Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Samsung uvedl obrovský 18,4palcový tablet Galaxy View

Ted jsem poridil 27" monitor 1080p AMVA+ iiyama Z2783HSU-B1. Muj 7" windows 10 tablet je 800p, Note 2 to same, 12.5" Lenovo x220 768p, 100" projekce 720p... :-) Myslim ze jako multimedialni streamer nekam do kuchyne apod. bude 1080p na 18,4 " stacit. Me 23" 1080p v kuchyni staci ;-)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

takze je to klasicky monitor s androidom to mame 70 eur + 80 eur tak viac nez 150 eur by to stat nemalo.

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Prosimte do teto tve definice spadaji vsechny neiOS a neWindows tablety, dokazes vysvetlit proc tak pulka z nich neplni podminku 150 eur?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Protože jsou předražený.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Taky si myslim, ze by to melo byt levnejsi. Aspon pod 10k kc. 7-8k by bylo myslim v pohode. Presne takovy typ zarizeni + bezdratova klavesnice se hodi pro starsi lidi / rodice... Na skype, email, surfovani, online streamovani z apek jako iVysilani a dalsich live CT apek. Prohlizeni fotek, facebook apod. Muze to mit nekde stabilni misto v nabijecce a kdyz je potreba to na par hodin nekde po byte / dome prenest treba kvuli skype hovoru nebo nejake aktivite v te ktere mistnosti, tak to par hodin vydrzi na baterku. Clovek na to rodicum nahodi Nova Launcher a nastavi jim natvrdo jenom jeden jeden home-screen s velkyma ikonama mailu, skypu, prohlizece a jinych apek podle zajmu a potreb, zamkne pozice ikon a widget at rodice nezmatkuji a ma defakto velice low maintenance all in one multimedialni zarizeni.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

pri te cene to zas tak neva ze to ma jen FHD, takova nahrada za netbook ci chromebook, pritelce staci vpodstate jakejkoli tablet na rthu, jedine co ji vadi ze je to male, a tohle by asi i bylo reseni, takze pokud to bude v CR do 15k, tak bych o tom asi i uvazoval :)
PS: notebook nepustila jiz prez rok a jen se na nej prasi

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tablet bude vzdy chore zarizeni, na plnohodnotnou praci na notebooku to nema ani kdyz vydaji 30" tablet.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

co je "plnohodnotnou praci"? treba moje asistentka si vystaci s telefonem a tabletem a odvadi plnohodnotnou praci za kterou ma plnohodnotnej plat cca 24-25 cisteho, cokoliv jineho je vzhledem k jeji praci nesmysl a kdybych ji misto tabletu dal notebook (a je uplne fuk s jakym OS nebo HW) tak ji praci jen stizim

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Sexualni pece o zakazniky?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

takovou urazku si nezaslouzi, dela pravdepodobne uzitecnejsi praci nez ty a dela ji dobre ;)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Ukaž mi prosím tě tablet, u kterého je zadávání textu jednodušší, než u notebooku s klávesnicí. Pokud nemáš dobrý program na hlasové ovládání, co zvládá češtinu (a takový teda rozhodně neznám), tak to půjde na tabletu vždycky hůř - a většina běžné práce s pc - ať už je to hledání něčeho na netu, či psaní poznámek, je o zadávání textu.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

k tabletu se neda pripojit klavesnice? a co to teda u Yoga tabletu ma? normalne nacvakne a spoji se to modrozubem

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pak už to není tablet ale netbook s androidem... Tabletem se rozumí all-in-one zařízení s dotykovou obrazovkou a virtuální klávesnicí, které se člověku vejde do rukou. A krom toho, jen klávesnicí, ale i hlavně i myší živ je notebook. Myš (ale i touchpad) je ze svého principu daleko obratnější zařízení, než patlání prstem na obrazovce (a mám doma Nexus 7 2013, tak vím o čem mluvím).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.