Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Samsung uvádí nové pevné disky

Škoda jenom že jsem v shopech na netu nikde Samsung disky neviděl na skladě (czechcomputer, alfacomp) - tim myslim 160G za 2600 - předražený nechci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

zkus: http://shop.computershop.cz/eshop
sice tam nekupuju rad - mizerna obsluha, ale ceny maji nejlepsi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 JeJe: Slyšel jsem zvěsti o krachu distributora. Nicméně jedna zavedená firma na trhu je má skladem (ta co dělá SW pro Ferari, bůh s náma!).

Poradil by mi autor článku, či někdo jiný, kde hledat počet ploten v tom kterém Samsungu? Nebo se Samsung u všech drží maximálně dvou? (dosud jsem si myslel, že 250GB musí mít nutně tři, ale to jsem se podle všeho mýlil)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Johnnt: - tam taky nemaji (chci SATA do radu) - nevite nekdo jak jsou s hlucnosti disky WD Caviar SATAII ?? - mam vodni chlazeni a Maxtora ATA 200G a nechtel bych aby ty dva disky byly hlucnejsi nez je ten maxtor - aby se mi dobre spinkalo :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

WD SATA2 podivne piskaji
Seagate a WD maji 5 let zaruku
Samsung zase nejtissi disk
Rychlostne jsou na tom vsechny SATA2 disky podobne.
SATA1 disky jsou vetsinou pomalejsi protoze jsou o min 1 rok starsi

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mě ty novinky o samsung diskchách prijdou pozdní , 200GB kousek mám od začátku prázdnin a 250GB mám přes týden doma. 200GB je výkonostne celkem průměr, spíše pomalejší. Ale 250 mě příjemně překvapil http://mad.haluze.com/fotky/samsung%20250_ActiveWindow.png . Hlučností sou na tom dobře hlavně 200GB , 250 je hlasitěší .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

noooo ... ja mam SP204C uz dobryho pul roku .. z CZC ... za 3200 :-D ... kraaaasne tichouckej .. tedkonc shanim druhej do RAID 0 :-) ... to bude raketa ... k tomu mam 2x512 v DDR .. a to na praci bohate staci ... a je to i pekne svizny :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

mimoto .. o tehlech discich je tady na CDR taky clanek uz nejakej patek .. ze by autor objevil ameriku ? :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Čau lidi, mám dotaz. Chtěl bych disk 200GB nebo větší, kterej by byl tichoučkej a co nejmíň topil. Poradí mi někdo?
H.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Mam v kompu 2x160 Samsung a 1x160 Seagate. Ty Samsungy jsou zatim nejlepsi disky jake jsem kdy mel. Nejsou vubec slyset, netopi (Samsung 31° vs Seagate 47° !), jsou rychle a podle SMART hlaseni maji 92% kondici. Seagate za stejnou dobu pouzivani je na 60%.
Jenze spousta useru porad lpi na "znackach" jako WD, Seagate atd. Delaji chybu ....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No, já na žádné značce nelpím. :-) Ty Samsungy zní dobře a ta teplota... to by bylo dobrý. Kolik tak stojí (v porovnání s ostatníma značkama) a kde je prodávají (spíš kde je maj za rozumný ceny a jsou slušnej obchod - kdyby se ten disk nedej bože podělal, tak abych se nemusel dohadovat s nějakým "chytrým" prodavačem).

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

David: To je mi ale novinka ;-). Tyto disky byly na stránkách Samsungu už někdy na jaře. Samsung SP2504C má už 2 měsíce v PC :-) spolu s 2x SP1614C a jsem s ním velice spokojený.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Desperado: Je to přesně tak. V době Barracudy IV bych o Samsung nezavadil (zpětně ne že by byla tak božská, ale byla ve své době jasně nejtišší i za cenu nižšího výkonu). Ale ve správný okamžik jsem objevil kvality Samsungů a zatím z toho jen těžím. Stejně tak kdo by před x lety řekl, že vypalovačky LG budou patřit k těm nejlepším? To je jak s Ferari v F1. Minulej rok jezdilo daleko vpředu a bylo jako přízrak. Dnes se potácí pomalu v polovině jezdeckého pole.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tady
http://www.cdr.cz/a/diskuze/5294
a tady
http://cdr.cz/a/diskuze/4756
jsem psal své zkušenosti s HDD několika značek.

Zatím mi nejméně topil WD200ATA.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

ahoj

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

DuckDaffy: Díky, přečetl jsem si tvoje příspěvky a vypadá to, že asi půjdu do Samsunga nebo WD. Tak doufám, že budou mít pokojovou teplotu a nebudou vůbec slyšet - aspoň teda tak by se mi to líbilo. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.