Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Preview: Seasonic SSP-550RT - zlatý, nebo šedivý?

Tak to jste mě hezky navnadil. Seasonicy řady RT teď s oblibou používám, takže jsem věru zvědav, jak si povedou v testu...

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Máš tam drobnou chybičku, úplně dole SSP-350RT :-)

mohl jsi chudáka ještě hodit do mainstreamu... Na jednu stranu hodnotíš "podle nálady", ale na druhou stranu se držíš striktně jiných pravidel (doufám že to nevyznělo jako nějaká narážka).

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

"Model SSP-550RT by svou cenou do mainstreamu zcela jistě spadal rovněž, nebýt snahy likvidovat zákonem nařízené barevné papírky (jak tragikomické)..."

Asi jsem nechápavý, ale v čem přesně spočívá ona tragikomičnost?

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Jedna ruka režimu nařídí používat jeden konkrétní druh papírků pod pohrůžkou násilí a druhá ruka záměrně likviduje jejich účetní hodnotu. Smál bych se, kdyby to nebylo k pláči.

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Osobně si myslím, že je to obojí jedna ruka a je to celé jeden akt. Těžko může někdo záměrně likvidovat měnu, pokud by ji nikdo nebyl nucen používat. Taková by šla do kopru sama, páč by se na ni všichni vykašlali.

Co je na tom k smíchu mi právě uniká.

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

Behemote to mi nedelej. Planuji koupit poradny zdroj, uz jsem byl rozhodnut a ted zase tohle.

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

Docela by mě zajímalo, jestli ta střeva, která Behemot recenzoval v 350W modelu jsou v něm pořád a nebo to byla jenom povedenejší serie, protože výrobci došly šunťácké díly. Celkem bych se tomu v dnešní době nedivil.

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.