Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Samsung v roce 2014: Zaměříme se hlavně na tablety!

No mě by zaujmul spíš tabletem s procesorem od AMD a WIN8.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Tablety s procesorem od AMD sou použitelný leda tak jako těžítko, váží skoro kilo a mají slabou výdrž baterky. Radši si kup tablet s Win/Intel atom, pokud možno s novou architekturou Bay Trail.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

proste porovna tablet Samsungu do 7.000,- a tablet od Prestigia ze stejne cenove.
U Samsungu narozdil od Prestigia chybi HDMI a chybi USB host, pripadne kdyz uz tam USB host je, tak ma specialni konektor a kabel je za 600,- a neni prilozen. S takovym at jde Samsung treba vite kam ...

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

A kolik lidi by takovy kabel asi tak vyuzilo? Zas bys priplatil na cene tabletu. Takze to je uplne jedno.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jde o to ze tam muzou dat obycejnej konektor a kdo chce si ten kabel koupi za 40 korun, ale ne oni tam narvou spesl konektor a kabel je kurevsky predrazenej

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

No konkurence ten kabel priklada, tudiz bud at ho Sasung rapidne zlevni nebo at ho priklada taky.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Heh, treba s tema radoby PRO tabletama nedavno predstavenyma ne?:o) Za ktere si rekl v ruznych verzich i pres tricet litru, takove koule nemel nikdy ani apple a to je skutecne znacka. Chtit za pomaly detsky kram s androidem tri petky, to musel mit nekdo vazne hodne v kuli. Asi se nepodivali, ze opravdovy overkil tabletPC/ultrabook surface 2 pro je o tretinu levnejsi, ze hi-end business tabletPC s vykonnym atomem stoji pulku nebo, ze za nej chcou vic nez za bezny ultrabook:o) Uz ten lonsky 10.1 note za dve petky byl mega ulet a koupil by to jen pitomec nebo blazen, co prave vysel z pralesa, ale to, co predvadeji letos, to je uz megaultraulet:o)
Muzou leda zaplavit svet levnyma krama do tri tisic, ale to je vse, punc solidni znacky neziska, dokud nezacne nabizet opravdove tabletPC, nejlepe jako tablet/ultrabook kombo, ktere je skutecnym nastupcem notebooku a jediny impuls, ktery muze lidi primet k upgradu domaciho notebooku. Srackoidni tablety ma uz doma dneska kazdy a jen tezko si bude nekdo kupovat s osmi jadrama, kdyz na tom stejne sjizdi jenom nejaky jednoduchy web a toaletni hry typu angrybirds, protoze k nicemu jinemu takovy detsky tablet neni.
Ale jo, tak treba se do MWC chytnou za rypak a predstavi nejake slusne zbozi, ale dost pochybuju .....

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

hmmm dnes s tebou suhlasim. Pred vianocami sa ma pytali aky tablet by som doporucil. Moja odpoved bola hodne blba: mam rad IT hracky a mam ich vela, ale este som neprisiel na to k comu by som pouzil tablet. Samo ze nejaka ojedinela vec sa najde ale na to sa neoplati dat ani 50 € nie to 150 a viac.

Takze tablet ktory by nahradil plne NB hoc aj 10 - 11" si viem predstavit ako stroj na pracu. Ale dnesne (nepoznam Win tablety nakolko su cenou tam kam nepozeram nakolko ma nezivia) su fakt iba na zachodove hry. Mozno ked budem menit jeden NB tak sa pozriem aj po tabletovej nahrade ale dnes tablet vacsina ludi nepotrebuje ale chce. :)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

To je jen příprava. Tablety vem čert, je to jen zbytečný doplněk PC, kterým je trh zahlcen a často leží jako přebytečný šrot v zaprášeném koutě.
Když jsem před léty predikoval totální nadvládu Samsungu zejména nad Apple, tak se fórum smálo. Voilá, kdo se směje naposled, ten se směje...
Samsung má totiž továrny a hardwarové technologie, nikoli pouze kanceláře s bývalými zaměstnanci jménem Sam Sung. Bez ohledu na jeho ultra low-level produkty dokáže zahltit trh kvalitním zbožím, což euroamerickou IT ekonomiku sprovodí ze světa. Soutěžit může akorát tak Čína. Je smutné se dívat na to, jak se Evropa sama ani nenají a Asie ji umlátí Žen-šenem.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Smát se moli akorát blbci, ono srovnávat nějakou americkou reklamku s nakouslým jablkem s technologickou firmou která zvládá výrobu od písku přes chip po finální produkt je samo o sobě ujeté.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Psal jsem to v době, kdy akcie Apple letěly vzhůru, někdy koncem roku 2011. Všichni se mi smáli, že jsem patrně požil nějaké halucinogeny. Jenže vůbec nechápali, že Apple je jen překupník a designer. Teprve teď se ukáže, kdo umí makat. A módní doplňky typu Apple hodinky rozhodně nic nezmůžou. Myslím, že trh s cetkami nebude příliš velký.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Já nevím, ale mám dojem, že Samsung jde skoro už ve šlépějích Applu. Od Samsungu mám kde co, monitor, disky apod, ale co se týče mobilní scény kde bych zařadil i tablety jsem na vážkách.
Přijde mi, že takový Asus by byl lepší i v ceně, ale mohu se mýlit.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.