Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Sapphire Radeon HD 7790 2GB OC s dvojnásobkem paměti

ja uz viem odpoved teraz. Vyplati sa priplatit za 2GB.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Než Sapphire, vyplatí se ušetřit a koupit grafiku se standartní 3letou zárukou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vyplatí se koupit Sapphire, protože jejich produkty fungují i po mnoha letech bez sebemenších problémů - X800 z roku 2004, X1950Pro (agp) z roku 2007.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vsechny grafiky jsou v dnesni dobe stejne (ne)kvalitni. O Sapphire ma smysl uvazovat jen v pripade HD 7870 XT, protoze ten nikdo jinej nedela. Jinak je jasna volba nekterej z vyrobcu nabizejicich zaruku 3 roky...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kazda grafika od Sapphire sa mi dozila vyrazne cez 3 roky. Vlastne som este nemal v rukach umretu Sapphirku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To neznamená, že se ostatní více než 3 let nedožijí. Logicky je pak u těch s 3 letou zárukou šance vyšší než u těch s 2 letou. Apropo já tu mám několik podstatně starších karet ještě z dob kdy drtivou většinu karet pro ATI vyrábělo MSI. Zrovna MSI rozhodně v lásce nemám, ale jejich grafiky drží pravidelně nad záruku v globálu i s GeForckama

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mimochodem těch Sapphirů mám naproti tomu igelitku, bohužel vadných nebo mrtvých. Pak ještě dost Gigabytů (těch se ale taky hodně prodává protože jsou nejlevnější) a Asusů (hlavně těch lowendových)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V podstatě nejde ani tak o pravděpodobnost umřetí ve třetím roce, ale o prodej po 2 letech, kdy už budto nestíhá novinky, nebo je ani nespustí(absence aktuálního DX). Jestli člověk prodá na Aukru nesapphirku "jěště rok v záruce" dejme tomu za 1500, nebo Sapphirku "bez záruky" za 500, případně si rovnou řekne, že kvůli 500 nemá smysl stát frontu na poště, případně řešit, že to kupci nefunguje, a rovnou jí hodí do kontoše.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.