Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Samsung uvedl Galaxy S8 a Galaxy S8 Plus - známe specifikace, máme fotky

bum, prásk, ..... hooořííí, hooořííí

---

Takze opet nabusenej hardware, kterej zabije pojebanej android.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

A jaký SW by jste navrhoval?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To je opravdu pekna a zaludna otazka. :-)

Bohuzel ARM platforma je zajimava po hardwarove strance i po strance energeticke efektivity, ale po strance softwaru je to fakt spatne. Tizen Samsung neni schopen dodelat mimo televize, Ubuntu Touch je take stale ve stadiu vyvoje. Debian ma svou ARM odnoz, ale neni to vhodne na telefon a Microsoft Windows 10 pro ARM take nema dodelane.

Je to blbe, sam nakonec teda take pouzivam Android, ale je to proste jen nouze a kdyz vidim nabuseny hardware tohoto SGS8, tak jsem si povzdechl nad tim zminenym softwarovym problemem (nedodelkem).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Neboli dokud nebude něco lepšího než Android, tak holt zbývá ten Android, jakkoli je to (a já s tím souhlasím) šílená platforma. Bohužel jsou ostatní ještě šílenější.
Dokážu si i představit, že Windows jsou lepší, ale bohužel dneska je klíčová aplikační základna a pro mě určitě i hackovatelnost a custom úpravy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak vis co, kdyz bude system perfektni, tak ho nepotrebujes customizovat, takze v tom urcite nebude problem. Naopak problem je, ze Android neni perfektni (je na hovno) a bez customizace to temer nejde pouzivat. Samozrejme Windows Phone jsou jeste horsi, protoze nejdou customizovat a jeste jsou na hovno taky.

Samozrejme souhlas s tou aplikacni zakladnou, to je taky zasadni vec, ktera me drzi na Androidu.

Je to proste hrozna situace, my jsme dneska v situaci, ze mame velmi dobry hardware pro pocitac do kapsy, ale nemame k tomu odpovidajici software. :-/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mohl bys trochu rozvést jak konkrétně je android nepoužitelnej? A taky rozvést ty customizace co jsou tolik potřeba? A prosím vezmi v potaz, že konkurence v podobě iPhone (takže budeme porovnávat dejme tomu iPhone 7 a jakýkoliv high end Android phone za poslední rok - to aby to bylo fér - nechci slyšet že telefon za 3k je ****** - ano je)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

K tomu nav. systemu Galileo - a ktory je sam o sebe velky nestastnik s kopou problemov, by ste mozno mohli aspon poznamenat:
17. 12. 2016 https://mobilizujeme.cz/clanky/paradox-evropsky-system-galileo-zvladnou-...

...se právě objevuje docela nečekaný paradox – zatímco evropské kusy Galaxy S7 a S7 Edge si prý s evropským systémem Galileo ani po aktualizaci neporadí, naopak u amerických kusů Galaxy S7 a S7 Edge bude možné evropský systém používat.

Důvodem je použitý čipset. Systém Galileo totiž mohou údajně používat po aktualizaci firmwaru pouze některé telefony s procesory Snapdragon od Qualcommu řady 400, 600 a 800 (včetně nejnovějších modelů 820 a 821). Naopak procesory Exynos, které používají třeba právě vlajkové modely od Samsungu v Evropě, prý mají smůlu.

A tipujem, ze ten Exynos bude na tom i tentoraz rovnako.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

:-D

Pekne, jen to potvrzuje me male nadseni z Exynos procaku, takze si znamenam dalsi problemek.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Docela by mě zajímala výdrž když už to má menší baterku 3000 mAh vs 3600mAh (G7 Edge)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to je asi tak první čeho jsem si všiml ... sám mám s7 a s výdrží jsem maximálně spokojen - resp co jsem si kupoval to opravdu mám

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Namísto sice ne hezkého ale účelného vystouplého rámečku, chránícího sklo před odřením a rozbitím, bude naopak sklo vypouklé... a tak věčně odřené... ba i prasklé!... :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.