Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Sapphire připravil performance BIOS pro Radeon R9 290

Tipuju, že to bude bios z novinářských karet...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Karty, které dorazily na testy, měly BIOS s otáčkami nastavenými na 40 % (na 47 % je zvyšovaly drivery). Tento BIOS má otáčky nastavené na 47 %. Nemohou být tudíž ani teoreticky totožné.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ještě nám vysvětli jak bude to zvýšení otáček pozitivní (odhaduju cca 2900rpm). Zas to bude "jen" o vyměňování chladičů, že.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Karty v recenzích běhaly při 47% otáčkách (v BIOSu bylo původně nastaveno 40 %, ale to přenastavily Catalysty na 47 %). Tento BIOS má nastavených stejných 47 % jaké dával původní BIOS v kombinaci s aktualizovanými drivery. Takže se žádné zvyšování otáček chladiče neděje.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Na 40% běhaly pokud je člověk nainstaloval normálně, na 47% pak běhaly díky zmršeným ovladačům. Tentokrát těch 47% bude ošetřeno na úrovni BIOSu a ne kripláckých Canalystů. Pokud ti nepřijde zvýšení otáček ze 40% na 47% (a možná i 50%) tak je to čistě tvůj slepecký problém ;)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

? Vždyť je tam napsáno totéž, co uvádím v předchozím postu :-)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Prosím? Pokud čtu správně tak mi tu tvrdíš, že 40% = 47% Mimoto tvrdíš, že těch 47% bude výkonnějších než dosavadních 47%. Jestli to toiž nebude tak jak píše Softpedia a otáčky se nevyhoupnou na 50% už jen díky odchylce ventilátorů protože ne všechny pojedou na stejných otáčkách (viz. tolerance)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Mimochodem, neplánuje redakce udělat test press, prodejních a prodejních klaret s novým biosem? http://www.legitreviews.com/amd-radeon-r9-290x-press-sample-versus-retai...

Proč se na tomto serveru neobjevil článek na toto, zcela jistě zajímavé téma? Rozebíráte tu maličkosti u Jopkofónů do nejmenších detailů, ale tohle jste nechali naprosto bez povšimnutí

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.