Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Sencor SHP 401 4 GB (harddiskový MP3 přehrávač)

a cena?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

sak to tam mas - i pod 5000,- na e-shopu.... skoda penez. Lepsi 10000,- prihodit a poridit mobila s poradnym fotakem a MP3 ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Když slyším Sencor, otáčím se a odcházím. Zatím všechno, co jsem měl s touto značkou, velmi rychle (naštěstí v záruce) odešlo. Jo a nedávno jsem kupoval klukovi do pokoje mikrosystém od Eltry (tedy co nejlevnější) za 1780 Kč (umí MD, CD, MP3 a PLL rádio bez RDS) a hned vedle měli naprosto přesně totéž s nálepkou Sencor za 2790. Lišil se jen složitějším dálkovým ovládačem, rozdíl v ceně by tedy podle mě neměl přesahovat 200.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

TO: advanced BFU - Docela dobrý vtip:-) Můžeš mi říct o nějakém mobilu za 15000 co by uměl POUŽITELNĚ přehrávat mp3 nebo dokonce fotit? Já mám dojem že telefon je na telefonování a takový koupíš za 3000 a zbytek můžeš investovat do digiťáku co už fotit bude.Ty multifunkční telefony a jejich prodávanost akorát potvrzuje přísloví "Dokud budou mít hloupí peníze,budou mít kramáři rej" ale jinak jsou k ničemu :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Krom toho uz sou mobili lehce nad 5 tisic co maji mp3 prehravac (vetsinou ma prilozenu 64MB kartu) a prikoupit si nejakkou velkou kartu...a nemusim cpat do nejakyho kramu 15000...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 Hack:

sony-ericson w800i
siemens sxg75 (brzo bude)

Bohuzel (jak pro koho) sem to nemyslel jako vtip, ale jako tip. MP3 ma spousta mobilu, ale malo jich ma i pouzitelnej fotak, jako snad maji ty vyse zmineny. Multifunkcni telefon znamena ze nemusis tahat a hlidat 3 veci (mobil, fotak, mp3) ale kdyz to clovek ztrati, tak to stoji za to.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na strankach firmy, ktera zapujcila pristroj k testovani stoji 6990,- Kc
http://www.sencor.cz/inshop/scripts/set.asp?Page=5&Level=15&RecC...
To je teda sakra rozdil o proti tem 5000,- Kc co?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Těžko říct, jestli foťák v mobilu je ještě foťák. Aspoň za tím. Ty fotky nebývaj nic moc, a není to vinou nedostatku pixelů (ty se koneckonců dají snadno přidat), ale hlavne objektivem. Kvalitnější se do mobilu špatně nacpe.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Udělat mobil co umí dobře fotit by nebyl problém. Ale výrobci asi chtěj zákazníka donutit koupit si ještě navíc foťák. Do mobilu by se klidně vešla čočka velikosti malých digitálních foťáků.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tohle za 7 000 ???
Máte někdo zkušenosti s tímhle:
http://www.pixmania.com/de/de/84942/art/mustek/multimedia-player-pvr-h14...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

gimini 220 archos v akci na www.topcd.cz .... pouze za 6000 kc !!! a ma to 20gb HDD !!!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

TO:advanced BFU - Pro mě prostě 2Mpx není použitelný digitální foťák.Bitrate 192 už je ucházející,ale zase se to podepiše na výdrži baterky,a kapacita 512 MB je taky tak tak.Za ty prachy je to prostě zlodějna a dá se nakoupit výrazně kvalitněji a levněji.A že je to vše v jednom? To je sice pravda,ale já radši všechno zvlášť a kvalitní,s tím moc nepochodíš.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

qwer: Cena v recenzi je aktualni, zjistovali jsme primo od distributora. Staci se podivat po e-shopech, ze to odpovida.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to já: tak to asi těžko protože větší čočka má delší ohnisko a prioritou je úzký mobil. Navíc jedna jediná čočka má nedobré optické vlastnosti a proto se objektivy ve foťákách skládají rovnou ze sady čoček. A to neberu v úvahu že čočka foťáčku v mobilu, není nijak chráněna což vede po krátké době k jejímu poníčení (setření vrstvy, odření až naprasknutí atd.) IMHO foťak v mobilu se nikdy nevyrovná skutečnému - alespoň obyčejnému kompaktu. Vždycky to bude akorát trochu lepší "kamera obscura" - ať má třeba klidně 10Mpix.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hack: sehnal jsem hooodle levne SE S700i(http://www.mobilmania.cz/mobily/detail.asp?id=220) a musim rict, ze je sice jako prehreavac i fotak nouzovej (128MB max a 1,3Mpx), jenze za ty prachy jsem poridil neco co hodim do kapsy a umi to v ramci moznosti vsechno. Mit vsechno zvlast jsem mnohem stastnejsi, ale asi bych to nemoh vsechno tahat jako penezenku nebo klice;))).
Mimochodem, fotak bez ostreni do 3Mpx neni fotak ale snimac mlhy(i kdyz casto staci ta mlha, neni potreba mit fotku)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

JoHnY :
Mimochodem, fotak bez ostreni do 3Mpx neni fotak ale snimac mlhy(i kdyz casto staci ta mlha, neni potreba mit fotku)
- Foťák bez ostření jsem eště neviděl.
- V dobách kdy digiťáky začínali(2001) jsem si z práce půjčil kompakt Kodak 1,3MPix. A ty fotky jsou v pohodě koukatelné. (narozdíl od některých fotek od "profíka" s filmovou zrcadlovkou) Pak jsem se nechal zlákat cenou a koupil si 2MPix Samsung Digimax a už bych si nikdy nekoupil foťidlo od firmy co není specialistou. Můžu klidně říct, že ty fotky z Kodaka jsou o dost lepší než z toho Samsunga. Teď mám KonikaMinolta Z2 a super spokojenost. Prostě foťák je foťák. Dokud se třeba nevyvine do použitelného stavu něco převratného, jako ta organická čočka, tak mobily nemají šanci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

TO: JoHnY - limit byl 15000.Za ty prachy se prostě dá pořídit všechno extra a kvalitní a to že v době kdy kdekdo nosí nějaké ty kapsáče nebo ruksak to neschováš je vzhledem k velikost těch zařízení naprosto irelevantní.Navíc málokdy potáhneš všechno dohromady.Když jdu do hospody nebudu brát foťák,když jdu na koncert na co tahat mp3 player,atd.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hmm, další nekvalitní Sencor. Jediná opravdu kvalitní značka s MP3 prehravači na trhu je Emgeton. Tohle je opravdu pecka - umi vse co na svete snad lze:http://www.emgeton.com/product48.htm . Jinak samozrejme já mám tuhle dokonalou věcičku - iAUDIO X5L 30GB a tu vsem vrele doporucuju! http://www.emgeton.com/product43.htm

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dobry den, kolik MB dat (text, foto, video . . .) muzu v tomto prehravaci prenaset? je to nejak omezeno? muze se pristroj pohanet proudem ze site-nevybijela se interni baterka a biyt pritom pripojen do bedynek aby hral nahlas? jinak tomu mektalovi s telefonem: TY DEMENTE, PRESNE PRO TAKOVY TELATA JAKO JSI TY DELAJ TAKOVYHLE TELEFONY, KTERY UMI VSECHNO ALE DOHROMADY HOVNO A TY JSI JESTE TAK BLBY, ZE ZA TO ZAPLATIS A MACHRUJES TU JAK TOMU ROZUMIS!!! 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.