú kravinu, aby odôvodnili premrštenú cenu. Ešte by ma zaujímalo či tento zázrak dokáže zobrazovať aj niečo iné než je tento motýľ ?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jenom skoda, ze to na tom videu neukazali i po tech 200 000 ohnuti :o)
Mi takove zarizeni nevadi, zrejme je dost lidi, kteri si budou ochotni za neco takoveho priplatit. Ja to tedy ale jednoznacne nebudu, uz u stavajicich reseni beru za nejslabsi misto krehkost, nizkou odolnost a mizernou trvanlivost. Ohybatelne reseni na tom musi byt z podstaty veci a nezbytneho konstrukcniho reseni jeste o nejaky ten level horsi..

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

A takovou bulvární senzaci nám tu Kjutl prezentoval....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Skládací mobil super na čtení knih, mailu atd.
Ale musí být ohýbací? co dva displeje vedle sede s minimálním rámečkem.
Na dvou monitorech se taky dá zobrazit dokument a je to celkem v pohodě.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mislím, že by stačilo udělat záběr tak, aby se na displeji zrcadlila nějaké rovná linie přes překlad. Hned by se vidělo, jestli tam je "promáčklinka" nebo ne. Ostatně ono je to jedno, koho tento koncept osloví asi nebude řešit drobnou estetickou vadu. Mě by zajímalo jak to bude odolné k poškrábání, protože tvrzená skla opravdu udělala displeje krásně čisté (pokud tam zrovna někdo nemá pavučinu od pádu) a jsou lidi co dokáží poškrábat i gorillu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No tohle mechanizované ohýbání je super, ale v praxi to bude trochu jinak. Mobil nebude upevněný v kovové konstrukci, bude v ruce, která ho bude otvírat nakřivo, takže se přidá nějaké to kroucení, celá konstrukce se tím rozvolní a hrbol či rýha budou záhy na světě. Místo těch robotů měli najmout čínský mravenečky a nechat je otvírat a zavírat, ale to by nevypadalo tak dobře.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.